Selv om april har blomstret om våren, er det ikke på tide å spille båten for å spille båten, men disse seilentusiaster som har vært sovende i lang tid har vært sovende. ,For noen dager siden stengte «Xigang Cup» fjerde nasjonale lands -seiling åpent i Qinhuangdao International Tourism Port, og nesten hundre spillere fra hele landet deltok i konkurransen.

Landseil er fremvoksende prosjekter kombinert med skateboard og seilbevegelse, også kjent som «seil på hjulene».Sammenlignet med seilbevegelsen til sjøs, er landseil lettere å komme i gang, og folk i alle aldre kan delta.Når vinden er 6 nivåer, kan seilens maksimale hastighet nå 80 kilometer i timen, langt over over vannseilene.Selv om hastigheten er så rask, er bremsene veldig enkle.Med kontinuerlig forbedring av folks diversifiserte behov som helse, miljøvern, sport, fritid, går landseil gradvis inn i livet til flere mennesker og blir en populær idrett.

Land Sailing Open er den fjerde National Land Sailing Open organisert av Qinhuangdao International Tourism Port.Mer enn 60%av konkurransene i år er fra Beijing.Longtan Community, Beijing Dongcheng District har samarbeidet med Hebei Port Group Urban Construction Development Co., Ltd. i 2023 for å utføre populariteten til seilbevegelse.I tillegg er det mange familiens foreldre -barn og to spillere fra USA.

Wu Jing, et team av Beijing Longtan, deltok i den andre representanten for bedriftene og innbyggerne under jurisdiksjonen i Longtan Street, Dongcheng -distriktet, Beijing.Jeg møtte også mange nye venner denne gangen, i håp om at flere kan forstå og like denne sporten.

For seilende spillere er også landseil attraktive.Li Haiyang fra Tsinghua University -teamet er en seniorspiller med 7 års seilerfaring. Han kommer til Qinhuangdao, du kan føle at miljøfasilitetene og konkurranseforholdene her blir stadig mer perfekte, der konkurranse er en slags glede.

By hzshzy