1. Naturlig miljø.
For å forhindre forverring av det naturlige miljøet, beskyttelse av fjell, grønt vann, blå himmel og hav.Det innebærer ikke å kunne gruve eller forsinke trær uten tillatelse, minimere utskrivning, ikke overdreven beite, ikke overdreven ødemark, ikke overdreven utvikling av naturressurser, og kan ikke ødelegge den økologiske naturbalansen.
2. Jord skapninger.
Inkludert bevaring av arter, vedlikehold av plantervegetasjon, dyrets retur, opprettholdelse av biologisk mangfold, den rimelige og forsiktige bruken av den genetisk modifiserte, den spesielle beskyttelsen av utryddelsen av skapninger, utvinning av utryddelsesarten, den Utvidelse av habitatet, harmonien til mennesker og biologi, mobber ikke andre arter.
3. Menneskelig miljø.
Gjør miljøet mer egnet for menneskelig arbeid og arbeidskraft.Dette innebærer alle aspekter av folks klær, mat ,,, Living og lek, og må oppfylle kravene til vitenskap, hygiene, helse og grønt.
4. Økologisk miljø.Arter er utdødd, og landet mitt er et av de mest biologiske mangfoldene i verden.Vegetasjon blir ødelagt.Skog er en viktig pilar i et økosystem.Vegetasjonsskader forverrer gress og jordtap og vind- og sandfarer.Landforringelse.Mitt land er et land med alvorlig land ørkenning i verden, og land ørkenning har utviklet seg kraftig.
Lovlig basisDe
«Miljøvernloven i Folkerepublikken Kina»
Artikkel 1 For å beskytte og forbedre miljøet, forhindre forurensning og andre offentlige farer, sikre folkehelsen, fremme bygging av økologisk sivilisasjon, fremme den bærekraftige utviklingen av økonomien og samfunnet og formulere denne loven.
Artikkel 2 Miljøet referert til i denne loven refererer til de generelle naturlige faktorene som påvirker menneskelig overlevelse og utvikling og de naturlige faktorene som har blitt manuelt transformert, inkludert atmosfære, vann, hav, land, mineraler, skog, gressletter, våtmarker, villbiologisk skapninger, naturlig risce, humaniora, naturreservat, naturskjønn område, byer og landsbyer, etc.
Artikkel 3 Denne loven gjelder for andre hav under jurisdiksjonen til Folkerepublikken Kina og regjeringen i Folkerepublikken Kina.
Artikkel 4 Beskyttelsen av miljøet er den grunnleggende nasjonale politikken i landet.
Staten vedtar økonomisk, teknisk politikk og tiltak som bidrar til å spare og resirkulere ressurser, beskytte og forbedre miljøet og fremme harmoni mellom mennesker og natur, slik at økonomisk og sosial utvikling og miljøvern blir koordinert.
Artikkel 5 Prinsippene for miljøvern holder seg til prinsippene for å beskytte prioritering, forebygging, omfattende styring, offentlig deltakelse og skadeansvar.
Artikkel 6 Alle enheter og enkeltpersoner har plikt til å beskytte miljøet.
Lokale folks regjeringer på alle nivåer bør være ansvarlige for miljøkvaliteten i det administrative området.
Foretak og institusjoner og annen produksjon og operatører bør forhindre og redusere miljøforurensning og økologisk ødeleggelse, og være ansvarlig for skaden forårsaket av skaden.

By hzshzy