00:53

Journal of All Media Reporters Wang Bingzhi

Plbled og assistert på fredelige frø, varmhjertet servicehøsting av sunn oase.Den 18. april gikk den spesielle handlingen fra «Healthy Sky Bank of Medical Dedication» frivillighetstjeneste og paret med sikkerhetsbyggede kampanjer inn i Jinpu Town, Runan County. .

«Leger kommer til skolen for å sjekke øyne og tenner, noe som er veldig praktisk.» «Kinesisk medisin er faktisk nyttig, og jeg fant rotroten min.» hørte at lærere og elever sa det essensenPå Free Clinic, satte eksperter fra Institutt for stomatologi, oftalmologi, nevrologi og tradisjonell kinesisk medisin avdeling for Guangji Cardiovascular Diseases Hospital i Zhumadian opp en diagnoseplattform for å diagnostisere og behandle lærere og studenter tålmodig, og foreslå rasjonaliserte behandlingsplaner.

Det rapporteres at arrangementet ble arrangert av den kommunale helse- og sportsutvalget, og ble arrangert av Golden Shop Town Government, Jinpu Town Junior Middle School, og Zhumadian Guangji Cardiovascular Disease Hospital.På arrangementsstedet donerte den kommunale helseutvalget 100 skolesekker, 100 sett med friske oppbevaringsbokser, 100 hoppetau, 10 sports -t -skjorter og 10 basketball til ungdomsskolen i Jinpu Town, Runan County grønn og sunn livsstil.

På lekeplassen på skolen ga frivillige i de røde vester en varm bakgrunn.De formidlet kunnskapen om naturfagundervisning som kultorganisasjoner, forhindrer drukning, anti -svindel, anti -medikamenter, anti -pornografi, katastrofeforebygging og avbøtning, etc., og advarte alle om å øke risikoen for bevisstheten i dagliglivet, tydeliggjøre den røde linjen av oppførsel, og unngå å bli oppstrøms.

Den psykologiske helsen til ungdommer er et spørsmål om oppmerksomhet fra alle samfunnslag.Sammenlignet med byer har ungdommers mentale helse i landlige områder mer oppmerksomhet.For dette formål holdt Xie Wenhui, en nasjonal psykologisk rådgiver, et foredrag om vitenskapen om psykologisk helse for ungdom, og fokuserte på psykologisk helse, stress og emosjonell styring, og vanlige ungdomspsykologiske problemer. Sunn utvikling av unge mennesker, og veilede studenter til å forstå deres indre verden bedre.Samtidig, og instruerer studenter på stedet for å berolige de indre negative følelsene ved å mestre de emosjonelle kontrollmetodene som overføringsmetoden og den emosjonelle reguleringsmetoden, var atmosfæren aktiv, og studentene svarte entusiastisk.

Denne hendelsen fokuserer på «haster og sorg» av massene, åpner opp «siste mil» nøyaktig serviceprosess og fremmer senkingen av medisinske ressurser med høy kvalitet med kulturelle mennesker med en transportør av gratis konsultasjon og helsevitenskap.Samtidig har ping en konstruksjon som kommer inn i propagandakampanjen på campus økt bevisstheten om sikkerhetskonstruksjon av alle lærere og studenter, forbedret følelsen av studentene og skapt en sterk atmosfære av fred.

By hzshzy