Drevet av politiske faktorer som «nyttår på plass», har semifinnede ingredienser blitt en annen vindpå åpning.Overfor denne trenden vil den første gruppen av kokker ha den første partien med mer enn ti provinser i landet, nesten hundre og tredje byer; skala på 500 000 mennesker for å etablere 300 000 300 000 mennesker.

  I følge State Health and Health Commissions «Rapport om ernæring og kroniske sykdommer hos kinesiske innbyggere (2020)», blir situasjonen med overvektige overvekt hos kinesiske innbyggere stadig mer alvorlig. henholdsvis balanse har blitt en direkte årsak til overvektet overvekt; Restauranter, behandling av matvarer skal tiltrekke seg oppmerksomhet.Hvordan matche kostholdet rimelig, balansere ernæring, fremme helse og bli en ny etterspørsel for publikum.

  Koster forbrukerens promotering av tre måltider om dagen med måltider med høy kvalitet. Løsninger hjelper statsborgere med å innovere smart matlaging og nyte smart mat.Wang Lei, administrerende direktør for merkevaren «Kitchen Master», brakte selskapets utøvende team til å delta med bransjegjester, medier og nasjonale forhandlere.

  

  Med den utbredte populariteten til konseptet «spising helse», blir kjøkkenutstyr gradvis elskelser i hjemmeapparatmarkedet.Selv om forskjellige typer kjøkkenapparater er forskjellige og praktiske og praktiske, for folk som vanligvis er opptatt med jobb, er den mest kritiske «matlaging» -koblingen fremdeles vanskelig å løse.

  

  Som pioner for den nye typen familie cateringmodell, er merkevaren «Kitchenman» forpliktet til å løse problemet med å spise hjemme på intelligente midler.Wang Lei, administrerende direktør i Zhongshi Minan, introduserte kokkene med kjernen i kokkene med «Device+Food+Clouds, Sweeping and Dingling Pots» som kjernen: brukere trenger bare å legge til semifinnede ingredienser til smarte kjøkkenapparater og skanne den Kode, du kan bruke Top Chef Team «skyoppskrifter» for å hjelpe deg med det bygget utstyret. Olje og høyt salt i takeaway.

  

  

  Du kan ikke leve opp til mat og kjærlighet.Med forbedring av levekårene, livsstilsendringen og oppgraderingen av forbrukskonseptet, har kjøkkenet utviklet seg fra et enkelt matlagingssted til en personlig helsestyringsplattform og familiens emosjonelle kommunikasjonsrom.Wang Lei sa at ved innovativ integrering av kjøkkenapparater, halvfinittede produkter, ingredienser, ingredienser og online serviceplattformer, var det enkelt å lage en ny familiekjøkkenøkologi.»Vi håper at kokker vil få flere til å bli forelsket i å spise hjemme og leve sunnere, mer komfortable og lykkeligere liv.»

By hzshzy