I sammenheng med kontinuerlig gjennombrudd og applikasjonslanding av AI (kunstig intelligens) teknologi, trenger AI raskt inn i alle aspekter av medisinsk industri, og dekker en rekke undersegmenter som hjelpediagnose, medisinsk avbildningsanalyse, presisjon medisinsk forskning og utvikling, medisinske robotroboter, etc. EssenceInnen AI Health Management har Merrustin helse for innenlandsk forebygging av medisinsk forebygging vært i AI -applikasjoner siden 2017, og har tatt ledelsen i å lansere en rekke forsøk.

  Meinian Health kunngjorde 15. april at Health Management AI Robot utviklet av Huawei Cloud og Runda Medical, den «Healthy Little Beauty» Digital Health Keepers interne testversjon ble offisielt lansert.Det rapporteres at Meiyun Health offisielt vil gi ut «Healthy Small Beauty» -produkter i slutten av juni 2024, og vil bli lansert i mange byer.

  Det er underforstått at «sunn liten skjønnhet» er kjerneprosjektet i «All in AI» -strategien i 2024 Mei Nian Health. Ledelseserfaring for enkeltpersoner og fysiske undersøkelsesinstitusjoner.

  Bransjeinnsidere påpekte at produktene, tjenestene og økologiske utvidelser av «Healthy Little Beauty» Digital Intelligence Manager, kombinert med den raske utviklingen av kunstig intelligensteknologi, vil være på et eksplosivt vekstspor.I løpet av de neste tre årene vil det føde rommet for forretningsvekst av titalls milliarder av skalaen.

  Helsestudent

  Som et ledende foretak innen forebygging av medisinsk behandling, for å fremskynde den strategiske implementeringen av AIGC og store modeller, har Meinian Health fortsatt å gå videre i samarbeidsmodellen til «1+1+n» de siste årene for å fortsette å fortsette å Fremme industripartnere og industripartnere og modellteknologier og applikasjonslag.

  Utviklingsprosessen med produktet «Healthy Small Beauty» gjenspeiler fordelene med meinsk helse på datasiden og FoU -terminalen.Gjennom hele prosessen bruker Meinian Health sine massive, nøyaktige og høykvalitets helsejekk -Up Big Data for å gi rike dataressurser for opplæring og optimalisering av AI -roboter.Samtidig har Meinian Health et stort team av medisinsk personell og rike medisinske eksperter.

  I fronten av produkttjenesten integrerer meinian helse et modent flerfaglig ekspertkonsultasjonssystem av årlig helse er å gi kundene verdi -tilsatte tjenester for omfattende helsestyring, inkludert videoselavlesning, spesialisert servicesystem, grønne medisinske kanaler, helseforsikringsinnovasjon, ernæringsmessige tilpasningstjenester og så videre.Med dette prosjektet optimaliserer USAs helse kontinuerlig kundeopplevelsen for å imøtekomme kundens fullstendige behov for helsehåndtering av alle helsehåndtering.

  I følge Meimeian Health vil «Healthy Little Beauty» gradvis bli forfremmet til mer enn 600 medisinske eksamenssentre over hele landet under USA.I fremtiden vil «Healthy Little Beauty» også føde en serie tjenester og produkter av produkter, for eksempel smarte bærbare enheter, digital terapi, etc., for kontinuerlig å utvide og utdype applikasjonsscenariene og servicefunksjonene til produkter.

  Ved hjelp av «sunn liten skjønnhet» som en ny trafikkinngang, kan Meinian Health også utnytte fordelene med store modeller og helsemessige store data fullt ut for å bygge et økosystem med et sterkt AI -attributt.Gjennomtrengningsgraden for markedskunder kan også økes år for år, og den kan også transformere og øke antall eksisterende medisinske undersøkelser i USA.

  «Bianzheng System» Antall visdom støtter 30 millioner menneskers fysiske undersøkelse

  For tiden har «AI+Medical» blitt et av de fantasifulle områdene.

  I følge GMI -statistikk overstiger den globale AI -medisinske markedsstørrelsen 5,4 milliarder dollar i 2022. Det forventes å nå 70 milliarder dollar i 2032, og CAGR vil nå 29,2%i løpet av de neste ti årene.

  Den forrige 2023 World Artificial Intelligence Conference viste de diversifiserte applikasjonsscenariene for intelligent medisinsk behandling, hovedsakelig inkludert medisinske applikasjoner med lang rekkevidde som fjernkonsultasjon, fjernkirurgi, ekstern ultralyd, redningsmedisinsk behandling, AI Auxiliary Diagnosis and Treatment of Intra -Hospital Application scenarier.

  I 2024 vil Meinian Health bli oppgradert fra strategien «All in Digitalization» til «All in AI» -strategien, ved bruk av forskning og utvikling og anvendelse av kunstig intelligensteknologi som en viktig strategisk utviklingsretning for en virksomhet.

  Gjennom den langsiktige og omfattende utformingen av «AI+Medical», streber Meinian Health til å oppgradere fra å lede foretak fra å forhindre medisinsk krets til ledere av omfattende livssyklushelsestyringsledere.

  Det er verdt å nevne at med kontinuerlig fremgang av meinsk helse innen «AI+medisinsk», blir dens egen verdi og kjernekonkurranse på omverdenen sett på.

  AI Hjelp presisjonsscreening forbedrer fysisk undersøkelseseffektivitet

  Som et ledende foretak innen forebygging av forebygging av medisin i Kina har Mimeian Health de siste årene fortsatt å lansere innovative fysiske undersøkelser av høy kvalitet gjennom kombinasjonen av big data og kunstig intelligensteknologi, utforming av gastrisk helse og intelligent screening , Lunghelse screening, screening av hjernehelse og innovative produkter i hjernehelse som inspeksjon, screening av tarmhelse og psykiske helsetjenester.

  Samtidig bruker kombinasjonen av big data og kunstig intelligens om meinisk helseutnyttelse av helse nøyaktigheten av tidlig screening av sykdommen, og realiserer den automatiske identifikasjonsklassifiseringen av AI Auxiliary Ultrasonic Nail Nodules, Ai Auxiliary Chest CT Read -up, Ultralydprosessautomatisering og inspeksjonsprodukter av eksterne kvaliteter.

  I tillegg, for å utvide omfanget av virksomheten og forbedre tjenestekvaliteten ytterligere, lanserte den meimeian helseplanen tungvektsprodukter og tjenester som AI Precision Nutrition, tradisjonell kinesisk medisinsk intelligent medisinsk undersøkelse, og kombinert med avansert kunstig intelligensteknologi for å gi kundene med Mer nøyaktig og personalisert personalisering til kunder med mer nøyaktig og personalisert personaliseringsplan.

  Med fokus på visjonen om «inndeling av skapelsen og opprettholde den digitale helsetjenesteplattformen til Kina med et komplett spekter av livssykluser», vil Meimeian Health fortsette å gi spill til sin egen medisinske fysiske undersøkelseshelse Big Data og kunstig intelligens tekniske fordeler.Bransjefolk mener at fra etablering av forsøk og utforskninger av etableringen av AI -applikasjonsøkologi, utdypende industri -funksjonshåndtering -forskningssamarbeid, anvendelse av AI -teknologi og forbedring av driftseffektiviteten, kombinerer USA og Nian Health vitenskapelig og teknologisk innhold og Humanistisk omsorg for å kombinere langtermisme med omfattende utforming.(Zhang Chen)

By hzshzy