I denne raske paced -tiden har helse og helse blitt en uunnværlig del av livene våre.Å mestre praktisk helsekunnskap kan ikke bare hjelpe oss med å opprettholde god helse, men også forbedre livskvaliteten, slik at vi bedre kan ønske et bedre liv velkommen.

1. Rimelig kosthold, Health Foundation

Hvis du vil være sunn, må du først ha et rimelig kosthold.Vi bør sørge for at næringsstoffer som grønnsaker, frukt, fullkorn og protein med høy kvalitet forbrukes.Forsøk samtidig å unngå høyt sukker, høy fett og mat med høy salt for å unngå belastninger på kroppen.

For det andre, moderat trening, ubegrenset vitalitet

Trening er nøkkelen til å opprettholde god helse.Minst 30 minutter med aerob trening per dag, for eksempel turgåing, jogging, svømming osv.I tillegg kan noe styrketrening økes for å forbedre muskelstyrken og bentettheten.Trening kan ikke bare holde oss levende, men også lindre stress og forbedre humøret.

For det tredje, tilstrekkelig søvn, ha full åndelig ånd

Søvn er en viktig periode for fysisk reparasjon og utvinning.Vi må sørge for at det er nok søvn hver dag, og voksne trenger generelt 7-9 timers søvn.Samtidig må vi utvikle gode søvnvaner, for eksempel å opprettholde vanlige tidsplaner og skape et rolig og behagelig søvnmiljø.

For det fjerde, psykologisk balanse, helsekilde

Psykologisk helse er like viktig.Vi må lære å tilpasse mentaliteten vår og opprettholde en positiv og optimistisk stemning.Når du møter et problem, kan du prøve å kommunisere med venner og slektninger, eller søke hjelp fra fagpersoner.I tillegg kan du slappe av kroppen og sinnet og forbedre din psykologiske toleranse ved meditasjon, yoga og andre metoder.

5. Regelmessig fysisk undersøkelse, ta vare på deg selv

Regelmessig fysisk undersøkelse er en effektiv måte å oppdage potensielle sykdommer på.Vi bør gjennomføre regelmessige medisinske undersøkelsesartikler i henhold til vår alder, kjønn, familiehistorie og andre faktorer.Gjennom medisinske undersøkelser kan vi forstå vår fysiske tilstand i tide, for å justere helsestrategien på en målrettet måte.

By hzshzy