Trening har mange fordeler for fysisk helse, for eksempel å forbedre hjertefunksjonen, forbedre immuniteten og redusere stress.Å velge hvilken type trening som passer for deg er veldig viktig.Følgende vil introdusere deg i detalj en rekke sportstyper for å hjelpe deg med å finne den mest passende måten for deg.

1. Aerob trening

1. Løping: Løping er en enkel og enkel aerob øvelse som kan utøve kardiopulmonal funksjon, redusere vekten og forbedre mental helse.

2. Svømming: Svømming er en systemisk øvelse som kan utøve hele kroppsmuskulaturen, forbedre kardiopulmonal funksjon og redusere leddtrykk.

3. Sykling: Å sykle på en sykkel er en lav innvirkning aerob trening som kan utøve kardiopulmonal funksjon, lårmusklene og forbedre koordinasjonen.

4. Treningsøvelser: Fitness er en rytmisk aerob trening som kan utøve hele kroppsmusklene, forbedre kardiopulmonal funksjon og redusere stress.

5. Dans: Dans er en interessant aerob øvelse som kan utøve hele kroppsmusklene, forbedre koordinasjonen og redusere stress.

II, anaerob trening

1. Vektløfting: Vektløfting er en anaerob trening som kan forbedre muskelstyrken og muskelkvaliteten.

2. PUSH -UPS: PUSH -UPS er en systemisk anaerob trening som kan trene bryst, skuldre, triceps, kjernemuskulaturer, etc.

3. Squat: Squat er anaerob trening av ben og hoftemuskler trening, noe som kan forbedre styrken til underekstremitetene og forbedre kardiopulmonal funksjon.

4. Behandling oppover: Pull -ups er anaerob trening som kan trene ryggen, skuldrene og armmusklene.

5. Tablettstøtte: Flate Support er en systemisk anaerob trening som kan utøve kjernemuskulatur, rygg, armer osv.

For det tredje, ballidrett

1. Basketball: Basketball er en systemisk teambevegelse som kan utøve kardiopulmonal funksjon, koordinering, responsevne, etc.

2. Fotball: Fotball er en kombinasjon av aerob og anaerob trening som kan utøve hjertefunksjon, benstyrke, koordinering, etc.

3. Bordtennis: Bordtennis er en bevegelse av treningsreaksjonshastighet og hånd -øye -koordinasjonsevne.

4. Tennis: Tennis er en kampanje for å utøve kardiopulmonal funksjon, koordinering og responsevne.

5. Golf: Golf er en øvelse som utøver hele kroppsmuskulaturen, forbedrer kardiopulmonal funksjon og dyrker elegant temperament.

Fjerde, yoga og tai chi

1. Yoga: Yoga er en bevegelse som kan utøve hele kroppsmuskulaturen, forbedre fleksibilitet, balanse og kardiopulmonal funksjon.

2. Tai Chi: Tai Chi er en bevegelse som kan utøve hele kroppsmuskulaturen, forbedre fleksibilitet, balanse og kardiopulmonal funksjon.

5. Andre sportstyper

1. Fottur: Fotturer er aerob trening med lav innvirkning som kan utøve kardiopulmonal funksjon, lårmuskler og forbedre koordinasjonen.

2. Fjellklatring: Fjellklatring er en systemisk øvelse som kan utøve kardiopulmonal funksjon, lårmuskler og forbedre koordinasjonen.

3. Kampsport: Kampsport er en bevegelse som kan utøve hele kroppsmuskulaturen, forbedre koordinering, balanse og kardiopulmonal funksjon.

By hzshzy