Nylig avslørte pressekonferansen til de 15. nasjonale spillene (heretter referert til som «Femtende spill») at de femten kampene vil bli holdt i Guangdong, Hong Kong, Macao fra 9. november til 21., 2025.Forfatteren fra Zhanjiang -kulturenTurisme- og sportsbyrået ble informert om at Zhanjiang City vil organisere to femten konkurransekonkurranser: konkurransedyktig sportsprosjekt kampsport og massesportsprosjekter (fem -person kvinnegruppe B -veteraner).

  Hostingen av den femten spillkonkurransen er en omfattende manifestasjon av utviklingen av Zhanjiang idrettsnivå.Fra historie til i dag har mange Zhanjiang -sportstalenter stått ut på sportsarenaen og beveget seg mot den internasjonale scenen;Zhanjiang, denne idrettsbyen, utviklingen av idrett og sosioøkonomisk utvikling i samme frekvens, lar flere og flere øke idrettstilliten.

  ● Southern Daily Reporter Fu Xiaobing korrespondent Chen Liqing Ma Yue Xue

  Dyp

  Sportsmestere er uendelige

  2024 World Swimming Federation DivingI finalen (Xi’an) Double 10 -M Women 10 -M, «Zhan General» Quan Hongyu og hennes partner Chen Taro vant kvinnenes dobbel 10 -meter -jump gullmedalje;

  I 2024 National Trampoline Championship og Paris Olympic Games -turneringen (Third Station), vant «Zhan General» Li Zhengxu til Guangdong -laget gullmedaljen til Double Trampoline Group;

  I Zhaoqing Station, første stopp av National Track and Field Grand Prix i 2024, trente Chen Jie, en alumni av Zhanjiang nr. 2 Middle School, og idrettsutøvere i Zhanjiang Kvinners tredje -nivå av fjerntliggende prosjekt.

  Nympho

  I april i år er det mange «generaler».De gikk ut av den sørligste spissen av Kina og brukte hastighet og lidenskap på banen for å spille sin egen stil.

  Apropos Zhanjiangs sportsfordelprosjekt, kan ikke ett ord åpnes: vann.Zhanjiang er omgitt av havet på tre sider, og den lange kystlinjen skaper et godt miljø for utvikling av Zhanjiang vannbevegelse. landet.

  Innen dykking har mange Zhanjiang -mennesker blitt blendende stjerner i internasjonal idrett.Disse inkluderer dykkertrenere som Xu Yiming, Wu Guocun, Chen Guanxian, Zheng Guanzhi, samt de olympiske og asiatiske spilldykkemester som Laulis dikt, han Chong, han Chao, Quan Hongyi.I løpet av svømming eksporterte Zhanjiang også sportshelsegeneraler som Cai Wenting, Liu ou, Chen Xiaojun, og de strålte i internasjonale konkurranser.

  En annen Zhanjiang Sports «Fist» Project -Water Gel Activity, begynte i 1942, ble introdusert av Hong Kong -landsmenn Jiang Zhuozhou og Huang Guojie.Siden den gang har de nasjonale og provinsielle vannballkonkurransene blitt holdt i Zhanjiang mange ganger, og skapt en «hjemmedør» -utvekslingsmulighet for Zhanjiang Water Polo -spillere -I 1982 ble den nasjonale ungdomsdivingen og Water Ball -konkurransen holdt i Zhanjiang City 1983, National Youth Water Ball Konkurransen ble holdt i Zhanjiang; Mesterskapet ble avholdt for noen dager siden, Guangdong -laget vant mesterskapet.I dette laget er det to Zhanjiang -spillere, den viktigste keeperen Wu Honghui og hovedsenteret Tan Hengye.

  Zhanjiang -dyrking av sportstalenter er hovedsakelig gjennom idrettsskoler, høyskoler og universiteter og amatøridrettsskoler.I følge den relevante personen som har ansvaret for Zhanjiang kulturturisme og idrettsbyrå, er disse sportstalentene sportsbakben for skoler, bysamfunn og det store antallet landlige områder i byen, og en liten del av landet og provinsielle profesjonelle team eller høyskoler og universiteter vil fortsette studiene.Hovedartiklene de deltok i treningen i Zhanjiang inkluderer fotball, roing, vannkuler, dykking, kampsport, friidrett, gymnastikk, svømming, etc.

  På listen over «National Key High -nivå Sports Reserve Talent Base (2021-2024)» kunngjort av State General Administration of Sports, er Zhanjiang Sports School på listen.Zhanjiang Sports School holder seg til konseptet «lesetrening og vektlegging», og å vite at det å mestre kulturell kunnskap kan få utøverne til å gå mer stabile og lenger.De siste årene, med den sterke bekymringen og støtten fra regjeringsavdelinger på alle nivåer, har Zhanjiang Sports School aktivt utforsket «kroppsøving integrasjon» -modellen, og prøver å forbedre mer omfattende forbedring på grunnlag av teambygging og vitenskapelig opplæring.

  I tillegg, for å gjøre en god jobb med bygging av sikkerhetskopitalenter, formulerer trenerne til hvert lag på idrettsskolene hvert år en detaljert utvalgsplan og trenger inn i byens grasrot barneskoler for å grave talenter.Seniortrenere fant et stykke jade med brannøyne.

  Nasjonal kondisjon

  Stadionområde per innbygger på 2,92 kvadratmeter

  Om natten, i Bihai Community Sports Park, fløy mange tenåringer Malaysia i remskiven.På den andre siden leker mange foreldre med barna sine for å spille morsomme kulverter, klatre garn, sandglidning og høst.

  For mennesker i Zhanjiang er idrett allerede vanlig, og sportsparker har blitt fritidssteder for forskjellige grupper.Til nå er Bihai Community Sports Park, Lianjiang Sports Park og Leizhou Tunfeng Town Cultural and Sports Park blitt åpnet og åpnet.

  Idrettsparker i fylket injiserer ny vitalitet i fylkesetet.Lianjiang Sports Park er distribuert i 12 basketballbaner, sportsstasjoner, lysstoffstrekk og økologiske kulturopplevelseshaller og opplevelsesområder.Leizhou Tunfeng Town Cultural and Sports Park bygde en fem -person fotballbane, Badminton Court, Volleyball Court, Table Tennis Court, Fitness Square, Fitness Trails, slik at massene kan oppnå «treningsfrihet» på døren.

  Forbedringen av idrettsanlegg er tilliten til nasjonal kondisjon.Tilbake til tiden tilbake til 2015 var Zhanjiang vert for de 14. kampene i Guangdong -provinsen og ble inkludert i Zhanjiang Sports historie.Med årets Dongfeng ble Zhanjiang City bygget og gjenoppbygd 32 stadioner, noe som forbedret situasjonen til Zhanjiang offentlige idrettsanlegg.I 2013 var Zhanjiangs idrettsanleggsområde per innbygger bare 0,9 kvadratmeter.I 2015 etter å ha organisert provinsielle spill, økte Zhanjiangs idrettsanleggsområde per innbygger til 1,4 kvadratmeter.For tiden er Zhanjiangs stadionområde per innbygger 2,92 kvadratmeter.Det er 28 offentlige stadioner, gymsaler eller offentlige svømmebassenger (museer) på de to nivåene i byen og fylker.

  I forskjellige samfunn i Zhanjiang City har de nasjonale treningsstedene blitt dekket.Samfunnets basketballbaner, bordtennisbaner, etc. har lys, som er praktisk for massene til fritid og kondisjon om natten.

  De idrettsadministrative avdelingene i Zhanjiang bruker de sentrale tilskuddsmidlene for å støtte offentlige stadioner for gratis lave lading av åpen retningslinjer, og i samsvar med «Code of Public Stadium Basic Public Service Specifications» -standarder, åpningstid, hendelser og mottakelser av forskjellige arenaer åpnes.

  Tilpasning til lokale forhold og integrasjonsressurser er en strategi for Zhanjiang for å løse motsetningen mellom tilbud og etterspørsel av nasjonale treningssteder.

  Siden 2021 har Zhanjiang City lansert en trening og konstruksjon av treningsspor. .I følge statistikk har den totale kjørelengden av treningsstier bygget av avdelinger i Zhanjiang City nådd 200 kilometer.Spesielt Leizhou Tunfeng Town Cultural and Sports Park opprettet en treningsspor i kombinasjon med River Coast;

  Zhanjiang kulturturisme og idrettsbyrå samarbeider også med relevante avdelinger som kommunal administrasjon og omfattende rettshåndhevelsesbyrå for å utnytte urbant tomgangsland, hjørner og grønne områder for å bygge treningsutstyr for å bygge en gruppe små fellesskapssteder.

  De siste årene har Zhanjiang kombinert med naturlige miljøforhold og ressursfordeler for å skape treningssteder som Zhanjiang Sports Center og Zhanjiang Olympic Sports Center. .Det er underforstått at Zhanjiang Sports Center mottar et stort antall idrettsutøvere for vintertrening, inngangseksamen på ungdomsskolen, inngangseksamen for college og annen trening hvert år.

