De siste årene, med utvidelsen av Xi’an Urban Skeleton, har flere og flere byer i utgangspunktet tatt form, og mange forretningsdistrikter har også blitt dannet. områdene rundt.

I følge statistikk, fra mars 2024,Xi’an har mer enn 130 kommersielle komplekser med rike formater, 80 karakteristiske kommersielle blokker og fotgjengergater og 8 ultimate.

I 2024 forventes Xi’an dessuten 14 kommersiell åpning, med et totalt areal på over 1,2 millioner kvadratmeter.

noe av,Xi’an -butikken til Ikea Huiju kjøpesenter er spesielt merkbar den siste tiden.Jeg kunngjorde nettopp prøvevirksomheten 16. april, og åpnet offisielt 18. aprilXi’an -butikken til Ikea Huiju kjøpesenter har ennå ikke begynt å tenne entusiasmen for å handle i Xi’an.

Den første SAM -medlemsbutikken i nordvest slo seg ned i Xi’an og planla å starte byggingen i juni i år.Tidligere, på Building Economic Promotion Conference og prosjektsigneringsseremonien i Yanta -distriktet i Xi’an, signerte Yanta Shopping Mall of SAM medlemsbutikk kontrakten på åstedet.Det er underforstått at Yanta Mall fra SAM -medlemsbutikken dekker et område på 23 dekar og er investert av Wal -Mart Group.

SAM -medlemsbutikken er en butikk med høye enden under Wal -Mart. .

Annerledes fra gratis registrering med IKEA -medlemmer, følger Sam -medlemsbutikken det betalte medlemssystemet. Ingen ekstra fordeler.Det andre er utestående medlemmer, med en årlig avgift på 680 yuan per år.

Hvorfor valgte Ikea og Sam å bosette seg i Xi’an på dette tidspunktet, spesielt i miljømiljøet i urbane komplekser. lukkede butikker og lukker dører.

Mars 2023,Wal -Mart’s Wal -Man Yanta Road Store, som har operert i nesten 15 år, stenger, og det er bare en butikk i Wal -Mart i Xi’an Market -operasjonen.

I august 2023 ble East Second Ring Roads veteran kommersielle kompleks Lifeng International Shopping Plaza utsatt for store justeringer, og noen områder stoppet virksomheten.

I mars 2024 kunngjorde Bee Lotus Tangyan Road -butikken at den stengte butikken.

Nylig har populariteten til globale havner på de østlige forstedene fortsatt å være nedtur, og nyheten om den kommende tilbaketrekningen kom.

Før det har faktisk mange røde kjøpesentre i Xi’an, som North Street da Ocean Department Store, West Street Minsheng Department Store, East Street Parkson, Jinhua, Qujiang Century, stengt dørene.

Store kommersielle supermarkeder og kjøpesentre kan ikke spille i Xi’an. Tjenester, kom i Xi’an, vil det bringe noe nytt vær og endringer i Xi’ans forretningsmiljø?

Fra ledelsesavdelingen kan introduksjonen av storskala virksomhet bringe relaterte næringer og sysselsetting, og kan direkte øke ytelsen til kommersielt forbruk.

Fra vanlige menneskers perspektiv er det faktisk flere steder for fritid og shopping, men det er ikke mulig å gå til et spørsmålstegn.

Dagens kjøpesentre er ikke bare et mainstream sted for shopping.

BildeIKEA HUIJU kjøpesenterDet er klart det er åpenbart at det superkomplekset som integrerer shopping, hjem, restauranter, catering, underholdning, fritid og barns utdanning åpenbart hever den konkurrerende terskelen til Xi’an kommersielle komplekser mye.

By hzshzy