5. mai 2024 Keqiao Fashion Week (Spring), som er arrangert av People’s Government of Keqiao District, Shaoxing City, starter på Milan International Fashion Release Center of Keqiao Oriental Milano, Shaoxing, Zhejiang.Som det første showet i denne moteuken, vil utgivelsen av utgivelsen av Spring and Summer China Sustainable Fashion Trends være av Topp ti motedesignere av China Wang Zifei, kinesisk utmerket klesdesigner/motestylist Hu Hongyun (Ivy Hu) sammen med Jin Sheng tekstil og qianxin tekstil, dongna tekstil 3 keqiao utmerketStoffforetakTilstede.

  Utgivelsesshowet vil dypt utforske den innovative veien for bærekraftig mote, velge Keqiaos bambusfiberstoffer med høy kvalitet, injiser sjarmen til orientalsk kultur og vitaliteten til vestlig mote i klesdesign, presentere en motefest for blanding av estetikk og kollisjon I vest, for den estetiske festen for blandingskollisjonen i øst og vest, for motefesten for blandingskollisjonen i øst og vest, for en motefest for blanding av estetikk og kollisjon, for det, for det, det er For motefesten for blanding av estetikk.kvalitetUtviklingen er levende kommentert.

  2025 Vår og sommer Kina Bærekraftig motetrender Utgivelsesshow

  【Bambusskygge topp · Bambus momentum】】

  Wang Zifei, de ti beste motedesignerne i Kina, vil utforske kreativ nasjonal stil og bærekraftigMiljøvennligDyp integrering av ideer.Designeren vil ta i bruk et stort antall nye miljøvennlige stoffer som bambusfiberstoffer og teknologier som sandvask, skitten farging, etc., og bruker orientalsk kultur som designinspirasjon for å skape en unik klesserie med høyt Utvikling av stoffer håndmalte abstrakte mønstre gjør at hvert klesstykke viser en sterk visuell innvirkning;

  Wang Zifei

  Wang Zifei ble uteksaminert fra Central St. Martin Academy of Art and Design.Som grunnlegger og kreativ direktør for Zifei Wang -merkevaren, og motekunstneren av Beijing Tongtang Contemporary Art Museum, har hun vunnet den kinesiske tekstilindustrienTalentBygningsbidrag, f · f til den årlige National Wind Designer, Fashion Chinese Young Leader Award, Wuhan Fashion Week «Fashion Design Award» og andre utmerkelser. Medier med høy kvalitet hjemme og i utlandet. Designkonkurranse.

  【smelte】

  Hu Hongyun (Ivy Hu), en utmerket klesdesigner/motestylist i Kina, vil være basert på temaet «smelting» for å integrere den kunstneriske stilen til orientalsk estetikk og vestlig surrealisme. PLATER for å gjenskape bambusfiberstoffene, og integrerer teknologiene som bambusveving i detaljene i klærens skapelse.

  Hu Hongyun

  Kjærligheten til kunst og design for kunst og design gjorde at hun alltid ønsket å utforske mer ukjente områder med kunst og design. Stylister.Hennes designverk har deltatt i Milan Fashion Week, Beijing Mercedes-Benz Fashion Week og Shanghai Fashion Week. Ambassade og andre steder.

  Keqiao Tekstil Fabric Enterprise

  Zhejiang Jinsheng Textile Co., Ltd.

  Som et produktutviklingsbase i China Textile Federation of Bamboo Purple Fiber Blend Functional Functional Functional Function, blir Zhejiang Jinsheng Textile Co., Ltd. styrt av «Green, Technology, Fashion» og er forpliktet til teknologitransformasjon og innovasjonsforskning og utvikling av Produkter.Bambusmassefiber er et bærekraftig plantefiberprodukt, og det er også et utmerket blandet partnermateriale. Biologisk nedbrytbar nedbrytning samtidig har den også en rekke funksjoner som hygroskopisk pusteevne, anti -ultrafiolett, antibakteriell bakteriostatisk og anti -statisk.

  Zhejiang Qianxin Textile Technology Co., Ltd.

  Zhejiang Ganxin Textile Technology Co., Ltd. ble opprettet av Kellyon Textile, en «Tianzhu Alliance Member Unit og Weaving Shirt Fabric Development Base». Uke mote uttrykksfulle merker.De siste årene har virksomheter vært forpliktet til funksjonalitet for etterspørsel av innenlandsk og utenlandsk markedNytt materialeFoU og innovasjon, skapte vellykket et omfattende servicesystem som integrerer stoffplanlegging, stoffforskning og utvikling, forsyningskjedestyring, stoffhandel og klesdesign.

