Formelmateriale:Lotus Puff*2, gulrot*2, bringebær*2, ris*4 (Liyue dagligvarebutikk)

Stjerne:★★★

Oppskriftsinnsamlingsmetode:Liyue City Wan Mintang Buy

Fargerik Stift mat. Maintains Perfect Balance Between Soft and Fragrant Rice and All Kinds of Carefully Selected Sweet Ingredients. bol of Velstand Og mennesker, og mindre for sin smak. edel Ideer bak den, smaken skal ikke skuffe. 

Fargerik stiftemat.Mellom duften og glutinøs ris er det alle slags søte ingredienser.Sammenlignet med smaken, er det vi legger mer vekt på alt og verdens fred.Og sinnet er den beste krydderet, så smaken må ikke være dårlig.

Fargerik stift Fox. innhente de imponed smak. 

Fargerik stiftemat.Under produksjonsprosessen går for mye vann tapt, og du må stole på fantasi og ekstra vann for å gjenopprette smaken.

Fargerik stiftemat. Bevart frukt Er bundet til risens rike munnfølelse som om av usynlig Tråder. 

Fargerik stiftemat.De sure og sure fruktene er som en usynlig silketråd, sammenvevd med full -maket ris.Selv om du svelger, løfter den svake sødmen fortsatt leppe og tenner, noe som får folk til å føle seg mer lykkelige.

Ganyus spesialitet. Vellsøyer For alt som er nydelig i denne verden i denne retten-og hun har reddet noen av sine favoritt Qingxinfers bare for deg også. 

Spesielle retter av Ganyu.Kirins hvile i blomstene, bare å se på kan roe seg ned.Gan Yuhuai ba om verdens vakre bønn om å lage mat, og forlot deretter sine favorittklare kronblad til deg som verdsatte.

By hzshzy