  Den 17. januar i år kom mer enn 200 idrettsutøvere og trenere fra Urumqi Amateur Sports School, Urumqi Bayi Middle School, Urumqi Sixteen Middle School, og Guangzhou Dapeng Sports Club kom til Zhanjiang Sports Center for en 40 -dagers vintertreningskampanje, og dekket IT -trening Innhold i mange aspekter som langhopp, tredje -nivå hopp, 100 meter, 400 meter, høye hopp, etc.»Trening er veldig vanskelig, men fordi Zhanjiangs vær er veldig bra, trenger du ikke å bruke oppblåst, noe som vil hjelpe deg med å trene.» Sa Uyghur -jenta.Zhanjiang, som ligger på den sørligste spissen av fastlandet i moderlandet, har overlegne naturlige forhold, og den gjennomsnittlige årlige temperaturen opprettholdes på omtrent 23 ° C. Det reguleres av marint klima hele året.

  Kultur- og sportsbrigadeintegrasjon

  Gips Sports Competition Brand

  Zhanjiang, en sterk sports atmosfære, dyrket mye idrett og sunne generaler.Dette året er det første året med Zhanjiang Marathon.En runde av et maraton lar alle kjenne den lokale historiske og kulturelle arven, kjenne den lokale landbruks- og sidelinjen -spesialiteten, og har et uventet møte med det varme Zhanjiang -folket.

  Den 14. januar årets første «Village Horse» i Guangdong -The First Xuwen Marathon i 20124 (heretter referert til som «Xu Ma») i de ti vakreste turistveiene i Guangdong Province -xuwen County Qujie Town «Pineapple Sea» Essens5000 løpere samlet den sørligste spissen av Kina, og målte «ananashavet» med fotspor for å sette den naturlige naturen og humanistisk stil inn i øynene.

  Xu Ma, som ble holdt for første gang, tiltrakk seg ikke bare løpere og turister, men gjorde også hotellovernatting og cateringturisme ekstremt populært.I følge hotellets sjekk -i statistikk under arrangementet ga 77 overnattingshoteller i fylket totalt 4135 reservasjoner.13. januar nådde beleggsgraden mer enn 80%, hvorav de 222 rommene i Qujie Town var i hele en måned i forveien.Om kvelden 14. januar var beleggsfrekvensen full, og fylket var vanskelig å finne.

  21. januar, 2024 «Mangrove City» Zhanjiang Half Marathon Shot.13 000 løpere fra mange land og regioner deltok.

  De 10 karakteristiske atmosfærepoengene på maratonsporet er lokale ikke -aritage jubel, som Suixi Wake -up Lion, Wu Chuan Floating Color, Zhanjiang People Dragons Dance, TuningI sportskonkurransene er dansene integrert for å vise sjarmen for integrering av kulturturisme og fysisk form.Atmosfæren har også kjennetegnene til ZhanjiangUtstillingsbordet, som viser Zhanjiangs «millioner av prosjekter» og og ogImplementeringsresultater.»Vi håper å bruke Zhanjiang -egenskaper for å ønske deltakere velkommen hjemmefra og i utlandet, la Bayang komme til gjestene for å lære av Zhanjiang, huske smaken av Zhanjiang og bringe ‘Zhanpin’ til hele landet.»

  Å drive en hest, kjenne en by og øke populariteten til ett sted er den opprinnelige intensjonen til Zhanjiang om å være vertskap for sportsbegivenheter.De siste årene har Zhanjiang jobbet hardt for å bygge en by med idrett, oppmuntrer gress -roots -idretter som «Village Ba», «Village Super», støtter forskjellige samfunn til å utføre forskjellige arrangementsaktiviteter, og tar til orde for massene for å delta aktivt i Fysisk trening og forbedrer fysisk form.

  Fremme sivilisasjonen med trening og fremme utvikling med trening.I løpet av vårfestivalen i år lanserte Zhanjiang City mer enn 800 «Village Super» fotballspill for å styrke «millioner av prosjekter» og hjelp.Lederne for fylkene (byer, distrikter) regjeringer (byer, distrikter) regjeringer og sportsadministrative avdelinger har gjort planlegging og detaljerte «Village Super» konkurranseplaner før festivalen, og latt de lokale fotballforeningene med rik erfaring i hele arrangementet er trygt og ryddig.

