Originaltittel: Get Fat Is Not Self -Discipline?Nesten 80 % av de spurte håper at samfunnet vil være mer tolerante overfor overvektige mennesker
I livet er noen «store menneskers mennesker» sårbare for rare øyne, og de eneste estetiske standarder med tynn skjønnhet øker også deres grunnskole.En undersøkelse utført av 2000 respondenter av China Youth Daily Social Survey Center viser i fellesskap at 55,4%av de spurte mener at det ikke er behov for å forfølge det endelige tallet, og Symmetry Health er vakker; 78,4% Jeg føler at samfunnet bør omfatte mer toleranse og respekt for det overvektige folket;
55,4%av intervjuobjektene mener at det ikke er behov for å forfølge den endelige figuren, og den sunne helsen er vakker.
«Jeg var litt feit før jeg fødte en baby, og jeg hadde 120 kilo. Etter å ha født de to babyen, opprettholdt jeg på 140 pund.» å kjøpe passende godt klær nå.
For tiden forfølger noen mennesker de ultimate kroppsstandardene som A4 -midje, og 32,8%av de spurte mener at det er helt en deformitetsestetikk og ikke bør forekommer; Pursuit, og helsen er sunn;
«Når jeg vil prøve å handle klærne, vil kontorist minne meg om at jeg ikke kan bruke den. Denne tilsynelatende gode påminnelsen er noen ganger veldig bekymret, men det er ingen måte, mange klær er gjennomsnittlige eller bare liten størrelse.» Zhou Lulu følte at noen merker beundrer den lille størrelsen på liten størrelse.
Sun Miao, en student i Beijing, mener at du kan formulere treningsplaner og vedvare i trening.»Noen kjendiser og kjendiser på internett er allerede veldig tynne, men for å forfølge den ultimate figuren kontrollerer de stadig kostholdet sitt. Jeg synes vanlige mennesker er helt unødvendige. Helsen er den vakreste.»
78,4%av de spurte føler at samfunnet bør gi overvektige mennesker mer toleranse og respekt
Etter 90 -tallet av Shanghai var Zhao Jun en «person i stor størrelse».
Zhao Jun henter aldri merkevaren din og kan bæres.»Vinterklær er i orden. Summer -t -skjorter er plagsomme å kjøpe, fordi t -skjorten er veldig magepine, jeg må kjøpe en større, men det ser enda mer åndelig ut.»
I undersøkelsen sa 31,4%av de spurte at de kan ha fordommer til en person på grunn av overvekt.
Zhao Jun husket sin tidligere erfaring og hadde opplevd noen pinlige øyeblikk. Åtte personer i sengen, sengen ble kollapset.
«Når heisen er full av å lukke døren, vil alle se øynene mine på meg.» Selv om Zhao Jun møtte noen lignende situasjoner, generelt, følte han at atmosfæren rundt ham var ganske vennlig.»Jeg fikk ikke venner på grunn av overvekt, og vennene mine tok seg . «
«Jeg har ikke spist for mye, men jeg er allerede en» person i stor størrelse «. Det er veldig vanskelig å gå ned i vekt. Det krever mye utholdenhet. Etter vekttap spiser det større utholdenhet.» Mindre om natten for å spise mindre om natten og den daglige treningsmetoden, oppretthold en vekt på rundt 190 pund.
Sun Miao har sett en studie.»Fra min egen erfaring er kroppens ønske om mat med høy kalori etter vekttap sterkere enn før før du går ned i vekt.»
Zhao Jun føler at overvektige mennesker trenger å være mer selvdisiplinerte, prøve å opprettholde vekt innenfor det normale området, og samfunnet skal være mer vennlige mot overvektige mennesker.»Jeg har møtt noen mennesker som brast i en grov munn og ba meg om å» dø fett «.
«Jeg tror personens kroppsform er relatert til arvelighet. Hele familien av oss er feit og sterkere. Jeg har alltid fordøyd raskt og lett å være sulten. tror ikke det er forårsaket av mangel på selvkontroll.
Undersøkelsen viste at 78,4%av de spurte mente at samfunnet burde være mer tolerant og respekt for overvektige mennesker.
«Vi må kjenne våre egne fordeler og ulemper, og føler at vi ikke er gode eller gode. Det er ikke veldig riktig.» Videresende til å få mer toleranse og forståelse samtidig, må vi også innse problemene som overholdes.»For overvekt kan lett føre til kroniske sykdommer som hypertensjon og diabetes. Ved 240 pund er blodtrykket mitt litt høyt, og det er alvorlig fet lever. Blodtrykket blir returnert til det normale når det reduseres til mer enn 180 pund .
65,7%av de spurte ser frem til å tilby mer humane offentlige tjenester
Zhao Jun mener at overvektige mennesker først må tenke på seg selv og akseptere seg selv, og ikke bryr seg for mye om andres meninger. Alle stadier, de var kjent av lærere og klassekamerater raskt på grunn av kroppsformen deres, noe som også er en fordel.
Hjelp overvektige mennesker med å integrere seg bedre i det sosiale livet, foreslo 65,7%av de spurte å tilby mer humane offentlige tjenester, for eksempel høyhastighets jernbane som gir brede seter; «. Reduser fordommer og diskriminering; 61,7%av de spurte foreslo å veilede publikum til å forlate en enkelt estetisk orientering og respektere individuelle forskjeller; 47,3%av de spurte håper å oppmuntre til» store størrelsesfolk «for ikke å bry seg om fargerik visjon og Omfavne verden med en positiv solrik holdning.
Zhou Lulu mener at du må respektere individuelle forskjeller, ikke spekulere i deg selv og merke til «store størrelsespersoner» etter ønske.
Zhao Jun håper at mer sunne stier er lagt i parken og sportsstedene Håper at disse offentlige fasilitetene kan ta hensyn til våre behov i begynnelsen av design.
Blant respondentene i denne undersøkelsen utgjorde post -00 -kontoen 16,1%, post -90 -tallet utgjorde 42,1%, 80 -tallet utgjorde 33,0%, post -70 -tallet utgjorde 7,0%, og post -60 -tallet utgjorde 1,8%.Menn utgjør 42,5%og kvinner utgjør 57,5%.
(Bør kreves av besøkende, Zhao Jun og Sun Miao er pseudonym)
China Youth Daily · Zhongqing.com Reporter Wang Pinzhi
Kilde: China Youth Daily
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy