Det to -dagers livet med å gå av jobb hver dag får folk til å føle seg kjedelige og ikke i stand til å endre seg.Det travle arbeidet hele dagen gjør at mange mennesker kan sitte i stillingen i lang tid og mangler trening.Etter klassen lå han bare på sofaen hjemme, børstet mobiltelefonen sin, så på den korte videoen og var døsig.

Faktisk har mange kinesere problemet med utilstrekkelig trening, og dette har også blitt en stor morder.Dataundersøkelser viser at omtrent 27,5%av voksne over hele verden har problemet med utilstrekkelig trening.Langvarig mangel på trening vil sannsynligvis være relatert til kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes og tykktarmskreft.

Det er mange forskjeller på mennesker som har trent i lang tid, og folk som ikke trener.

Følg trening og ikke trening, gjenspeiles gapet på 3 steder

Først av alt er muskelstyrkeforskjeller store

Hos mennesker som insisterer på trening og kondisjon, er muskler ofte kraftigere.For eksempel vil de som insisterer på å gjøre push -ups og sit -ups ha sterkere overekstremiteter og midje og mage.De som insisterer på å løpe, jogge og spille baller har sterkere underekstremiteter, og musklene på beina er mer robuste.

I tillegg til den sterke muskelen på utsiden, kan den sterke muskelen også gi beinmassevekst.Musklene er mer sunne, og beinets seighet og styrke kan også forhindre osteoporose og osteo -leddsykdommer til en viss grad.

Den andre er hjertefunksjon

De som insisterer på å gjøre aerob trening, kan føle utøvelse av hjertefunksjonen under trening.Fra begynnelsen av pese jeg i 3 kilometer fra begynnelsen, og så insisterte jeg på å løpe i 5 kilometer.

Det er rytmisk pust under trening, noe som kan forbedre volumet av kardiopulmonal, kontinuerlig krympe og utvide kardiopulmonalfunksjonen.

Tredjeplassen er det åndelige ansiktet

Mennesker som har langvarig trening og mennesker som ikke trener, står sammen, og hele personens ånd er veldig annerledes.Trening kan hjelpe mennesker til å lufte sine ulykkelige følelser, stimulere sekresjonen av dopamin og adrenalin i menneskekroppen i trening og holde spenningen.Mennesker som alltid sitter i lang tid og hekker hjemme, virker lettere å være mentalt treg og har ingen energi.

Derimot er det bedre å insistere på trening for helse.Men for forskjellige mennesker, alder, fysisk kvalitet og til og med personlige preferanser kan påvirke utvalgte idretter.

Den beste treningslisten over alle aldre blir kunngjort, og gjør det i henhold til den

I stedet for å trene etter personlige preferanser, den beste treningslisten delt på aldersstandarden, insisterer på å gjøre det, kan helse også dra nytte av dette.

18 til 25 år: Dingyan -periode

Sportsanbefalinger: Aerob trening+styrketrening

I løpet av denne perioden var menneskekroppens funksjoner i storhetstid.Ikke bare er orgelutvikling mer fullstendig, bein trenger også å lagre beinmasse.

For eksempel kan du utføre aerobe øvelser som løping, yoga 3-5 ganger i uken, og du kan også trene muskelvekst gjennom vektstenger og doble barer for å stimulere muskelvekst.

26 til 45 år gammel: Høyspenningsperiode

Sportsforslag: Aerob trening+fettreduksjonsøvelse

Sammenlignet med forrige trinn, etter 26 år, kan menneskekroppen komme inn i en høytrykksperiode med god helse.Fordi kvinner er gravide og har barn, er de mer utsatt for akkumulering og velsignelse av bukfettet.Og menn kan også forårsake sunn forsømmelse av helse, noe som er mer sannsynlig å gi mer visceralt fett og øke midjeomkretsen.

I tillegg til den mest grunnleggende aerobe treningen, bør den også kombineres med fettreduksjonstrening.Muskeltrening brukes til å konsumere overflødig fett i kroppen, for ikke å bringe problemer som overvekt og gastrointestinale sykdommer.

46 til 65 år gammel: Aldringsperiode

Treningsforslag: Hovedsakelig for å opprettholde den aerobe utøvelsen av muskelstyrke

Etter mer enn 45 år, anbefales det ikke å trene muskeltrening med høy intensitet.Det kan ikke bare kvitte seg med byrden som er brakt av intensiteten av trening, men unngå også langvarig tilbakeholdenhet som ikke er bra for helsen.

Hvis du føler at hjerteslaget ditt er raskt, svett eller panikk, bør du stoppe og hvile i tide for å unngå å skade kroppen din.

Mer enn 65 år gammel: en høy forekomstperiode

Sportsanbefalinger: Grunnleggende aktivitet+strekkøvelse

Selv etter fylte 65 år, selv om de er ekte eldre, selv om de klatrer opp trapper, børstende boller og turgåing, kan de ha problemer som fall, forstuinger og leddsklær på grunn av aldring av kroppen.

Hvis du har kroniske sykdommer og ikke kan støtte trening, kan du velge statisk trening eller grunnleggende trening, for eksempel klatre trapper, husarbeid og hunder.Gamle mennesker med god grunnlov kan også utføre prosjekter som Tai Chi, åtte Duanjin, gymnastikk, yoga og andre gjenstander.

By hzshzy