For å studere og implementere den 20. nasjonale kongressen i det kommunistiske partiet i Kina grundig, «Omrisset av» Healthy China 2030 «-planen og» meningene fra statsrådet for å utdype den patriotiske helsebevegelsen «og» meningene Ved implementering av implementeringen av sunne Kina -handlinger «og andre dokumenter, fortsetter du å grave ut og fortsette å fremme praksistilfellene av sunne kinesiske operasjoner og patriotiske helsekampanjer, oppsummerer den innovative praksis og avanserte erfaringer fra forskjellige regioner og enheter. Under veiledning av Office of the National Patriotic Health Sports Commissioner, People’s Health lanserte offisielt «2024 Healthy China Innovation Practice Case Collection Exhibition Activity» «Essence
1. Solid objekt
Offentlig oppfordring til hele samfunnet, partikomiteer og myndigheter på alle nivåer, relevante avdelinger, sosiale organisasjoner, foretak og institusjoner kan anbefale og anbefale seg.
2. Innsamlingstid
Fra nå til 31. august 2024
3. Omfang av oppfordring
1. Grassrotpraksis: I de 15 spesielle operasjonene av den patriotiske helsebevegelsen og helsekina -handlingen, de påvirkende faktorene for helsen til helsen, opprettholder helsen i hele livet, forebygging og kontroll av store sykdommer, helseopplæringen og Helsefremmende aktiviteter i hele livssyklusen, skaper et sunt og levelig urbant og landlig miljø, tar til orde for sivilisert, sunt og grønt og miljøvennlig livsstil, etc., og har oppnådd noe praktisk og demonstrasjonsgras -roots innovasjonstiltak og tilfeller med visse praktiske og demonstrasjoner.
2. Helseansvar: Oppnå resultater og erfaring med å oppfylle helseansvaret, inkludert, men ikke begrenset til å implementere relevant nasjonal politikk, ansattes omsorg, yrkesmessige helse, spesialgruppeomsorg, samfunnsansvar, helsebedriftskonstruksjon, eller popularisering av kunnskap om helsevitenskapelig popularisering, etc. Innovasjonssaker og tiltak.
3. Utforskning av innovasjon: Når det Gode ​​resulterer i helseprodukter og tjenester.
4. AI Empowerment: Når det gjelder å bygge smarte byer, digitale landsbyer, medisinsk helse, etablering av siviliserte, sunne og grønne miljøverns livsstil, utforske kunstig intelligensteknologi og forbedre ny produktivitet, og ha innovative saker og tiltak med visse representative resultater eller erfaring .
For det fjerde, saksbehov
1. Virkelighet: Saken om å sende inn saken må være sann og nøyaktig, og den er forbudt å fiksjon, fabrikasjon og overdrivelse.
2. Innovasjon: Innlevering av saker gjenspeiler innovasjonsånden i konsepter, metoder og tiltak.
3. Praksis: Sending av saker har oppnådd solide resultater i prosessen med å bidra til å fremme det sunne Kina.
4. Typiskitet: Rapporteringssaken må oppfylle egenskapene til lokal eller industri, og den har en referansesignasjon for andre regioner eller enheter.
5. For innholdet i samme tilfelle er det bare en gang erklært.Vennligst vurder typen erklæring nøye når du søker.Hvis samme sak er erklært i flere typer, er det bare en som blir tatt for gjennomgang.
5. Tiltak for innsending av saker
1. Innlevering av postkasse: Klikk ved vedlegget for å laste ned saken for å samle inn det elektroniske versjonsdeklarasjonsskjemaet under artikkelen.Etter å ha fylt ut, vennligst send søknadsskjemaet til den elektroniske versjonen av registreringsskjemaet til den utpekte postkassen: [email protected], vennligst angi e -posttemaet «(en viss enhet) 2024 Health China Innovation Case Collection», relaterte bilder, Medieoppslag og annet vedleggsmateriell kan sendes samtidig.
2. Kontakt: Lærer Yuan, lærer LIU Tlf: 010-65367969
Klikk for å laste ned: Skjema for deklarasjon av grasrottype
Klikk for å laste ned: Helseansvarstype Deklarasjonsskjema
Klikk for å laste ned: Innovativ utforskningstype erklæringsskjema
Klikk for å laste ned: AI Empowerment Type Declaration Form
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy