Cover News Reporter Meng Mei
I denne epoken med drama og muligheter har entreprenørskap blitt veien til utallige folks forfølgelse av drømmer.Veien til entreprenørskap er imidlertid ikke jevn seiling, og den er full av utfordringer og ukjent.»Tretti -seks -smaken av entreprenørskap» som er anbefalt i dag, er en bok om praktisk praktisk erfaring og leksjoner.
Som en kjent gründer, professor ved Tsinghua University og hovedgründeren av Tsinghua University of Science and Technology, ga forfatteren, kombinert med hans nesten 30 år med innovative tjenester og gründeropplevelser, 36 praktiske gründeropplevelser og forslag til gründere.
I prosessen med entreprenørskap må vi omfavne ærefrykt.Denne boken er en dyrebar actionguide levert av de som er drømmende og modige på gründerens vei.
Zhang Weiying, en kjent økonom og professor ved National Development Research Institute of Peking University, sa i anbefalingen: «Denne boken som professor Jinghong ventet var verdt For å reflektere over seg selv, finne muligheter i endringen, fatte virksomheten til virksomheten og forstå den sanne betydningen av entreprenørskap.
Yu Minhong, grunnleggeren av New Oriental and President of the New Oriental Education Technology Group, skrev i anbefalingsordren: «Dette er en bok om gründeropplevelse og leksjoner. Hovedforfatteren Xu Jinghong er en videregående skole for Peking University» Next Door «Høgskoler, og det er meg. Gode venner som kjenner hverandre i normale tider, vi lærer ofte om virksomheten med bedriftsoperasjoner sammen, og også utforske spørsmålene om bedriftsutvikling sammen. Den bærekraftige utviklingen i landet er ikke nok til å fullføre Oppdraget alene fra generasjoner, men også en generasjon nye gründere.
I prosessen med å instruere unge mennesker om å starte en virksomhet, fortsatte forfatteren Xu Jinghong å oppsummere opplevelsen og ga unge mennesker veldig god veiledning.Denne boken er hans 36 praktiske gründeropplevelser og forslag levert av gründere med hans tiår med bedriftsinkubasjon og entreprenørskapsopplevelse.Disse erfaringene og forslagene har ikke bare analyse av vanskeligheter og utfordringer som kan møte i prosessen med entreprenørskap, samt ros for visdom og kvalitet på fremragende gründere.I prosessen med å lese denne boken, kan du føle en slags ærefrykt.
«På vei til entreprenørskap, må vi være i ærefrykt for markedet, ærefrykt kunder og ærefryktkonkurrenter. Bare med hjertene til hjertene våre, kan vi opprettholde ro og rasjonalitet når vi står overfor vanskeligheter og utfordringer, for å ta riktige beslutninger .
Suksess er ikke tilfeldig, men fra visdom og kvalitet på gründere.I denne boken viser forfatteren oss «Tao» og «Art» av vellykkede gründere gjennom 36 klassiske setninger og 36 tegneserier av Tao Te Ching.Disse visdomene inkluderer «taoisme, gjør ingenting annet enn å gjøre noe,», «Sage Holding One for the World», «som styrer det store landet hvis de er kokte små», etc., som må være besatt i prosessen med entreprenørskap.
En del av den fantastiske anbefalingen:
Bror Jing Hong er en person som er flink til å oppnå ekstraordinære karrierer i en lett vekt.Det som er mer verdifullt er at han ikke bare vet når det er egnet for retrett, men også holder lettere og lett.Den «enkle forretningstanken» han skapte er egentlig «enkel
Det er ikke lett å møte og løse problemet direkte.
Liu Donghua Zhenghe Island -grunnlegger og grunnlegger av den kinesiske Enterprise Furniture Furniture Department
Entreprenørskap er litt som Go.Go er et spill som kan læres på tre minutter, men spill som kanskje ikke forstår livet ut er ikke på grunn av regler, men fordi det er lett å gå galt i praksis, og ett trinn er galt, taper ofte.Hvis du må gå til riktig vei, kan du gjøre noe.»Thirty -Six Taboos» oppsummert av Brother Jing Hong er verdig referanse av gründere.
Grunnlegger og styreleder for Sun Taoran Lacara Group
Veien til entreprenørskap er uendelig.Entreprenørskap er ikke bare en prosess for å realisere sosial verdi, men også en prosess med å forfølge lykke hos gründere.Hvis du vil være en visdom, suksess og lykkelig innovasjon
Industri, da er denne boka absolutt verdt å lese.Hvert tabu oppsummert i denne boken er sunn fornuft som gründere må huske.Etter disse sunn fornuft, kan vi ta mindre omveier og nærmere suksess!
Tong Zhilei kinesisk online grunnlegger og styreleder
Om forfatteren:
Xu Jinghong
Simplicity Business Thinking -grunnlegger, professor ved Tsinghua University, for tiden styreleder for Zhongguancun Longmen Investment Co., Ltd., styreleder i Zhongguancun Talent Association, æresformann for Ajie Chamber of Commerce, styreleder for merkevaren allianse tenketank, etc., Tidligere president i QIDI Holdings, styreleder i Ziguang Co., Ltd., Tsinghua University Holding styreleder, nestleder i Chinese Entrepreneurs Association, nestleder i Asia -Pacific Economic Cooperation (APEC) Kina industri og handelsråd, styreleder for CEC av Chinese Enterprise Furniture (CEC), og co -Chairman of Summer Davos.
Som den viktigste grunnleggeren av den innovative serviceindustrien og Tsinghua Science and Technology Park, har hans ledelse og institusjonene som har blitt ledet satt opp et globalt entreprenørskapsinkubasjonsnettverk, og støtter veksten av tusenvis av gründerbedrifter, og investerer i hundrevis av bransjeledere bedriften.Han er forfatteren av «Transformation», «Juxing», «Win -Win» og «Reconstruction».Han har vunnet æren av Zhongguancuns ledende gründer, «70 år med kinesisk merkevare 70 år», og «Top Ten Investors 2019 China», som er mest populær blant CCTV -gründere.Fremme og praktisere «kjærlighet, så lykke».
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy