19. april avslørte Tyedon State Cover Public Health og Healthy Trading Open Index Securities Investment Funds Initiative Connection Fund første kvartal av 2024 -rapporten.I løpet av rapporteringsperioden for fondet var tapet 176.400 yuan, og fondsstørrelsen ved slutten av perioden var 19.1118 millioner yuan.

Rapporten viser at den komparative målestokken er et prosentpoeng.

National Security Public Health and Health Index ble utarbeidet og publisert av Shenzhen Securities Information Co., Ltd ..

Forholdet mellom fondets investering i Target ETF er ikke lavere enn 90%av nettoformueverdien til fondet. betales.Fondet har gitt 95%og 5%av vektene til National Stock Exchange Public Health and Health Index og RMB gjeldende innskuddsrate (etter -Tax) til National Stock Exchange and Financial Institutions.Derfor kan ytelses sammenlignings benchmark gjenspeile fondets risikoinntektsegenskaper på en reell og objektiv måte.

I fremtiden, hvis målindeksen ikke oppfyller kravene (bortsett fra faktorer som gjør målindeksen som ikke oppfyller kravene på grunn av endringer i utarbeidelsen av indeksen for prisen på den konstituerende aksjen), er utgangen av Indeksforberedelsesbyrå skal fra ti virkedager, rapportere om China Securities Regulatory Commission og foreslå løsninger, for eksempel å erstatte Fund Target Index, Conversion Operation Method, Samling med andre fond eller avslutning av fondskontrakter, etc., og tilkalt fondskontrakter I løpet av 6 måneder.

Under utarbeidelse og frigjøring av indeksforberedelsesbyrået for å stoppe målindeksen, skal fondsforvalteren opprettholde fondets investeringsdrift av fondet i samsvar med prinsippet om interessene til fondets aksjeeier levert av den nylige handelsdagen gitt av Indeksforberedelsesbyrå.) Trendsammenligning:

Siden effektiviteten av fondskontrakten, fondets kumulative nettoverdi og sammenligningen av endringene i referanseutbyttet av sammenligning med resultatsammenligningen med samme periode i samme periode

Siden effektiviteten av fondskontrakten, fondets kumulative nettoverdi og sammenligningen av endringene i referanseutbyttet av sammenligning med resultatsammenligningen med samme periode i samme periode

Når det gjelder investeringsporteføljer, fra slutten av rapporteringsperioden, ble andelen investeringer i investeringen nådd.

Spesielt er de ti tunge aksjene som holdes av fondet henholdsvis.

Fondets investeringsstrategi og driftsanalyse i rapporteringsperioden, og de makroøkonomiske aspektene, egenskapene til økonomisk transformasjon i første kvartal.Representanter for tradisjonelle avdelinger, som eiendommer, fortsetter å bli justert, infrastruktur fortsetter egenskapene til makrovekst, men mikro -mikro -debt -press.Imidlertid har eksportavdelingen hatt godt av den bedre samlede velstanden av utenlandsk etterspørsel, og produksjonen av PMI kom også tilbake over 50 i mars.Forbruk viser de generelle egenskapene til vårfestivalen og etter vårfestivalen, og kontinuiteten må observeres.

Når det Omfattende indeks falt 3,19%, ned 7,62%.A -share -markedet har falt først og deretter steget. , og elektronikk har falt mye.

By hzshzy