I anledning 2024 PARIS OL -OL, ble Times Angel Official nettsted utgitt: og gikk sammen med National Sports Bureau Training Bureau igjen og holdt «Champions Smile Times Angels Assist Champions Smile» fra 14. april til 15. plass. Teamet av seniorleger fra en rekke profesjonelle klinikker gir en omfattende oral helseinspeksjon og tjeneste for landslagets idrettsutøvere i det kinesiske bosatte opplæringsbyrået for å sikre at idrettsutøvere utfordrer de kommende internasjonale konkurransene i den beste staten.

Zhou Qiurui, visedirektør for Training Bureau of the State General Administration of Sport, sa: «Sammenlignet med noen europeiske og amerikanske land, mangler de fleste av våre innenlandske idrettsutøvere relativt i beskyttelsen av tenner. Spesielt utøverne er opptatt med å trene hver dag, Og de vil uunngåelig forsømme muntlig helsestyring. og korreksjon av tenner, slik at idrettsutøvere får dem til å le mer selvsikre i verden.

Siden 2017 har Times Angel kontinuerlig samarbeidet med Training Bureau of the State General Administration of Sports for å gi landslagets idrettsutøvere muntlige forberedelsesgaranti -produkter, inkludert kjeveortopedi, omfattende muntlig undersøkelse og muntlig helsehjelp.I langsiktig samarbeid har Times Angel gitt kontinuerlig oral helsegaranti for mer enn 400 landslagsutøvere og coaching -lag, og blitt en sterk støtte for deres viktige konkurranser.

Med nærheten av Paris -OL og mange internasjonale begivenheter, er utøverne i høye intensitetspenningstrening. Idrettsutøvere, hjelp dem å bruke sine beste kropper med sin beste kroppsstatus og selvsikre smil ønsker velkommen til OL -utfordringen.

Aktiviteten siste to dager inkluderer de deltakende teamene svømmelag i treningsbyrået, dykkerteamet, gymnastikk, badminton -lag, etc., samt noen trenere og ansatte.I tillegg til å tilby omfattende muntlige helseundersøkelser, besøkte teamet av tidene også statens generelle administrasjon av idrett for å oppleve utviklingen av kinesisk idrett og treningslivet til landslagets idrettsutøvere.

Etter å ha besøkt, beklaget noen leger: «Idrettsutøvere har vanligvis veldig hard trening og konkurranser. Englene har vært opptatt av å gi idrettsutøvere med logistisk muntlig garanti. Vi må ta godt vare på utøverens muntlige helse.»

Gjennom denne muntlige undersøkelsen uttrykte mange idrettsutøvere ytterligere bevissthet om viktigheten av muntlig beskyttelse og foreslo behovene for etterfølgende undersøkelse eller behandling.

I tillegg ga Times Angel og partneren til den muntlige institusjonen landsdekkende landslagets idrettsutøvere 300 ganger Angel’s ortodonti spesialiserte serier med produktvasker og 600 Oral Health Love Cards.

Som det ledende usynlige korreksjonsmerket, fortsatte tidens engler å dyrke digitale kjeveortopedi, og bringe produkter, teknologi og tjenester med høy kvalitet, teknologi og tjenester til leger og pasienter over hele verden. Rundt om i verden.

I fremtiden vil Times Angels fortsette å forene opplæringsbyrået for statens generelle administrasjon av idrettsutøvere for å gi idrettsutøvere omfattende og høy kvalitet orale helsetjenester, hjelpe dem med å vise sin beste status i de olympiske leker, og skrive det strålende kapittelet i Kinesisk idrett med «Champions Smile».

Ansvarsfraskrivelse: Shaanxi Online publisering av denne annonseringsinformasjonen er bare informasjonsutveksling.Annonseinformasjonen representerer bare rådene fra reklamen og representerer ikke synspunktet til Shaanxi.

By hzshzy