På ettermiddagen den 25. april var lekeplassen i Beijing veldig livlig.

«I februar var Yangliu full om våren, og det grønne gresset kom i tre mars, det vakreste er himmelen i april» … I første og andre klasse åpner du opptakten til sportsmøtet.Senere slepepunkt -av -river, potter, skyving av jernringer, ryggen hortensia, Ribbon Dragon og Gyro spant.Det rapporteres at hele sportsmøtet vil vare i tre dager, totalt tre lenker: ytelse, konkurranse og erfaring.

«Jeg deltok i utførelsen av forsoningskonkurransen og oppvarmingsøvelsene med barna mine i dag. Dette er en veldig meningsfull ting.» Sa Wang, faren til Wang Yuxin, andre klasse på skolen, sa at selv om den Levende aktivitet var ikke lenge, Wang Mr. og barna begynte å forberede seg i flere dager i forveien.»Vi designer prosjekter sammen og øver på oppvarming av øvelser

Liu Jinzhen, sekretær for partikomiteen på Beijing School, sa at den opprinnelige intensjonen med dette arrangementet var å forbedre studentenes fysiske og mentale helse gjennom samarbeidet med hjemmeskoler.Skolen håper også at barn kan utøve både å trene og forbedre sin psykologiske kvalitet gjennom lykkelige idretter.Samtidig er prosjektene i disse spillene alle nasjonale og folkefolk tradisjonelle sportsprosjekter.

Tekst/Beijing Youth Daily Reporter Zhang Yuemi

Fotografi/Beijing Youth Daily Reporter Huang Liang

By hzshzy