For bedre å tjene innbyggerne og forbedre nivået av urban miljømessig sanitær, i samsvar med arbeidskonseptet til Zhengzhou Urban Management Bureau «People’s Urban Management and Peroning the People», har den høye -TECH -sonen gjennomført optimalisering og forbedring av «New Home of the Peat Box».

Den første er posisjonsoptimalisering.Raidboksen som fjerner de blinde banene, innbyggernes trafikk og skaden på boksen, og som vitenskapelig justerer fordelingen av torvbokser basert på faktorer som strømningstetthet, søppelproduksjon og perifert miljø.Flytt for eksempel stativet til områder med stor flyt og hyppig avfall av søppel, for eksempel busshavner, t -banestasjoner og gatehjerteparker. forsøpling.

Den andre er miljøfusjon.Velg posisjoner som offentlig område.

Den tredje er å nå synet.Forsikre deg om at raidboksen er satt i en åpenbar og uhindret posisjon, slik at fotgjengere lett kan identifisere og finne den.

Optimalisering og forbedring av stativet «Moving New Home» gjennom vitenskapelig layout og styringsinnovasjon, noe som forbedrer serviceeffektiviteten til RAID -boksen betydelig, forbedrer det urbane miljøet, forbedrer livskvaliteten til innbyggerne og legger etablering av en vakker , rent og harmonisk bymiljø for konstruksjon av en ring.

By hzshzy