  Shaoxing Dongna Textile Co., Ltd.

  Shaoxing Dongna Textile Co., Ltd. er et industri- og handelsforetak som fokuserer på FoU og spotsalg av bambusfiberstoffer.Bambusfiber har alltid hatt glede av omdømmet til «puste økologiske fibre» og «fiberdronning», og kalles «det mest lovende helsestoff i det 21. århundre» av bransjeeksperter.Selskapet har 15 års historie innen bambusfiberstoffer.

  Den nasjonale tidevannsvinden blåser, og hest -noodle -skjørtet sprengte ild.Som det viktigste stoffet til hesten -noodle -skjørtet, fulgte kullkluten, og forsyningen var mangelvare.

  Hongqiao Town, Changxing County på sørbredden av Taihu Township, pleide å produsere hvit grå klut. Kullende klut per dag.Nylig innledet byen en annen lykkelig hendelse: godkjente produksjonsbasen til kinesiske jetfly.

  Hvorfor får denne bosatte befolkningen bare rundt 40 000, hvorfor får du «Guo» -navnet?Nylig besøkte vi Hongqiao byrelaterte tekstilselskaper for å observere veien til motangrep i tradisjonelle næringer i byen.

  »Eksplosjon» 7000 vevemaskiner

  Bilen kjører i industriparken i Hongqiao by, og mer enn 50 tekstilselskaper er stilt opp.

  Evergreen Rongyu Textile er den tidligste gruppen av selskaper som driver med forsøpling. .Lastebiler fulle av varer er åpnet fra bedriften til alle deler av landet.På fasaden utenfor planten er logoen til den kinesiske blomstrende basen veldig øye -fangende.

  Tekstilindustrien har alltid vært pilaren i Hongqiao.Siden 1980 -tallet har byen hørt lyden.Selv om produksjonen av familieverksteder, selv om det er rik på lommene til lokale landsbyboere, ødelegger det også miljøet.Kloakket ble rodd i elven, og den råtne fisken og rekene fløt fra tid til annen ved elven, og det var en lukt.

  De siste årene har den lokale regjeringen gradvis økt. .For tiden er det 48 selskaper i hele industriparken.

  Maskinvaren er forbedret, men den hvite blanke vevingen er fremdeles i bunnen av smilekurven.Siden i fjor er National Tide Hot.Lokal bedriftseier har en ivrig luktesans, oppfatter umiddelbart vinden, spontant «eksplosiv» mer enn 7000 vevemaskiner, og forvandlet den originale tradisjonelle vannsprayingsmaskinen på 40 000 til 50 000 yuan en stor jet fra 16 til 17 000 mer enn 2 milliarder yuan i investering.

  »Bestillingene fra de gamle kundene er for sent, og den nye listen kan bare være delvis.» ferdigstilt.

  Forhandler Lu Qifeng fra Shengzawa er en gammel kunde.

  Blomster er vevd på grunn av det komplekse håndverket og er et nisjemarked.Når markedet ikke er bra i tidligere år, vil Rongyu ha noen maskiner for å stoppe produksjonen. til 40%sammenlignet med de foregående årene.

  »Kan ikke fullføre det, du kan ikke fullføre det i det hele tatt.» Shen Huikang, sjefen for Changxingxin Hao Textile, var for opptatt.Under chatten med ham holdt telefonen telefonen 100 vannsprøyter, når det gjelder produktet, sammenlignet med den tidligere laget fortjeneste, har det doblet seg.

  Han sa at i det siste å selge produkter, må selskaper ta prøvene til butikkene i Keqiao og andre steder, og komme til hus for å promotere det fra hus til hus. at ordren blir snappet.

  Slå av vevings -IP -en

  Enhetstransformasjon erOppgraderingDet første trinnet, søker marked ogTalentForetak er overhengende.

  Med skiftindustriens popularitet har flere og flere kunder funnet flombroen spontant, og dannet en viss markeds agglomerasjonseffekt.Imidlertid har mange selskaper som nettopp har kommet inn i spillet uttalt at deres berømmelse ikke har blitt spilt, og markedet kan ikke åpnes.

  Enterprise Singing, regjeringen opprettet en plattform.Nylig, Ye Qixiang, visedirektør for Hongqiao Town, fortalte selskapet og brakte gode nyheter til bedriften.

  »Når bedriftsbutikken åpnes, forbereder vi oss også på å reservere plass til versjonen av studioet for å tilby mer praktiske tjenester til bedriften.» Sa Ye Qixiang.

