For å forbedre den offentlige opplevelsen, vil organiseringskomiteen 2024 Kina Sports Expo organisere en serie morsomme og vakre temaaktiviteter for å skape et forbrukerscenario i nærheten av publikums behov for å skape en følelse av sportsopplevelse og atmosfære.Blant dem vil sportskarnevalet med temaet «Together to Health» som den nye aktivitetssektoren til utstillingen hjelpe atmosfæren i scenen «krydret og brennende».

The National Baseball Open (Southwest Division), 2024 (Chengdu Sports Expo) Roller Skateboarding Carnival, 2024 IFBB Universe Qualification Competition og CBBA Pro China Fitness og BodyBuilder Professional League (Chengdu Station) … Sports Carnival Activity Area vil være fokus på Volkswagens favoritt Idrettsprosjekter, kombinerer sunn livsstil, positiv holdningsinnstilling, trendy og fasjonable idretter med lokal kultur i Chengdu, og inviterer kjente innenlandske og utenlandske sportsbegivenheter arrangører, arrangementorganisasjoner, sportsopplæringsinstitusjoner for å komme til scenen for å presentere entusiaster med en mangfoldig interaktiv opplevelse.

Som en av de viktige aktivitetene på 2024 China Baseball Industry Conference, blir National Baseball Open (Southwest Division) avholdt fra 23. mai til 24. plass.Arrangementet blir arrangert av China Baseball Association for å gi en plattform for flertallet av baseballentusiaster for å vise ferdigheter og konkurransedyktige utvekslinger for å forbedre populariteten og konkurransedyktige nivået på baseballproduksjon, og fremme utviklingen av fem -person baseball i Kina.Arrangementet har ikke strenge krav til kvalifikasjoner og ubegrenset nasjonalitet.

I det kommersielle fitnessutstillingsområdet har organiseringskomiteen lansert en rekke masse treningsaktiviteter og trenings- og kroppsbyggingsarrangementer de siste årene.Innføringen av Fitness and Bodybuilding -arrangementet fylte atmosfæren i scenen og ble et oppslukende sportsshow.Under denne utstillingen vil den kinesiske kvalifiseringskonkurransen til IFBB Cosmic Kina i 2024, 2024 China Fitness and Bodybuilder Professional League (Chengdu Station) og CBBA National Youth Fitness Bodybuilding Championship og World Youth Fitness Bodybuilding Championships fortsette å skape en visning for Fitness Experts Style Stage.

Inkludert syv konkurranser som Championship Competition, Human -Machine Interactive Competition, Champion Exhibition Competition, Badminton Tour Championship Ring Awards Ceremony, etc., vil Double -Feather World Series Badminton -arrangementer bli brukt til å vise Badminton -deltakere og utøvere for å vise «Double Feathers World «-konkurranse. Bullet og matchende badmintonracketer, gelatin, tregulv, smart system, AI -interaksjon, belysning, badminton kicker og andre serier med hendelser for å skape en badmintonfest.

Å lage en visningsplattform for spesielle idretter og nye sportsprosjekter har alltid vært en viktig retning for China Sports Expo Exhibition Hall.2024 Organiseringskomiteen for China Sports Expo fortsatte å fremme visningsopplevelsen av nye sportsprosjekter.Aktiviteten «Hot Pork Ball | Chengdu» er en av dem.Kjøpmenn og institusjoner som deltar i arrangementet vil ha muligheten til å forstå den unike sjarmen, målgruppen og potensielle markedsmuligheter for pikende baller.»Hot Pork Qiu | Chengdu» er delt inn i fem deler: Lord Challenge, Fun Challenge, Performance, Peek Q & A og Hot Points.

Roller -skateboard -aktiviteter er høydepunktene i de kinesiske sportsutstillingene de siste årene. Enkeltfothastighet er over haug, den enkle fothastigheten er over haug, og haugen er over. Ekstrem lysbildeopplevelsesleir, Flower Stop Show+Live Teaching og andre gjenstander.

By hzshzy