Hei folkens!Jeg er en moteblogger Nan Xi, som vil dele med deg.

Casuality og stilig, som et par motsetninger, kan danse sammen på motestadiet og bli den nye favoritten til trenden.Retur er en uregjerlig holdning.Og stilig er en delikat stil.

Når de møtes og har stiler, kan de integrere seg med hverandre for å lage en ny motestil.Denne stilen er verken ubehagelig og uformell, men har også både utsøkt og stilig.Det er i tråd med estetikken til unge mennesker for øyeblikket, understreker frihet, komfort og personlighet.

I denne utgaven kom Nanxi for å snakke med deg hvordan du kan skape en uformell og stilig stil.Favorittvennene berømmet raskt kommentarene og fulgte, og utforsket mer moteklær med nanxi.

For å forme stilen med å ha på seg stil som er både tilfeldig og ikke miste mote, er det utvilsomt å velge riktig stil nøkkelen.

I denne unike stilen er det vi forfølger den uformelle fritiden og den unike sjarmen.Akkurat som den perfekte kombinasjonen av dresser og rette jeans er den beste tolkningen av denne stilen.De tolker i fellesskap en filosofi som er både elegant og utilfredsstillende.De omvendte skoene på føttene er utvilsomt finpussen av dette settet.

I motebransjen betyr ikke den tilfeldige stilen viktigheten av å ignorere versjonen.Tvert imot, en god versjon er hjørnesteinen i den tilfeldige stilen.Uten en god versjon vil tilfeldigheten bare virke løs og uordnet, og mister sin unike sjarm.

Derfor, mens vi forfølger den tilfeldige stilen, må vi også ta hensyn til valget av versjonen.Det trenger ikke å være for stiv, men det kan ikke miste den grunnleggende formen og strukturen.Bare på denne måten kan vi virkelig vise tilfeldig temperament uten å miste mote og smak.Husk at tilfeldighet ikke betyr ingen type, men å vise ditt sanne jeg på grunnlag av stil.

I likhet med den elegante kombinasjonen av skinnklær og bukser, kan den utmerkede versjonen av designen dyktig fremheve de vakre linjene på figuren, og dekker smart mangler, slik at brukerens unike temperament ikke later som en naturlig skjønnhet.

Den kombinerte kombinasjonen av løshet er en veldig praktisk påkledningsevne, spesielt i visningen av uformell og stilig slitasje.

Den løse genseren, hvis det ikke er noen pynting av midjen, selv om den er naturlig, er det vanskelig å vise sin unike sjarm.Bloggerens grasiøse holdning så ut til å være begravet under en slik genser.Imidlertid, ved å bruke visdommen om løs og tett iført visdom, skisserer vi på en smart måte en vakker midje på genseren, som å male finpussen, noe som gjør den originale løse genseren øyeblikkelig forynget en ny vitalitet og vitalitet, og viser perfekt bloggernes slurvete krekling. Figuren.Denne typen kjoler lar ikke bare genseren vise en ny stil, men lar også bloggerens kropp vises perfekt mellom uformell og stilig.

Den uformelle og stilige stilen vi forfølger sammenfaller med den populære Athflow -stilen i motesirkelen de siste årene.

Enten det er en rolig ettermiddag ettermiddag eller en travel arbeidsdag, lar denne stilen oss veksle mellom komfort og anstendig.

Hvis du enkelt vil kontrollere din uformelle og stilige stil, kan fasjonable mennesker ønske å tappere prøve den formelle blandingen med sports- og fritidskostymer i vår.For eksempel beholder den skreddersydde grøftekåpen med komfortable sportsbukser ikke bare den formelle verdigheten, men injiserer også vitaliteten i fritiden, slik at dressingen din øyeblikkelig vil glø med en annen motesjarm!

By hzshzy