Den 18. april ble «China Guilin Pingle 2024 Green Water Qinghan China Leisure Sports Challenge pressekonferanse» holdt i Guilin City.Arrangementet ble sponset av statens generelle administrasjon av sport, Sports Bureau of Guangxi Zhuang autonome region og Guilin Municipal People’s Government.I år er det andre året av Pingle County som er vertskap for arrangementet, og det er også det første stoppet for National Green Water Qinghan -serien Dragon.
Det grønne vannet og Qingshan China Leisure Sports Challenge er en kombinasjon av vannsenteret for statens generelle administrasjon av idrett.Temaet for denne begivenheten er «Guilin Landscape Armour Ecological Sports Pingle Beauty». av Aoyama -turneringen er delt inn i fire kategorier: Youth Group, College Student Group, Open Group og Master Group.
«Pingle County holder seg til sportsbegivenheter for å styrke fylkets økonomiske økonomi, fremme utvinning av kulturell turisme og revitaliseringen av landsbygda med økologisk bevegelse, og gir den nye konnotasjonen og den nye driveren av Guilin i Guilin -verdenen, som effektivt vil fremme å fremme Guilins idrett. «Han Xuewen, medlem av den stående komité for Guilin kommunale partikomité og varaordfører, introduserte på pressekonferansen.
De siste årene har Guilin City knyttet stor betydning for utviklingen av idretter, uovertruffen implementerer den nasjonale fitness nasjonale strategien, anser folks kondisjonsbehov og fremmer den omfattende utviklingen av mennesker som utgangspunkt og slutt på sportsarbeidet, og fortsetter å fremme den Dybden i idretts- og økologiske miljø integrerer bygging av idrettsanlegg i den generelle planleggingen av byutvikling, og fremmer aktivt bygging av offentlige idrettsanlegg som sportsparker og treningsspor.Fremmer konstruksjonen av høykvalitet og høykvalitetskultur- og idrettsturismeprosjekter med høy kvalitet, med fokus på å skape en rekke fusjon av merkevare -IP -er, og organiserte suksessivt en rekke sportsbegivenheter med høyt nivå og kulturelle aktiviteter. «Konsept og den spesifikke praksisen med differensiert utvikling av turisme vil effektivt fremme den dype integrasjonen av lokal» Sports+Tourism «.
«Green Water og Qingshan China Leisure Sports Challenge, med målet om å implementere økologisk verdi, og bygge et naturlig idrettsfelt i Green Mountains og Green Mountains. Det er en stor -skala sportsarrangement som integrerer konkurranse, fritid og underholdning og kulturell turisme .
Ifølge rapporter, i 2023, gjorde Pingle «Green Water and Blue Mountain» -konkurransen, representert av de «siste 18 kilometerne av Lijiang River» og den originale økologiske landskapets skjønnhet, en levende merknad av arrangementet og skapte en presedens for Padle Board på Lijiang -elven.Drenering av arrangementet muliggjør oppgradering av reiselivsnæringen, og integrering av landbruks- og kulturturisme har stimulert vitaliteten i landlig turisme. Lokale entusiaster.
På pressekonferansen sa Pingle County -ordfører Jingyou at Pingle County vil opprette «Guangxi Sports Education Integration Pilot County, Guangxi Sports Travel Integration Demonstration County, Global Ecological Movement Pilot County og Lijiang Ecological Sports Industry Belt (» Three County the «One Belt «) og implementere arbeidet med høykvalitetsutvikling og reform og innovasjons pilotson for byggingen av den nye epoken i Guangxi som ledelsen, skapte Guilin» World -Class Tourist City «som en mulighet til å fortsette å innovere utvikling , Endre måten å ta igjen, og planlegge en serie med økologiske bevegelser med høyt endt.
Kilde: China Daily.com
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy