På slutten av forrige måned ringte søsteren min meg og sa at etter å ha gått på college, dukket kviser opp i ansiktet hennes, og det var en situasjon med hodeolje og våknet om morgenen.Spør meg hva skal jeg gjøre?

Jeg spurte hennes livsstatus. Da jeg hørte at fuktigheten var mindre, måtte hun være mer oppmerksom på trening, og hudtilstanden endret seg?

不 søsteren min er en person som ikke liker sport. I likhet med søsteren min, så oppsummert, ble denne artikkelen avsluttet, jeg håper den vil være nyttig for deg.

⏪ Fordelene med langvarig trening ⏪:

✍ Forbedre hudhelsen:

Trening kan fremme hud for å produsere kollagen og elastisk protein, noe som gjør huden fastere og elastisk.Samtidig kan det også forbedre blodsirkulasjonen i huden, gi ernæring og oksygen for huden og redusere fine linjer og rynker.

态 Forbedre kroppsform og holdning:

Regelmessig trening hjelper til med å redusere fett i kroppen, forbedre musklene og gjøre kroppen mer godt forandret og sunn.Det kan også forbedre dårlig holdning som brystpukk, som er veldig egnet for studenter og kontorarbeidere.

, Forbedre den mentale tilstanden og bli trygg:

Under treningen hjelper hormoner som dopamin som skilles ut av kroppen, å lindre stress, forbedre den mentale tilstanden og få folk til å se mer aktive og optimistiske ut.Forbedre ditt personlige temperament og bilde, øke personlig sjarm, legge til poeng til pålydende og stiger med selvtillit!

Her sorterte jeg også kondisjonsmetoder som er egnet for alle studenter.

1 aerob trening: inkludert løping, svømming, hopping av tau, aerob trening, etc., kan forbedre hjertefunksjonen og metabolismen, forbedre fysisk form.

2 ⃣ Krafttrening: inkludert hantler, vektstenger, utstyr, Voldemort og andre bevegelser, noe som kan forbedre muskelstyrken og utholdenheten og forme kroppen.

3⃣ Yoga, Prapi: Det kan øke fleksibiliteten og den fysiske balansen, og slappe av kroppen og sinnet, lindre stress.

By hzshzy