China Daily, 24. april (reporter Sun Xiaochen) som en racketbevegelse som er lav, lav -binding og lett å gjennomføre, pickleball har gradvis seiret i Kina de siste årene, og dens deltakelse og attraktivitet har fortsatt å forbedre seg.På 2024 CPG (China Pickleball Game) som ble holdt i Wen’an Wastern, Langfang City, Hebei forrige helg, beviser denne fremvoksende bevegelsen som kombinerer tennis, bordtennis og badmintonegenskaper det enorme potensialet i feltet kinesiske treningsfelt
Konkurransen ble arrangert av China Green Fa Huamei Club og arrangert av Wen’an Huamei Club.Arrangøren holdt først hovedforumet «Piccoon: From the Project to the Industry» 19. april.Fra 20. til 21. april har CPG Peak Competition Series deltatt i den mest spennende spillstadiet.Som en viktig del av CPG Peak Game -systemet, tar denne konkurransen som mål å fremme toppballen, forbedre folkets helsetivå og skape et internasjonalt reiselivsferie -toppspilldestinasjon.
Denne gangen er CPG Peak -konkurransen delt inn i to grupper: den åpne gruppen Grand Prix og 4.0 -gruppen av premier.Den vedtok også belønningsmetoden «Dual System» for første gang. slik at spillere på forskjellige nivåer har muligheten til å få muligheten til å få pris.Denne begivenheten har tiltrukket seg spillere på høye nivåer og toppballentusiaster fra innenlandske og utenlandske skuespillere.Konkurransedeltakere fra 51 klubber, foreninger, merkevarer, skoler, skoler, utdanningsinstitusjoner, sportsselskaper og andre grupper og enkeltpersoner fra 29 byer og totalt 165 spillere og enkeltpersoner.I spillet viste spillerne iherdighet og holdning til liv og holdning, og vant applaus fra publikum.
Etter to dager med konkurranse, i den offentlige gruppekonkurransen, vant Liang Haotian fra Macau herremesterskapet, Hong Kong -spilleren Lin Yingxue brettet i kvinnesingler; Yuyi fra Shenzhen vant førsteplassen i blandede dobler.
Denne begivenheten har også en Expo -arrangement.Om kvelden av spillet er det også en Peak Ball Night -arrangement.
Wen’an Huamei Club, verten for denne konkurransen, er et omfattende provinsielt turiststed som integrerer fritid, underholdning og sightseeing.Her er for tiden det største Peak Ball Center i landet, med 30 profesjonelle stadioner, 18 utendørs stadioner og 12 innendørs arenaer.Under konkurransen kan deltakere og turister også glede seg over forskjellige underholdningsfasiliteter og tjenester på feriestedet, og føle moroa med reise og ferier fullt ut.
Den vellykkede eierandelen av 2024CPG -ballkonkurransen brakte ikke bare en fest med visuell og sjel til deltakerne og turistene, men injiserte også ny vitalitet i utviklingen av toppballen.Vi ser frem til flere lignende hendelser i fremtiden, slik at flere kan forstå og elske denne sporten, og i fellesskap fremme utviklingen av hele folks helse.
Kilde: China Daily.com
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy