Chunhua Qiu Shi holder tritt med «mat»

—— Rapport fra Qiu County, et sterkt fylke i landet (1)

Det er rader med fargede flagg i gatene med tegnene på tegnene på kronen Fruit Flowers …

Qiu County, som ligger i Sør -Hebei, har et område på bare 448 kvadratkilometer, og det er veldig livlig -det tredje Kina (Qiu County) Food Expo i 20124 vil bli holdt her.

Food Expo, «Huashan Sword» i matindustrien, kan beskrives som et mirakel i Qiu County.På bare et dusin år har Qiu County «lange» matbedrifter på 204 på dette landet, inkludert 44 Food Industry Enterprises og 126 oppstrøms støttebedrifter. Representert av Huapu Sunshine og Zhongxiang, har QIU -avdelingen mat representert av Kangyuan og fester utviklingen av konkurransen dannet en relativt komplett industriell kjede som råstoffforsyning, innledende prosessering, dyp prosessering, produktutvikling, Enterprise -inkubasjon, inspeksjon og testing, etc., og hoppet inn i et sterkt nasjonalt matindustri fylke i ett fall.

Qing Ping startet på slutten av mikroen, og skyggen var ved Hua Zhi.Qiu Countys matindustri har ingen studenter, det er nye studenter, nye og nye studenter og trinn for trinn.Miracle kommer fra kamp, ​​fra hardt arbeid!Det er frukten av Qiu County med dryppende vann og svelger, og en rik frukt som helles ut av stammen og den åndelige ånden.

Grip muligheten til å plante «Tong» for å tiltrekke «Feng» for å slå rot i Qiu County

Qiu County ligger i Heilong Port Basin. hovedsakelig basert på landbruksutvikling.

Å utvikle seg, gripe muligheter er nøkkelen.I 2014 var Qiu County veldig klar over at vi må gripe de viktigste strategiske mulighetene til Beijing -Tianjin -hebei koordinerte utvikling og etablere retning for Qiu Countys fremtidige utvikling.Etter en rekke besøk og undersøkelser, basert på de praktiske egenskapene til de rike landbruks- og sidelinjens ressurser i Qiu County, ble egenskapene til de karakteristiske næringene til matbehandling besluttet å gjennomføre presis investeringskampanje, gjøre alt for å bryte gjennom og løse og løse og løse og løse og løse og løse utviklingsproblemer.

I 2014, etter å ha vurdert de forskjellige kostnadene og investeringsmiljøforholdene, hadde han brukt 1,1 milliarder i produksjonsbasen til Hebei Maintail Food Co., Ltd. etter å ha vurdert forskjellige kostnader og investeringsmiljø.Fra prosedyrene for den tidlige fasen, byggingen og rekruttering av arbeidere, koordinerte lederne for fylkeskommunene aktivt. opprettet.

Ikke bare gjorde bekvemmeligheten som ble brakt av «hastigheten til Qiu County», inngangsvirksomheten fant også følelsen av «hjem» i Qiu County: For å virkelig hjelpe bedriften raskt satt i drift, utarbeidet Qiu County en spesiell hjelper Team. Et sted å gjøre gassrørledningsdesign og strømtjeneste for bedrifter.

En blomst tiltrakk seg alle blomster.Den vellykkede landingen av Hebei Jixuan Food Co., Ltd. har suksessivt brakt en rekke kjente matselskaper som Kangbeel, Huapu Sunshine og Guzhong Foods.Fra 2017 har Qiu County påtatt seg omfanget av overføringsprosjektet i Beijing Leisure Food Industry og har blitt identifisert av China Food Industry Association som «2016-2017 National Food Industry Strong County (City, District)».

Å grave de «sterke beinene» lokale virksomheter innser «sommerfuglendringer»

Mens han kontinuerlig styrker fylkets matforedlingsindustri, har Qiu County de siste årene også brukt moderne landbruksparker som transportør for å kraftig utvikle vitenskap og teknologi landbruk, grønt landbruk, merkevarelandbruk, kvalitetslandbruk og kontinuerlig optimalisere utformingen av landbruksegenskaper. Gjøre betydelige resultater.For tiden er totalt 2 provinsielle nivåer (hvorav Shengshuiwan er vurdert som provinsielle moderne landbruksparker på høye nivå Base, silke silkebase, silke silkebase, silke silkebase, silke bomull og trebaser, fasilitetsblomster, fasiliteter, frukt og grønnsaker er innebygd i ferske roser.

Qiu County fokuserer på å dyrke karakteristiske industrilands, og skapte tre offentlige merker med hell: «Qiu County Honey Sweet Potato», «Qiu County Wen Guan Guo» og «Qiu County Lamb», og inkludert i det offentlige merket av berømte landbruksprodukter i Hebei Provins.Mer enn 10 geografiske tegn som søtpotet, bomullsbomull, storfekjøtt og fårekjøtt er blitt erklært for å bevise varemerker, og har dyrket en rekke spesielle næringer som nye hestehode -fersken, Xiangcheng fast matbakterier, eldgamle by Camp Lotus root, nanxin Handle grønnsaker, chencun kjøtt sauer og andre karakteristiske næringer essens

Samtidig tar Qiu County oppmerksomhet for å spille den ledende rollen som ledende foretak, støtte landbruksvirksomhetsenheter som kooperativer, familiegårder osv. For å delta i felles drift av landbruksindustrialisering og støtte byggingen av storskala, Standardiserte og spesialiserte råstoffproduksjonsbaser.Utvikler et industrialisert konsortium kraftig, i dybde utgraving av landbruksspesialprodukter med lokale egenskaper og garanterte merker og kvalitet, og lanserte «Qiu County Polish» Ecological Agricultural Special Product «gavepakke».

Vinn verdens industrielle støttende spyd inn i en kjede

Med en seighet og boring brukte Qiu County investeringskampanjer utholdenhet og utholdenhet, og innledet den kontinuerlige veksten i matindustrien.Etter en gruppe kjente Beijing -Tianjin -foretak som søster Ma, Jiwei Xuan, Du Jian og Fhmont, Qiu County Yishang China -kjøpmenn og introduserte en rekke selskaper som Dongguan, Fujian og andre steder. Tilknyttede, oppstrøms og nedstrøms er suksessivt avgjort i konstruksjonen, og samlingseffekten er blitt utvidet ytterligere.

For bedre å gjennomføre matprosjekter med høy kvalitet, planla og konstruerte Qiu County en «ett distrikt og multi -park» inkludert Beijing Food Industrial Park, Dongguan Food Industry Park og matindustriens samlingsområde for å skape en titalls milliarder av nivå Matindustrien klynger.Qiu Countys matindustri er oppført som 107 fylkeskarakteristiske industriklynger i provinsen og 10 viktige matindustriklynger som er dyrket av den 10 store dyrking av Hebei -provinsen.

Fortsetter med å åpne opp Xingxian County og fremme forretnings introduksjoner.Med inntreden av Weimeng -mat, under anbefaling fra styreleder Pan Jiejian, i 2021, signerte 19 relaterte støtteselskaper i Dongguan en kontrakt med Qiu County for å dekke matbehandling, emballasje, maskiner og forskning og utvikling på flere felt fortsatte å strekke seg.

Matindustrien fortsetter å samles, og hjelper fylkets utvikling av høy kvalitet.I 2023 oppnådde matindustriklyngen driftsinntekter på 12,01 milliarder yuan, en økning på 9,17 % år -på -års, hvorav 22 matforskrifter fullførte produksjonsverdien på 2,432 milliarder yuan, en økning på 26,05 % år -år -år .Det er 11 nasjonale høye -teknologiske foretak i Qiu County Food Industry Cluster og 13 provinsielle «Specialized New» SMB -er.I 2023 identifiserte Hebei Kangyuan Halal Food Co., Ltd. med suksess som en «leder» -foretak i matindustrien for å oppnå null gjennombrudd i fylkets «ledere» foretak.

I lang tid er det bra for godt arbeid.Det tredje Kina (Qiu County) Food Expo åpner 25. april på QIU County Kunpeng International Convention and Exhibition Center.Temaet for denne matutstillingen er basert på temaet «Spring Flower Qiu Food · Food».Den tar sikte på å bygge en matekspo -plattform basert på Handan, utstråle Hebei og se på landet, og streber etter å bygge profesjonelle utstillinger med omfattende innflytelse og attraktiv matindustri med omfattende innflytelse og attraktivitet i Nord -Kina og landet for å fremme regional økonomisk utvikling .Avholdelsen av denne ekspo vil definitivt være av stor betydning for å styrke populariteten til «Qiu County mat» og merkevareinnflytelse, styrke matindustrien i Qiu County ytterligere og omfattende fremme den sunne utviklingen av matindustrien.

By hzshzy