Tekst/kamp sverd går verdens ende
Hva er vitenskap?Forskere: Vitenskap har blitt mer og mer uvitenskapelig.
Årsaken til at den menneskelige verden kan utvikles nå er i stor grad fordi vitenskapen har viet mye makt.Så hva er vitenskap?Ta mennesker selv, menneskelig evolusjon er en vitenskap, men forskere har oppdaget i prosessen med å stadig utforske mennesker at menneskelig evolusjon faktisk er den mest uvitenskapelige vitenskapen.
Hvis vitenskap virkelig er vitenskap, er vitenskap virkelig den mest fornuftige læren, så er utviklingen av mennesker allerede uvitenskapelig i vitenskap, og forskere tror også at menneskelig utvikling og vitenskapens eksistens, vitenskapens eksistens, det ser ut til å være motstridende, Og for å forklare menneskelig evolusjon med vitenskap, viser det at vitenskap ikke lenger er vitenskap, og vitenskap blir mer og mer uvitenskapelig.
Kjernen i evolusjonsteorien er å velge mellom himmelen, og overlevelsen av de fetteste. At dette åpenbart er som dette.Menneskelig hjerne er bare mot teorien om evolusjon.I dag varmes globale temperaturer stadig.
Men i den andre siden er menneskelig pels veldig knapp, og til og med noen mennesker er ikke lenge.Hva er grunnen til å være?Hvis evolusjonsteorien er å slå, er det tydelig at vitenskapens eksistens har blitt uvitenskapelig, og om mennesker kan utvikle seg bedre i vitenskap i fremtiden kan være noe forskere trenger å vurdere dypt!
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy