Original Health News Health News

«Planen for et år ligger om våren», og mange venner har begynt å planlegge hvordan de skal trene.Når du starter en nyttårsøvelse, har du noen gang tenkt på det, hvorfor legger du gjentatte ganger vekt på trening?Hvordan handler trening på kroppen?

La oss finne svaret fra vitenskapelig forskning.

Sportshjelp «Brainwash»

Det er sammenlignbart med å sove

Når vi sover, kan kroppen vår være stille, men hjernen vår er veldig aktiv.Under sovende vil metabolittene og andre giftstoffer som er akkumulert av hjernen bli ryddet, og de nylige minnene vil bli konsolidert.Utenlandske forskerteam har observert den «hjernevaskende» prosessen med den menneskelige hjernen gjennom magnetisk resonanseteknologi.

I videoen er det røde blod, og det blå er cerebrospinalvæsken.Blod som strømmer ut av hjernen med jevne mellomrom.Hver gang blodet strømmer ut, vil cerebrospinalvæsken benytte anledningen til å komme inn i hjernen og vaske det metabolske avfallet i hjernen, for eksempel stivelseslignende protein.Dette proteinets avsetning i hjernen er den karakteristiske patologiske manifestasjonen av Alzheimers sykdom.

Siden strømmen av cerebrospinalvæsken rundt det cerebrale vaskulære gapet er veldig viktig for å fjerne fjerning av metabolsk avfall, anses kampene for arteriell vaskulær for å være en faktor for å drive blodstrømmen for å hjelpe den hjerne ryggraden og «hjernevask».

Forskere observerte nøye strømmen rundt cerebrovaskulær med høyhastighets og høyddefinisjonskameraer.I videoen, hver gang hjertet slår, beveger de grønne partiklene rundt hjerneblodkarene seg fremover, noe som gjenspeiler behandlingen av blodkarene for å fremme «hjernevask» -prosessen.

Disse studiene viser at strømmen av cerebrospinalvæske er puls, hovedsakelig drevet av hjertets sykliske, og hastigheten på arteriell vaskulær pulsering er matchet med hastigheten på cerebrospinalvæskestrømmen.

Derfor kan langvarige lover og effektivt følge med middels og høyintensiv trening, trening og forbedre kardiovaskulær funksjon, og deretter hjelpe «hjernevask».Dette har samme effekt som å sove «hjernevask».Hver gang vi kjører trinnet, føler vi at hele kroppen er gjennomsiktig og har et vitenskapelig grunnlag.

Hjelp med å bli kvitt dårlige følelser

Trening er bedre enn medisiner

Når det gjelder forbedring av følelser, spiller trening en viktig ikke -rruginngrep.

Allerede i 1999 gjennomførte Duke University i USA en standard medisinsk intervensjon og langvarig trening.Forskere delte depresjonspasienter i tre grupper, og intervensjonsterapi for (a) medisiner, (b) trening, (c) medisiner+trening.

Resultatene viste at etter 16 ukers intervensjon hadde 50%av de tre gruppene av forsøkspersoner forbedret depresjonssymptomer og oppfylte ikke lenger de diagnostiske standardene for klinisk depresjon.

Medikamentintervensjonsgruppen har de raskeste resultatene, og bare en til 2 uker kan oppnå helbredende effekt.Derimot brukte sportsgruppen mer tid, noe som tar omtrent 1 måned.

Imidlertid fant forskerne at forskjellige intervensjonsmetoder hadde en betydelig innvirkning på depresjonens gjentakelseshastighet for forsøkspersonene gjennom en 6 -måneders oppfølging.Depresjonsresidighetsgraden av tre grupper av pasienter var henholdsvis 38%, 3%og 31%.Med andre ord, depresjonsopptakelsesraten for sportsbehandlingsgruppen er den laveste.

Prosessen kan være lengre gjennom trening eller treningsbehandling, men dens helbredende effekt er mer konsolidert og varig, og det kan redusere bivirkningene av psykotropiske medisiner.

Faktisk kan trening endre hjernens reaktivitet til ytre stimuli, stimulere mer begeistret nevrotransmittere, som dopamin, torme adrenalin og 5-hydroksylin, og balanserer dermed stress og forbedrer følelser.

Hjertet er mer elastisk

Anti -aldring kommer til å trene

Trening har en positiv innvirkning på kognisjon og emosjonell forbedring, og disse positive påvirkningene er uatskillelige fra den direkte effekten av trening på det kardiovaskulære og cerebrovaskulære systemet.

Forskerteamet til Institute of Texas Sports and Environmental Medicine i USA funnet gjennom et år med oppfølging for å finne at venstre rom og Bnparoponint (blodlogo med hjerteskade) ble delt inn i to grupper. (Unngå treningsgrupper med høy intensitet), kan gruppen forbedre maksimal oksygen, myokardiell stiv indeks og ventrikulær etterlevelse.

Kort sagt, trening kan utøve plastisiteten i hjertet, manifestert som økningen i hjerteproduksjonen (blodvolumet til hjertet som pumper fra hjertet per minutt) og økningen i volumet på enden av den ventrikkeldiastoliske (blodvolumet av ventrikkel på slutten av diastolic).

Langvarig og regelmessige aerobe øvelser vil omforme hjertets elektriske egenskaper, og til slutt øke økningen i hjertefrekvensen (forståelig som en hjerteslagsregulerende energi) øker og hviler hjertefrekvens (antall hjertefrekvens i stillhetens tilstand og stillhet og stillhet og stillhet og stillhet og stillhet og stillhet og stillhet og stillhet og nøktern tilstand).Begge endringene er nært knyttet til å forbedre hjertehelsen og redusere kardiovaskulær dødelighet.

Tilsvarende har forskning funnet at stillesittende bevegelse er nært knyttet til de skadelige endringene av kardiovaskulær funksjon, inkludert økningen i venstre ventrikkel.Studier utført på stillesittende eldre fant at deres venstre ventrikler var mindre og stive enn eldre i kontrollgruppen, og at de til og med tilsvarte pasienter med hjertesvikt.Trening med høy intensitet eller regelmessig trening (≥4 dager/uke) kan oppveie de skadelige effektene av aldring og utilstrekkelig på venstre ventrikkel.

Hvordan trening er effektiv

Lov+garantistyrke+langtidsperiode

I følge studien insisterer minst 150 minutter med middels høye trening per uke på å nå standarden i 3 til 5 dager.I gjennomsnitt er en daglig trening med høy intensitet 30 til 50 minutter.

Men vi vet alle at å insistere på trening ikke er en enkel sak, spesielt før resultatene har blitt sett.Del noen av de mulige metodene her.

Velg en øvelse du fremdeles kan like.Det er mange utvalgte idretter, for eksempel jogging, å gjøre yoga, ri, hoppe over tau og ballbevegelse.Hvis du ikke har en spesiell tid til å trene, er det også et godt valg for å gå for å gå av jobb.

Neste trinn er å gjøre trening mer effektiv, det vil si at trening må ha en viss styrke.For eksempel kan aerob trening, intensiteten vi bør oppnå referere til hjerterytmen.Den beste hjertefrekvensen = (220 -Age) × (65%~ 80%).

Forbered deg et passende sett med sportsutstyr, slik at du kan unngå skade under trening.Et par passende joggesko, en komfortabel yogaklær, kan ikke bare gjøre trening tryggere, men også få folk til å føle seg mer ritual.

Prøv å dele og registrere bevegelsen din.Alle vil ha venner rundt seg aktivt å dele tiden, banen og følelsene av trening.Å dele treningsprosessen og treningens glede er faktisk en av motivasjonen til å vedvare i trening.Din utholdenhet vil få en stor bølge av oppmuntring, kanskje du også kan hjelpe deg med å finne vennene dine som er idrett sammen.

Forslag om helse sport

★ Varm opp før trening.

★ Før du planlegger å klatre, jogge eller mer alvorlig trening, kan du ta en titt på den flate bakken.

★ I det tidlige trinnet av trening kan treningsengden økes fra 5 minutter til 10 minutter, og øker gradvis til den ideelle lengden.

★ Hvis du føler mer hjertepress, for eksempel ikke vant til miljø med høyt luftfuktighet eller høy høyde, må du redusere styrken til trening.

★ Sakte gå etter trening en stund, slik at hjerterytmen gradvis vil gå tilbake til det normale.

★ Eventuelle ubehagelige symptomer, stopp trening og søk evaluering av profesjonelle leger.

Kilde: «Popular Health» Magazine

Tekst: Yang Yuan, professor og sjef lege ved Tongji sykehus tilknyttet Tongji Medical College of Huazhong University of Science and Technology

Planlegging: Yu Yunxi

Rediger: Luan Zhaolin Ma Yang

Skolepar: Guan Zhongyao

Gjennomgang: Xu Bingnan Wang Lemin

Hvis du liker det, kan du fortelle oss «se på»

Etter denne artikkelen «Original» Original Certification, Author Health News Agency Co., Ltd., klikker du «Les originalteksten» eller besøk Yuanben.io for å spørre [59JBUSPS]

Hvor god er trening?Svar her Original Health News Health News Touch originaleteksten

Deling av helseaviser for å se skrivemeldingen og gli opp for å se neste gang

Original tittel: «Hvor god er trening?Svaret er her «

By hzshzy