I en periode med kommentarer fra en utlendingssyn av kinesisk kosthold, mener en utlending at selv om kinesisk mat er rik, bør kinesisk mat studeres som Michelin, og kineserne bør jobbe hardt for å forbedre den kulturelle konnotasjonen av mat og kultur

Utlendingens forslag så ut til å være snill og tok ut Michelin for eksempel og sa at kinesisk mat ikke hadde en fordel på Michelin, og ikke mange på listen, spesielt i utseende.

Faktisk kjente han ikke kinesisk mat i det hele tatt.

Når det gjelder utseende, er det delikate kinesiske kjøkkenet mye mer utsøkt enn Michelin.Et annet eksempel er hele setet for Manhan, rikt på variasjon, utsøkte retter, livlige matskjæringer og til og med tallerkenene som er på mat.

Nå som vi kommer tilbake til denne utlendingens forslag, mener han at kinesisk kosthold mangler kulturell konnotasjon, og vi bør strebe etter å forbedre det.

Er kineserne blindt trygg på mat?显然 ° Normal mat er forårsaket av vestlige som ikke kan spise den og ikke vet hvordan de skal spise den.

Et annet eksempel er de indre organene som blir sett på som hjørner og søppel.

For eksempel kyllingføtter, i tillegg til kulturelle begrensninger, spiser ikke vestlendinger kyllingføtter.De tror at kyllingføtter ikke er hygieniske og urene.Ettersom kinesisk mat er populær i livene til vestlige, vil kyllingføtter, som tradisjonell kinesisk kultur, bli prøvd av noen vestlige.

Dessuten kan mangelen på kulturell konnotasjon i kinesisk kosthold være de morsomste vitsene vi har hørt.Kinesisk kultur har en lang historie, og historien til mange matvarer har oversteg 2000 år, for eksempel melboller, dampede boller, tofu, månekaker, varme gryter, nudler, risboller, etc., stek, stekt, lapskaus osv. .

Ikke bare har mat kulturelle konnotasjoner, fra produksjon, til festivaler, til historier og legender, den kulturelle betydningen vi gir mat er utenkelig av vestlige.For eksempel er månekaker ikke bare en kulturell mat som inneholder mer enn 5000 år med kinesisk kultur. Dynastier.

Se på de matvarene som «gir» kulturelle konnotasjoner i Vesten?Har det?Det eneste de kan forestille seg er brødet de spiser.Til og med knivgaffeltyrene de spiser kan være fra kinesisk matkultur.

Han tør også å sammenligne kinesisk mat av Michelin, og sier at kinesisk kosthold mangler kulturell konnotasjon, og tilhører selvtillit og selvtillit.

By hzshzy