  På den annen side forbedrer Zhanjiang kontinuerlig nettverket av nasjonal treningsorganisasjon, styrker konstruksjonen av idrettslige sosiale organisasjoner og gir organisatoriske plattformer for innbyggere å delta i nasjonal kondisjon.I følge statistikk, fra slutten av desember 2023, var det 41 sportslige sosiale organisasjoner registrert i samsvar med loven, og det totale antallet sosiale sportsinstruktører nådde 20.874, og antallet sosiale sportsinstruktører per tusen mennesker nådde 2,97.

  For å imøtekomme eldrebehovene til eldre og tiltrekke flere eldre mennesker til å delta i nasjonale treningsaktiviteter, organiserte Zhanjiang -kultur, radio, TV -turisme og sports- og sportsbyrå etter suksessivt den eldre Taijiquan Invitational Tournament, «Harmonious Cup» eldre målkonkurranse .

  Arbeide sammen

  Arrangementet er spennende

  Implementering av «Simple, Safe and Spennende» er kravene til de femtende kampene.Hovedstedet for de 14. kampene i Guangdong -provinsen -zhanjiang Olympic Sports Center, med et totalt byggeareal på 27.391 kvadratmeter, har plass til 6.300 publikum, og vil også bli de femten kampene kampsport Sanda og Mass Sports Football (fem – Person Women B Group Veteran Group) konkurransested.I dag optimaliserer Zhanjiang og promoterer spillestedet i samsvar med kravene til å legge «grunnlaget for grunnlaget for konkurransen».

  De siste årene har Zhanjiang kontinuerlig vært vertskap for store arrangementer for å samle verdifull opplevelsesopplevelse for de femten kampene.

  Fra 28. oktober til 2. november 2022 ble Sailor Sports Group av de 16. kampene i Guangdong -provinsen holdt på Water Sports Center i Chican Golden Bay Water Sports Center i Zhanjiang.Suksessen med arrangementet har samlet verdifull erfaring for oppfølging av høyere spesifikasjoner og større vannsportarrangementer for Zhanjiang City.

  I dag blir «Tourism+Sports» gradvis en måte å få fritid som unge mennesker elsker.Mens han fokuserte på den «kinesiske dykking hjembyen» gylden skilt, Zhanjiang kombinert med fordelene med den økologiske buktbyen, og skapte aktivt Zhanjiang til en nasjonal, provinsiell seiling (styret) konkurranse, dykkeløp og andre merkevarer essens

  Spesifikt for Sanda, fra 5. til 7. august 2023, startet China Sports Lottery · 2023 Guangdong Youth Wushu Sanda Championships på Zhanjiang Sports Center Stadium.I 2024 vil Zhanjiang City være vertskap for Guangdong Youth Sanda Championship, Badminton Championships, Guangdong Youth Diving Championships og National Sanda Championships for å teste organisasjonsevnen til arrangementet i øvelsen.

  Når det gjelder massesport, er Zhanjiang ikke villig til å vise svakhet.I juni 2021, i de fjortende nasjonale kampene, den fem -medlemmet Football Women’s Group B (Veteran Group) -konkurransen, vant Guangdong -laget mesterskapet med Guangdong -laget av Zhanjiang Chikan Women’s Football -lag.Dette er den første gullmedaljen generert av de nasjonale spillene og det første gullet i historien til de nasjonale spillene i Guangdong.I de femten kampene i fremtiden kan innbyggerne glede seg over sjarmen til Five -Member Football Women’s Group B (Veteran Group) i Zhanjiang.

  På et høyere utgangspunkt, alle forberedelser, sendte Zhanjiang «implementeringsplanen for forberedende arbeid fra den femtende nasjonale spill Zhanjiang Division», opprettet Zhanjiang Division Executive Committee, og går ut for å bygge et konkurranseoperasjonsteam for å sikre at arrangementet kjører jevnt.

  Den relevante personen som har ansvaret for Zhanjiang -kultur, radio, TV -turisme og idrettsbyrå sa at i neste trinn vil Zhanjiang City styrke kommunikasjonen og koordinasjonen med provinsielle sportsbyrå i samsvar med enhetens utplassering av provinsen for å sikre den glatte driften av hendelsen;, Frivillige tjenester og annen logistikkstøtte;

  ■ Digital lesing

  ◎ På de 16. kampene i Guangdong -provinsen vant Zhanjiang Sports -delegasjonen åttendeplassen i gullmedaljen og den totale poengsummen til gruppen.

  ◎ For tiden er Zhanjiangs stadionområde på 2,92 kvadratmeter.Det er 28 offentlige stadioner, gymsaler eller offentlige svømmebassenger (museer) på de to nivåene i byen og fylker.

  ◎ Fra slutten av desember 2023 registrerte 41 sportslige organisasjoner i Zhanjiang City i henhold til lov.

By hzshzy