Fra 12. til 13. april holdt departementet for økologi og miljø en økologisk miljøovervåkningsarbeidskonferanse i Xi’an.Huang Runqiu, minister for økologisk og miljø, deltok på møtet og holdt en tale.Dong Baotong, viseminister i departementet for økologi og miljø og direktør for National Nuclear Security Bureau, var leder av møtet, og Wang Haipeng, nestleder, deltok.
Huang Runqiu takket først Shaanxi Provincial Party Committee og provinsregjeringens høye oppmerksomhet og sterke støtte for økologisk miljøvern, og bekreftet effektiviteten av konstruksjonen av økologisk sivilisasjon i Shaanxi -provinsen.Han påpekte at partiets sentralkomité med den høyeste lederen av de øverste lederne knyttet stor betydning for konstruksjonen av økologisk sivilisasjon og økologisk miljøvern, og planla en serie banebrytende arbeid for å fremme historiske, snu og globale endringer i byggingen av Mitt lands økologiske sivilisasjon.Generalsekretæren for den øverste ledelsen har holdt viktige taler og instruksjoner om overvåking av økologiske miljø ERA.Det er nødvendig å studere og implementere de viktige instruksjonene og instruksjonene fra generalsekretæren for den øverste ledelsen og ånden til National Ecological Environmental Protection Conference, akselerere etableringen av et moderne økologisk miljøovervåkingssystem og gi nye og større bidrag til et moderne økologisk miljøovervåkningssystem og gi nye og større bidrag til et moderne økologisk miljøovervåkningssystem og gi nye og større bidrag til et moderne økologisk miljøovervåkningssystem og gi nye og større bidrag til et moderne økologisk miljøovervåkningssystem og gi nye og større bidrag til et moderne økologisk miljøovervåkningssystem og gi nye og større bidrag til den nasjonale økologiske miljøvernkonferansen. Moderniseringen av en omfattende promotering av mennesker og natur i et vakkert Kina.
Zhao Gang påpekte i sin tale at generalsekretæren for de øverste lederne legger stor vekt på miljøvern av Shaanxi, og har gitt viktige instruksjoner mange ganger.Shaanxi innser dypt ansvaret for å styrke økologisk miljøvern og vektleggingen av dets oppdrag. .Spesielt økologisk miljøovervåking er grunnlaget for økologisk miljøvern, styrker toppnivåutforming, optimaliserer nettverkssystemet, forbedrer datakvalitet, bygger sterke tekniske krefter og beskytter de grønne fjellene og grønne fjellene i det tre Qin -dynastiet.Vi vil ta dette møtet som en mulighet til kontinuerlig å studere og implementere den øverste ledelsen økologiske sivilisasjonstanker og øverste ledelse generalsekretær for å komme til Shaanxi for å inspisere viktige instruksjoner og instruksjoner. med overvåking av høy kvalitet, og bidra til bygging av et vakkert Kina.
Møtet gjennomførte også en gruppediskusjon og lokale representative utvekslinger.(Sun Peng)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy