Dahe.com (reporter Liu Guiya) 8. mai ble lanseringsseremonien til Henan -provinsen og Luohe City Vocational Education Week i 2024 holdt.Arrangementet ble sponset av Henan Provincial Department of Education og Luohe Municipal People’s Government, organisert av Luohe Education Bureau, og co -organisert av Luohe nr. 1 Middle Professional School, som tar sikte på å fullstendig vise resultatene fra Henan Vocational Education reform og utvikling.
Styreleder for provinsutvalget for Civil Revolution, direktør for det kinesiske yrkesfaglige utdanningssamfunnet i Henan -provinsen, Zhang Gong, direktør for Henan Provincial Grain and Material Reserve, Zhang Guoqiang, medlem av partiegruppen og visedirektør for Henan Provincial Department of Education, medlem av Standing Committee of Luohe Municipal Party Committee, minister for propagandaavdeling, og utdannings- og industrikomité for kommunesekomiteens sekretær Ma Mingchao, GE Weihua, en andre nivåinspektør for propagandaavdelingen til Henan Provincial Party Komiteen, og Li Guizhen, en annen nivåinspektør for Henan Provincial Department of Human Resources and Social Security, deltok på lanseringsseremonien.Song Yan, varaordfører i Luohe City, ledet lanseringsseremonien.
I sin tale påpekte Zhang Guoqiang at provinsens komité og provinsregjeringen de siste årene har aktivt fremmet reformen av byggingen av det moderne yrkesfaglige utdanningssystemet. Optimalisering av yrkesfaglig utdanning og industriell struktur og samsvarer med «Six Batch of Projects», og optimaliseringen av profesjonell strukturoptimalisering «534 prosjekter». Talenter for den økonomiske og sosiale utviklingen i provinsen.
«Omfanget av Henan yrkesfaglig utdanning driver førsteplassen i landet i lang tid. Stort volum og stort bidrag betyr at utviklingsoppgaver og utviklingsrom også er store.» Og nye krav, må vi fokusere på reform og utvikling, fortsette å forbedre forbedring av moderne yrkesutdanning, fremme forbedring av høyere yrkesfaglig utdanning, konsolidere den grunnleggende statusen til videregående yrkesutdanning og koordinere integrasjonen av universell utdanning; av produksjon og utdanning, fortsett å implementere konstruksjonen av yrkesfaglig utdanning og fremme den nære forbindelsen mellom yrkesfaglig utdanning og industri, forbedre den viktigste skolens evne til yrkesskoler og fremme bygging av «alles tillatelser og ferdigheter i Henan»; om ferdigheter for å bli talenter, og fortsette å styrke tilpasningsevnen og attraktiviteten til yrkesfaglig utdanning.
Han foreslo at skoler på forskjellige steder tar den 10. yrkesfaglige utdanningsaktiviteten som en mulighet til å demonstrere prestasjonene med reform og utvikling av yrkesfaglig utdanningsinnovasjon fullt ut, og skape et godt miljø for alle å oppnå talenter og alle for å vise talentene sine.Forsøker å bygge et høyland i innovasjon og utvikling av yrkesfaglig utdanning i landet med store innflytelsesrike og særegne egenskaper, og fremme egenskapene til Henan yrkesfaglig utdanning mer særegen og mer høyt i merkevaren.
I løpet av aktivitetsuken var det en serie publisitetsaktiviteter som den «vakreste yrkesfaglige utdanning» -serien med publisitetsaktiviteter og serien med «Focusing Double Division» -serie med spesielle rapporter i 2024 -serien med publisitetsaktiviteter.Yrkeslige høgskoler og universiteter i provinsen vil også omfattende vise prestasjonene med innovasjonsreform og utvikling av yrkesfaglig utdanning i form av temautstillinger, dokumentarer, mikrovideo og andre former.
Det rapporteres at 59 enheter av Eccational Education Achievement Exhibition deltok i utstillingen, og utstillerne dekket yrkesmessige høyskoler, provinsielle og kommunale utdanningsbyråer og kjente foretak.Det er 80 boder, mer enn 800 mennesker deltok i utstillingen, og nesten 2000 mennesker ser på utstillingen på stedet.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy