Jumping Block er et oppslukende innendørs sportsspill lansert av Xiamen Jumping Block Brand Management Co., Ltd. Brand.Inspirert av det utenlandske fysiske interaktive spillet ble den 10 til 20 -minutters oppslukende spillopplevelsen lansert innovativt.

  På veien for lokal innovasjon har hoppblokker vurdert innenlandsk kultur og etterspørsel i markedet i dybden.Spillerne samhandler med fargedettet på bakken gjennom hoppet og bevegelsen av kroppen, unngår genialt de farlige områdene, fordyp seg i gleden som spillet har brakt mens de trener til kroppen.Spillet introduserer en rekke moduser som puslespill, konkurranse og kamp for å imøtekomme underholdningsbehovene til forskjellige grupper som foreldrebarn, par, venner osv., Og er opptatt av å lage et treningsspill som er egnet for hele familien å delta .

  Hoppblokker er ikke bare et spill, det er også en sosial plattform som delte glede og forbedrer følelser for hele familien, slik at alle kan finne morsomme og utfordringer som passer dem her.

  Merkede fordeler

  Forskning og utviklingFordel: Vi har et profesjonelt FoU -team, fortsetter å utvikle originale spill, oppdatere spill regelmessig og opprettholde friskheten og konkurranseevnen til spillet.

  programvareFordel: Merket har sitt eget butikkstyringssystem for å hjelpe høye effektivitetsoperasjoner, forenkle styringsprosesser og forbedre servicekvaliteten.

  maskinvareFordel: Gi profesjonelle produksjonskjeder for å sikre produktkvalitet, holdbar og varig, og gi spillerne en stabil og pålitelig spillopplevelse.

  Markedsfordel: Global merkevaremarkedsføring, promotering av privat domenetrafikk, hele plattformens selvmediabolvering, forbedrer merkevarens bevissthet og markedsinnflytelse.

  Dekorasjonsfordel: Brand skreddersøm -laget butikkdekorasjon for å skape et behagelig spillmiljø for spillere.

  Merkevaresyn

  Jumping Block er opptatt av å bygge et sosialt rom som integrerer fritid, underholdning og sosialt.Her er teknologi, musikk og sportselementer integrert, og gir spillerne et utfordrende og spennende spillplass.

  Mangfoldig merkevarespill

By hzshzy