Hvordan skal bulkmat overvåkes?For noen dager siden har Chongqing Yuzhong District Market Supervision Bureau formulert «Listen over standardisert styring av Bullet Food -operatører i Yuzhong -distriktet» (heretter referert til som «listen»), som også er den første listen over bulkmatspesifikasjoner i Chongqing.
«Listen» bestemmer at operatørene av bulkmat skal skaffe registreringssertifikatet for salg av bulkmat eller matproduksjon og prosesseringsverksteder i samsvar med loven, og de som har salg, bør skaffe forretningsprosjekter for cateringtjenester.
Bulkmaten skal legge ut ensartet reklame (logo) i salg av bulkmatbeholdere, tellere og andre steder, og skal samsvare med salget av bulkmat som selges for å lette forbrukerne til å se.
Offentlighetsinnholdet inkluderer (men ikke begrenset til): navn, produksjonsdato, holdbarhet, produksjonsoperatørnavn, adresse, kontaktinformasjon, lagringsmetode, produksjonslisens eller lite verkstedsregistreringssertifikat (Bulk Liquor skal også markere vinnøyaktighet på beholderen) Vent, og prioritert innholdet i identifikasjonslogoen på originalemballasjen.
«Listen» krever også at bulkmat i forskjellige produksjonsdatoer skal selges i områder og sette opp publisitetsskilt.Hvis bulkmat med forskjellige produksjonsdatoer selges, bør den tidligste produksjonsdatoen og den korteste holdbarheten merkes på publisitetslogoen.De som selger bulkkjøttprodukter skal også offentliggjøre det originale produktnavnet, hovedingrediensene (topp 5 varer på originalemballasjen) og produsenter og produsenter.
Samtidig fastsetter «listen» kontoen for etablering (salg) og konserveringsrelaterte regninger.For eksempel bør innholdet i hovedboken omfatte leverandørens navn, produksjonstid, kjøpstid, produktnavn, batch, mengde, spesifikasjoner, holdbarhet, etc. Engrosmat bør også etableres.Inspeksjonsrapporter for matbatch (fotokopi), kjøpsregler og annen informasjon.Registreringer og bilag må ikke være mindre enn seks måneder etter at produktets holdbarhet går ut: Hvis det ikke er noen klar forsikringsperiode, må bevaringsperioden ikke være mindre enn to år.
I tillegg har «listen» også gjort klart bestemmelse om helse- og helseattestene til ansatte.
«Sammenlignet med emballasjemat, er bulkmat utsatt for hygieneproblemer i prosessen med produksjon, transport og salg, som også er den viktigste vanskeligheten med markedet for markedet.» Den relevante personen som er ansvarlig for markedet for markedstilsynet i Yuzhong -distriktet, sa det der der der der er mange naturskjønne steder i Yuzhong i Yuzhong -distriktet.For forskjellige forretningsformater som attraksjoner, supermarkeder og separate operatører, er «demonstrasjonsstedene» av spesifikasjoner for bulk mat virksomhet blitt satt opp.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy