China News Service, Chongqing, 20. april (Liang Qinqing) Den profesjonelle komiteen for tradisjonell kinesisk medisin og kosthold (heretter referert til som «Special Committee») ble opprettet i Nanchuan District, Chongqing.Spesialkomiteen har som mål å samle profesjonelle talenter innen kinesisk medisin og kosthold, fremskynde den akademiske ledelsen for medisinsk kosthold, fremme transformasjon og oppgradering av medisin- og kostholdsindustrien, og hjelpe utviklingen av den store helseindustrien.
20. april ble Chongqing Society of Traditional Chinese Medicine Society etablert i Nanchuan District, Chongqing.Foto av Liang Qinqing
De siste årene, med forbrukernes aksept av medisinert kosthold og kinesisk medisin, blir anvendelsen av nærende kinesisk medisin i cateringindustrien mer og mer vanlig. Forbrukere det utelukker ikke alle slags helsemedisiner.
«I sammenheng med den» store helse «har forbrukernes primære krav endret seg fra å ikke bli syk til liv i høy kvalitet. av Chongqing Institute of Drug Planting, introduserte at spesialutvalget aktivt vil utføre akademiske seminarer, treningsforedrag, prosjektsamarbeid og andre aktiviteter for å gi gjensidig utveksling for talenter innen kinesisk medisin og kosthold. fremmet utvikling av høy kvalitet i medisinen og kostholdsindustrien.
Wu Bin, nestleder og generalsekretær for Chongqing Society of Chinese Medicine, introduserte at, som en unik skatt av den kinesiske nasjonen, har kinesisk medisin spilt en viktig rolle i folks helse i tusenvis av år.Det gjenspeiler ikke bare visdommen til kinesisk medisin, men integrerer også essensen av kinesisk matkultur.Han sa at spesialutvalget aktivt skulle bygge en flerformet og multi -nivå akademisk utvekslingsplattform, aktivt utforske skjæringsfaget og kontinuerlig fremme akademisk innovasjon; Hjelp grasrota med å forbedre kinesisk medisin service -evner, og til lyse babyer har visittkortet til Yuzhiyu tradisjonell kinesisk medisin kontinuerlig forbedret påvirkningen fra Bayu kinesisk medisin.
Det er underforstått at Nanchuan, der spesialutvalget er opprettet, fokuserer på å skape TCM Cultural Industrial Park, aktivt skape en demonstrasjonssone med kinesisk medisinekulturarv med Chongqing -anerkjennelse og nasjonal innflytelse, og fremme tradisjonell kinesisk medisinbehandling, kinesisk medisinfysioterapi , Medisinerte kostholdsbad, etc. Kinesiske medisinhelsetjenester er dypt integrert i helseturismen.
«Nanchuan er et av de kinesiske urtemedisinske samlingsstedene i Chongqing. Det er utstyrt med Jinfoshan Traditional Chinese Medicine Logistics and Distribution Center.» Nær 30 grader nordlig breddegrad.Chongqing Jinfoshan National Nature Reserve er rik på biologiske ressurser.(over)
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy