Verdens helseorganisasjon kunngjorde at lat trening har blitt den fjerde største risikofaktoren i verden.Men som en vanlig kontorarbeider, i livet til ni til seks hver dag, tilbrakte nesten alle på setet på kontoret.Trening er ikke bare å la kroppen bevege seg.

Migrant migrant

Hvis du vil finne en treningsmetode som passer deg, må vi finne ut at det faktisk er en pyramide i trening.

den første typen

Grunnleggende fysisk aktivitet

Våre vanlige klatringtrapper, husarbeid, shopping, turhunder osv. Er de første kategoriene.Denne typen trening er moderat, så den kan utføres hver dag.

Andre kategori

Strekkøvelser

Denne kategorien inkluderer myk gymnastikk, yoga, strekkbevegelser osv.Når du gjør disse øvelsene, er det en moderat styrke når du føler at kroppen strekker deg.Strekkingsøvelsen kan vare i omtrent 30 sekunder for hver handling, og hver handling kan gjøres 6 til 10 ganger.

Tredje kategori

Aerobisk+fritidssport

Treningsvenner vil definitivt være kjent med denne typen bevegelser.Denne typen trening er kjent som «Fat Star»!Imidlertid tar det mer enn 20 minutter å oppnå effekten av fett tap.

Fjerde kategori

Trening

Inkludert semi -squats, knebøy, sittende sittende, flat støtte, etc., er slike idretter ofte kjent som anaerob trening.Treningsintensiteten overskrider litt av belastningen på musklene våre, så det kan være symptomer på sårhet i muskler etter trening.

Femte kategori

Statisk aktivitet

Inkludert å sitte på kontoret, se på TV, spille spill, lese og så videre.Intensiteten til denne typen bevegelser er minimal, så det er nødvendig å minimere eller forkorte lengden på statisk aktivitet, og gå rundt i en time, ellers vil det øke risikoen for kroniske sykdommer.

Etter å ha tømt sportspyramiden, la oss snakke om hvordan disse sportsformene bør ordnes rimelig for å være egnet for mennesker i forskjellige aldre.

Beste trening i forskjellige aldre

6-17 år gammel

Mennesker i denne alderen må fokusere på å styrke musklene og beinene i kroppene våre.

Fordi dette er et viktig stadium for å forme formen og beinene våre, kan du velge å fokusere på middels og høye strukturøvelser for å hjelpe litt styrketrening. dager i uken.

Anbefalt trening

Semikabler som jogging og sykler;

18-64 år gammel

På dette stadiet er treningsstyrken uendret, men krever gradvis å øke treningsmengden, og minst 150 minutter per uke i styrke aerob trening eller 75 minutters aerob trening av høy styrke, og styrketrening av full kroppsmuskler for mer enn 2 dager.

Dessverre har nesten 80%av kinesiske voksne ikke nådd den treningsmengden de burde ha.

Anbefalt trening

Trening med høy intensitet som løping, svømming og kommunikasjonsdans;

Over 65 år gammel

Etter fylte 65 år, må du velge treningsformen med forsiktighet. På dette tidspunktet vil kroppen være mer eller mindre på grunn av noen kroniske sykdommer og kan ikke tilpasse seg forskjellige former for lignende styrker.

Anbefalt trening

Turgåing, dans, sykling, jogging og andre øvelser med middels styrke, og styrketrening kan velge hantler, hagearbeid, yoga, tai chi, etc.

For kontorarbeidere som ikke kan bevege seg lenge, er trening virkelig nødvendig!Men kroppen vår er en magisk kropp.

Forholdsregler

1

Forskjellen mellom menns og kvinnebevegelse

For kvinner må enhver trening følge prinsippet om enkelhet i vanskeligheter og trinn for trinn, og velge en passende trening for å forme en fantastisk form og forbedre fysisk form.Ikke grådig.Spesielt når du gjør styrketrening, må du gjøre mer kraft, og du må huske å strekke den etter trening!

For menn er det viktigere å kontrollere styrken i trening.Ellers vil belastningen på hjerte- og blodsirkulasjonen bli lagt til.

2

Forskjeller av værøvelse

Når været er kaldt, må vi først holde varmt og holde en oppvarming til etterfølgende trening

Når været er varmt, vil menneskelig fysisk energiforbruk være relativt stort.

For det andre, i sommerøvelsen, anbefales det på det sterkeste at du legger til litt saltvann etter trening.Hvis været er varmt til 35 ° C, vil du fremdeles trene veldig, så er svømming et veldig godt valg!

3

Mennesker som ikke er egnet for anstrengende trening

For noen mennesker er trening skadelig og ulønnsom, inkludert hjertesykdom, luftveissykdom, beinsklerose, alvorlig anemi, hjernesykdom, øresykdom, lungesykdom, epilepsi og andre menneskers essens

Fordi overdreven trening kan føre til for høy hjerterytme, er det umulig å gi tilstrekkelig energi til kroppen i tid, så de ovennevnte personene må være ekstra forsiktige!

4

Andre treningsforholdsregler

Ikke tren når du er full, det er best å trene 2 timer etter måltider.Før trening, bør fullt varm opparbeidelse gjøres i stedet for å gå inn i treningstilstanden direkte, ellers er muskels belastning og skade utsatt for å oppstå.

Etter enden av øvelsen må den være igjen for full strekk.Samtidig, ikke slukk tørsten etter øvelsen, ta en liten mengde inntak og stopper deretter sakte trening.

Jeg hørte Express: Start på den åttende familiekulturfestivalen i Foshan City

For å implementere de viktige instruksjonene fra generalsekretæren for den øverste ledelsen grundig på familie, fokusere på veiledning og fokusere på familiestil «, fokusere Civilization Office vil inneha «Arvfamilieundervisningsfamiliestil, bygge en lykke- og harmonifamilie» – – den 8. familiekulturfestivalen i Foshan City.

10. mars, i fjerde kvartal 2020, Foshans moralske modell og gode mennesker rundt ham byttet ut på plassering, ble den åttende familiekulturfestivalen i Foshan offisielt lansert.Det er underforstått at årets familiekulturfestivalsarrangement vil løpe gjennom året, og enhetene og enhetene i forskjellige distrikter vil utføre en serie familiens dydspropaganda, arve promotering av god familiestilaktiviteter og tema familieutdanningsaktiviteter, og Bidra til konstruksjonen av «Big Love Foshan» for å promotere byen vår.

Klikk på videoen for å se den moralske modellen til Foshan og de gode menneskene rundt dem som deler sin forståelse og følelser av å arve den gode familiestilen ↓œppel

De bruker handling

For oss vind og regn, skildrer verdens skjønnhet

Hyllesten til dem

Få samlet for Foshan 38 Red Flag i Foshan City i ditt hjerte.

By hzshzy