I anledning Spring Patriotism Special Action og den 36. patriotiske helsemåneden startet den 34. Shanghai Health Education Week.Denne byen har fremmet sentralisert helsebehandling til normal helsestyring med «tre store fremtredende», og fremmet spesialvitenskapelig utdanningsprosjekt med «fire typer klasserom».

Lu Taohong, direktør for det kommunale Aiwei -kontoret og visedirektøren for Municipal Health and Health Committee, sa det

I år er byens patriotiske helsemåned kjernevirksomhet med de fire spesielle handlingene til «anti -mosquito, helseoppdrag, helseopplæring, miljøstyring og oppretting av helse». , veilede innbyggerne for å rydde opp i rusk, gjøre sikkerhets publisitet og utdanning av hjem -forsvarsmus og mus, gjennomføre inspeksjoner og avhending, myggkontroll og flueburinnstillinger for viktige steder og sette opp vedlikehold av flueburinnstillinger City har lansert en enhetlig sentralisert handling av patriotisme og sanitet for å bygge en solid barriere for forebygging og kontroll av smittsom sykdom, større aktivitetsbeskyttelse og matsikkerhet på campus.

Deretter vil byens kjærlighets- og helseavdelinger på alle nivåer fokusere på «grunnleggende sanitæratferd, gress -rakeshelsehelsestyring, grunnleggende sanitæranlegg», og fremme transformasjonen av sentralisert helsebehandling til normal helsehåndtering. En sunn livsstil, slik at alle blir delt av alle.Samtidig som fremhever samarbeid og langsiktig ledelse.De patriotiske helsemånedene er nært integrert med årets helseoppretting, forebygging av de syke mediene, forebygging av de syke mediene, helsevitenskapen om helse, miljøet sanitærhandling av urban og landlig miljø sanitær og bygging av sunt landsbyer og tettsteder.

Wang Tong, visedirektør for det kommunale Aiwei -kontoret og direktøren for helsefremmende divisjon for Municipal Health and Health Commission, ga ut spesialplanen for naturfagutdanning for biologiforebygging og kontroll av byens fenomener.I mars i fjor ble byens første landsomfattende sykdoms -kontrollbaserte treningsbase opprettet ved Shanghai Jiaotong University Medical College for å fullføre byggingen av lærerne og læreplanene på ett år.

For å utforske etableringen av en biologisk forebygging og praktisk kunnskapsfrigjøring og formidlingsmekanisme, er det kommunale kjærlighetshelsekontoret avhengige av treningsbasen for å utføre en spesialvitenskapelig utdanning av spesialvitenskapelig utdanning for å lage en «fire typer av klasserom «: For det første nøkkelindustrien store klasserom essensDet andre er det interaktive spillskylklasserommet;Den fjerde er å forhindre kunnskapsmikroklasse.

Det er verdt å nevne at helsetemaet «Shanghai Xiaokang» helsetema Pocket Park debuterte i Spring Patriotic Health Month.Dette er det første helsetemaet for byens første helsetema i City of Siping Road Street, Municipal Health Promotion Center, Yangpu District Aiwei Office, Yangpu District Health Promotion Center, Yangpu District Green Management Center og Lugan Road First Primary School Garden, med et område på rundt 370 kvadratmeter, har funksjonene til helsevitenskapelig popularisering, innbyggernes hvile og vert for friluftslivsaktiviteter.

Byen Aiwei -kontoret ga ut initiativet igjen,

Det kalles hele samfunnet til å iverksette tiltak for å fremme den generelle forbedringen av urban og landlige miljømessige sanitærforhold, massenes grunnleggende helseoppførsel, og nivået av sanitærstyring av enhetsplasser, forbedrer massenes produksjon og livsmiljø effektiv Forbedre nivået av helseferdighetene til innbyggerne, og samarbeide for å skape en sunn by.

Byen er huset mitt, og helse avhenger av alle.Arbeid sammen for å delta i patriotiske hygieneforpliktelser, gjøre byen renere og lykkeligere livene våre.

Det lille miljøet er relatert til god helse.Rydd opp de døde hjørnene av sanitær, eliminerer skadedyrene i de syke mediene, og skap et sunt, sunt, vakkert og behagelig arbeidsmiljø.

«Åtte av dem tar til orde», og husker helse.Observer «Shanghai Citizens Health Convention» og vær den første ansvarlige personen til sin egen helse.

By hzshzy