China News Service, Beijing, 25. april (Wei Xianghui) for øyeblikket når de psykologiske og helseproblemene til grunnskole- og ungdomsskoleelever har vekket økende oppmerksomhet, lærere, som grupper nært knyttet til elever, har deres mentale helseproblemer blitt påvirkende faktor som kan ikke ignoreres.
Yu Guoliang er sjefsekspert ved Renmin University of China Psychological Health Education tverrfaglig plattform og dekan for opplysning om mental helseopplæring.De siste årene la han merke til at bak problemene med psykologisk helse hos grunnskole- og ungdomsskoleelever, har lærere blitt mer fremtredende.
«Lærernes mentale helse er forutsetningen for elevenes mentale helse, og det er også ‘Dinghai God Needle’ for elevenes sunne vekst og lykke. Finn ut» familiebunnen «av mer enn 18,8 millioner lærernes psykologiske helseproblemer i Mitt land.
Datakart: Studentene får nye lærebøker.Figur/Cnsphoto Hou Jinyong Photo
Lærernes psykiske helseproblemer viser en betydelig forverringstrend
Forskningsmetoden til Yu Guoliangs forskerteam gjennomførte en systematisk forskning på deteksjonshastigheten til forskjellige lærere og lærere i mitt land, små, mellomstore og små og små, små, små og små.
Innhentingstiden var 22 år fra 2000 til 2022.Etter et omfattende søk ble totalt 6.0537 dokumenter innhentet, hvorav 1096 ble inkludert i analysen av metaanalysen, og det totale antallet personer i testen oversteg 570.000.Etter den overordnede diskusjonen og klassifiseringen fant studien at de forskjellige semi -seksjonene, årene og regionale egenskapene er den vanlige faktoren som forårsaker svingninger i deteksjonshastigheten.
Blant dem er deteksjonshastigheten for forskjellige psykiske helseproblemer fra høy til lavt tvangsproblemer, depresjon, angst, fysiskgjøring, fiendtlige problemer og paranoia.
I følge Yu Guoliang er årsakene til psykiske helseproblemer hos lærere kompliserte, men ulike typer psykiske helseproblemer har regional universalitet, og alle slags psykiske helseproblemer viser en betydelig trend med årets vekst, spesielt tvunget og depresjon.
Datakart: Studentene er i klassen.China News Agency Reporter Xue Ti
Middle School Teachers ‘mentale helseproblemer er mer fremtredende
«Den gradvise forverringen av lærernes psykologiske helseproblemer er generelt og multimensjonal.» Yu Guoliang sa til Zhongxin Health.
Fra semesterets perspektiv har de psykologiske problemene til barnelærere den laveste deteksjonsraten og de høyeste ungdomsskolelærerne.I tillegg til det høye problemet og depresjonsdeteksjonshastigheten til grunnskolelærere, er den generelle mentale helse akseptabel.Angsten til universitetslærere har blitt dårligere med alderen, og forekomsten av psykologiske helseproblemer hos lærere ved vanlige universiteter er generelt høyere enn for lærere i høyere yrkeshøgskoler.
Yu Guoliang sa: «Den mentale helsestatusen til lærere i ungdomsskolene i landet mitt er ikke optimistisk.»
I gruppen av lærere på grunnskoler og ungdomsskoler seiret fenomenet «barnepike» -læreren en gang.Flere lærere på ungdomsskolen har reflektert presset fra arbeid til Kina -Singapore helse.De nevnte at på den ene siden, på det viktige stadiet i studentenes utdanning, vil skoler og foreldre gi lærere med høyere undervisningsforventninger.På den annen side vil de ungdommelige egenskapene til elevene også teste den daglige ledelsen av lærere.
Yu Guoliang minnet om at fra den nåværende trenden vil de mentale helseproblemene til lærere i ungdomsskolene stige litt i fremtiden, og det vil være en forløper for ytterligere «forverring».
Datakart: elever på ungdomsskolen tar kroppsøvingskurs.China News Service Reporter Yu Ocean Photo
For å løse problemet med lærernes psykologiske helse, bør «kombinasjonsboksing» gjøres
Lærernes psykiske helseproblemer er intrikate.Yu Guoliang mener at å løse lærerne til psykologiske helse bør være en god «kombinasjonsboksing».Skoler, familier og nasjonale regjeringsavdelinger samarbeider sammen for å bygge en lærerens mentale helse- og sikkerhetsnettverk i hele samfunnet for å forbedre følelsen av profesjonell sikkerhet, gevinst og gjennomføring av lærere.
På nasjonalt nivå er man å samle nasjonale profesjonelle krefter og utvikle vitenskapelige og standardiserte lærernes mentale helseoppdagelsesverktøy og standarder; Helse myndigheter, skoleinstitusjoner og sosiale organisasjoner fokuserer på dyrking av den gode sosiale mentaliteten til dyrking av lærere.
På skolens nivå er det ene å optimalisere lærerstyringsmekanismen og forbedre helsefremmende evnen til skolen; Det unødvendige arbeidsbyrden og psykologiske presset fra lærere, la dem la dem gjøre dem. serviceassistanse.
På familenivå kan familiesystemer som påvirker lærernes mentale helse deles inn i interne og eksterne familier.For det første er det nødvendig å håndtere de forskjellige forholdene i familien og oppfylle ansvaret og forpliktelsene til den aktuelle rollen. lærerens høye rolle.(over)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy