Den 18. april ble Qianjiang Century Qiantang Bays fremtidige hovedkvarter Base Base Launch Zone Core Plot (XSCQ10G-B2/B1-1112) med suksess oppført for overføring.Plasseringen ble mottatt av Qianjiang Century State -eide Assets Company’s datterselskap, og transaksjonsprisen var 113,573 millioner yuan.
Litu East Unit XSCQ10G-B2/B1-1112 Plot ligger nord for Airport Highway, vest for Tongcheng, øst til Shengxing Road, sør til Xinzhong Road, vestover til planlegging av tre veier, nord til Yangfan Road. 58694 en kvadratmeter, omtrent 88 dekar, planla et totalt byggeareal på omtrent 368 000 kvadratmeter.I fremtiden vil landet fokusere på de tre viktigste verdikoordinatene til menneskeheten, økologien og digitaliseringen, og bygge et stort kommersielt kompleks som integrerer kontor, kommersielt, hotell og samfunnsstøtte.
Qiantang Bay Future Headquarters Base startområde der tomten ligger, er utvidelsesområdet i Qianjiang Century City, og er plassert som «Høytnær hovedkvarterets visittkort». Av hovedkvarteret.
Qiantangwans fremtidige hovedkvarter Base Start -up Area Design Bird’s Eye View Map
Innbyggerne og vennene blir invitert til å delta entusiastisk for å lage et «navn» for prosjektet, og det er mer enn 10.000 yuanpremier som venter på at du skal få det!
Relatert beskrivelse av navnet på navnet:
1. Kravkrav
1. Navnet skal gjenspeile innovasjons- og vitalitetsegenskapene til den nye plottet.
2. Navnet må være kortfattet og raffinert, høyt og lett å huske.
3. Navnet må være egnet for langvarig bruk.
Instruksjoner for innsending
1. Innleveringstid: Fra nå til 30. april 2024.
2. Innholdet i innsendingen må inneholde: kreativt navn, tolkningsbeskrivelse, forfatternavn og effektiv kontaktinformasjon.Hvis navnet gjentas i navnet på navnet, er det underlagt de som sender inn først.
3. Send den til e -postadressen jevnt: [email protected]
3. Belønningsinnstillinger
På den tiden vil et multimensjonalt utvalg av offentlig avstemning bli utført.For de 10 beste kortlistene belønnet hver 2000 yuan, førsteplassen var 10.000 yuan.
For det fjerde, forholdsregler
1. Bidragsytere må sørge for at navnene på investeringen er lovlig kompatible og ikke har krenket andres immaterielle rettigheter.
2. Ansikts- og belønningsnavn, retten til bruk og eierskap eies av selskapet, og ingen duplikatbelønninger blir ikke utført.
3. Den endelige tolkningsretten for dette navnet ble eid av selskapet.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy