12. april var våren full av våren og levende. Et spill og start et spill.Med deres ønske om kunnskap og nysgjerrighet rundt vitenskap, opplevde studentene de forskjellige vitenskaps- og teknologiutstillingsartiklene i utstillingshallen nr. 2 og følte den uendelige sjarmen brakt av teknologi.

Science and Technology Counselor Fun Solution Science Mystery

I livsutstillingshallen lyttet studentene til de vitenskapelige og teknologiske rådgiverne for å fortelle all slags vitenskapelig kunnskap.I «Hemmeligheten av hvete ut av produksjonen«»Før utstillingen introduserte rådgiveren den enorme rollen som landbruksteknologi i kornproduksjon for studentene;eksistere«»Før hemmeligheten bak blodsirkulasjonen «, introduserte rådgiveren tålmodig strukturen og den komplekse driftsmekanismen i hjertet, noe som ikke bare forbedret barnas forståelse av menneskelige fysiologiske mekanismer, men også stimulerte deres nysgjerrighet rundt livsvitenskap.

Før minnematerialutstillingen i Life Exhibition Hall, avslørte rådgiveren magien med minnematerialer for studentene, spesielt de unike egenskapene til minnelegeringer og minnebomull.Gjennom denne studien har studentene en dypere forståelse av minnematerialer, og de tiltrekkes av sjarmen til materialvitenskap.

I Survival Exhibition Hall forklarte rådgiveren prosessen med vannsirkulasjon til studentene på en interessant måte, og avslørte hvordan vann sirkulerer mellom overflaten og atmosfæren; Hav av skyer og føler mysteriet som er dannet av havet av skyer.



Læreren Wu Daming of the Daxing District Experimental Primary School i Beijing sa: «Klassen min er tredje klasse, og barna er fremdeles unge, og deres erkjennelse av verden blir gradvis etablert. Før denne aktiviteten mindre.


Utforsk den fargerike teknologien, nyt den nye opplevelsen av interaktiv interaksjon

I løpet av den autonome besøksperioden opplevde studentene det med stor interesseNr. 2 Lord Exhibition HallUlike typer vitenskaps- og teknologiutstillinger, de er ikke bare fordypet i romanopplevelsen brakt av teknologi, men forstår også de vitenskapelige prinsippene bak disse utstillingene i utforskningen.Slike opplevelser vil utvilsomt sår vitenskapens frø i deres hjerter og inspirere deres ønske om å utforske den vitenskapelige og teknologiske verden.


I «Kina i dybde» -utforskningstemautstilling, stilte studentene opp med stor interesse og opplevde den 10.000 -meter bemannede nedsenket som er utviklet av Kina -The Strubler. innen marin vitenskap og ingeniørteknologi.



Før «Brain Gas Station» -utstillingen var studentene ivrige etter å prøve.Studentene ble fullt kontrollert av bilen og prøvde å skynde seg til slutten med raskest hastighet.Dette unike spillet utøvde ikke bare konsentrasjons- og responsevnen, men fikk dem også til å føle sjarmen til teknologi i en avslappet og lykkelig atmosfære.



Før utstillingen «Spilling Robot» samlet studentene seg spent, kontrollerte den fleksible robotarmen og prøvde å fullføre den nøyaktige gripen av sjakkbitene. Handet evne.



også,Studentene deltok også i sceneeksperimentet med å flytte sanden under vindens handling., Observere formasjonsprosessen til sanddynene;Før utstillingen «Mini Farm», lærte studentene at planter har en rekke plantemetoder som jorddyrking, matrise og hydroponic;




Confucius fra Beijing åttende ungdomsskole sa: «Gjennom beskrivelsen av læreren har han lært mye ny og interessant vitenskapelig kunnskap!».Han Newqi, en student ved Chaoyang Experimental School ved Chinese Academy of Education and Science, sa: «Jeg liker virkelig Beijing Science Center! Spesielt Life Exhibition Hall i andre etasje, de forskjellige utstillingsinnstillingene i det er veldig interessante. Denne aktivitetsinteressen er enda sterkere! «


Vitenskapelig kunnskap

Fremme vitenskapens ånd

La den vitenskapelige populariteten og vitenskap og teknologiinnovasjon fly sammen


By hzshzy