  Den lille prøven gitt av kunden vil generere en programmal som er egnet for forskjellige modeller på datamaskinen.I det siste hadde Hongqiao nesten ingen profesjonell versjon av studioet.

  Tidlig på morgenen tok Wang Shaomin den lille prøven gitt av kunden til versjonen av versjonen av byens regjering, og møtte detaljene i Yin Zhengfeis mengder.

  Designeren Yin Zhengfeis studio flyttet fra Hangzhou til Hongqiao.Fra seks eller syv om morgenen til klokka 12, kan du ta litt hvile under middagen.

  Foretak dyrker interne ferdigheter og statlige poding av ressurser.Guidebedrifter for å utvide industrikjeden, og besøket på stedet ble enda mer berørt.Hongqiao Town førte til at bedrifter undersøkte og byttet bedrifter i utenlandske provinser, og inviterte lederne for klesprodusenter til å komme inn i byen, se stoffene på feltet i verkstedet og hoppe over den midterste forretningsordren.

  Med Hongqiaos godkjenning av Kinas Jet Fabric Production Base, har Weaving IP også lansert.Når det gjelder hele landet, sammenlignet med Cao County og Haining Xu -landsbyen, som er i ilden til hestemudler, er Hongqiaos popularitet ikke så bra som førstnevnte. er ikke stort.

  Yao Diqiang, president i Changxing County Textile Association, mener at Cao County og Xucun hovedsakelig er produsert i klær, mens Jiapuwati har en stor mengde kropp, og transformasjonen er relativt ikke så enkel.Etterspørselen etter tekstilindustriens marked har endret seg raskt.Han sa at i tillegg til det solide grunnlaget for den biokjemiske og vevende industrien, ligger Hongqiao også i konsentrisk regjering og foretak.

  Hvor du skal gå i fremtiden

  For tiden er markedet varmt og er i selgers marked, men Hongqiao har også skjulte bekymringer: hva vil de nyinnkjøpte maskinene gå?

  Som svar på status quo for bransjen, mener Yao Diqiang at denne boom i Guofeng kan vare minst tre eller fire år. og dyrke relevante bransjetalenter.

  Dette sammenfaller med Hongqiao byens industrielle planlegging.»Sørg for å være i fare.» Shen Huaming, sekretær for partiets komité i Hongqiao Town, sa til reporterne at Hongqiao vil gjøre innsats rundt utvidelsen av den industrielle kjeden, plattform og merkevareaspekter, og er opptatt av å lage en verdenskorn by.

  Innovasjon er enigheten til en bedrift.

  I utstillingshallen til Zhejiang Jinshi Textile Technology Co., Ltd., en rekke silkeskjerf laget av en rekke Jacquard -stoffer.Laget den skinnende kluten til et produkt, og selskapet står direkte overfor det globale markedet.E -handelvirksomhetexitBeløpet overstiger 180 millioner yuan.

  »I det siste var vi rent prosesseringsbaser. Hva kunder gjorde. Nå tar vi med produkter med kinesiske elementer til verden gjennom innovativ forskning og utvikling og design.» Introduser jetfly, og produserer kontanter med en Lotus Jet -maskin for å produsere kashmir- og kashmirmaterialer.Han mener at den største flaskehalsen i den nåværende virksomheten er talentet som trenger å ha en profesjonell bakgrunn.

  Stiller seg ut i markedskonkurransen, laget selskapet atten kampsport.

  På den nye skrivebordet til Shen Pei, personen som har ansvaret for Tiansheng Chemical Fiber, er det mange små jetfly.Selskapet renoverte 50%av produksjonslinjen til kullstoffet i fjor.

  I år er det bare tilgjengelig.Reporteren kastet spørsmål.»Hva er forskjellene mellom disse to klutene?»

  »Dette er vårt nyutviklede produkt, som er mer pustende sammenlignet med tradisjonelle jet -stoffer.»Så lenge du fortsetter å skapeNytt produktIkke vær redd for at det ikke er noe marked.

  Når det gjelder produktiderasjon, utviklet Rong Yu «Guanle Wrinkle» med både tre -dimensjonale og lette funksjonelle stoffer, og det ble en eksplosjon så snart det ble presset til markedet.

  Innovativ produktforskning og utvikling, mens han prøver å utvikle markedet, må også virksomheter gå med to ben.I Rongyu -verkstedet produserer noen maskiner blomsterkullstoffer, og beholder også noen produksjonslinjer for tradisjonell virksomhet, produserer store -navn tilpassede logoer og forbedrer deres evne til å møte markedsrisiko.

By hzshzy