For å hjelpe deg med å forhindre og kontrollere sykdommen, sendte det kommunale Aiwei -kontoret spesielt «Spring Health Curder», la oss se på ↓

God vane, hjelp til å forhindre problemer før

Våren er en høysesong for influensa, akutt gastroenteritt, vannkopper, Norvi -virus smittsom diaré og andre smittsomme sykdommer.

Oppretthold lovene i dagliglivet, sikre tilstrekkelig søvn, vær oppmerksom på kombinasjonen av arbeid og hvile, og spis balansert ernæring.

Gå inn i stedene med tett eller ventilert personell, gå til sykehuset for behandling og bruk en maske når han feber og luftveissymptomer, dekker nesen når du nyser eller hoster, vasker hendene ofte og opprettholder gode hygienevaner.

Etter å ha kommet inn i våren, overgikk klærne sakte, ga oppmerksomhet til værmelding i tid og økte eller reduserte klærne på en riktig måte i henhold til værendringer for å forhindre forkjølelse.

Når du er syk, ikke hold deg til jobb eller gå på skole, hvile i tide, ta en pause.

Spis og balanse, hold sunn vekt

«Winter Tibetan» er lett å samle seg i fett.

Øk protein med høy kvalitet som fisk og eggmelk, reduser fettinntaket og spis mer frukt og frukt;

Kontroller inntaket av olje, salt og sukker. være mindre enn 25 gram;

Damp, koke, lapskaus, småkoke, glatt vann, bland og stek under matlagingen;

Når du skal ut for måltider, kan du aktivt be restauranten om å ha mindre olje og mindre salt, mindre stekt mat;

Drikk rikelig med vann og drikk mindre sukkerholdige drikker.

Reduser meditasjon, øke fysisk aktivitet og treningstid, velg utendørs idrett som passer for deg, varm opp før trening, strekk etter trening.

Vær oppmerksom på kombinasjonen av flere treningsmetoder, ta med gode håndklær samtidig, og øke eller redusere klærne for å unngå forkjølelse.

Kosthold er trygt for å unngå sykdom fra munnen

Vær oppmerksom på sikkerheten ved kosthold, kokt mat, spesielt infeksjon med høy risiko med virus, for eksempel sjømat for skalldyr og spis så snart som mulig, varm den helt før du spiser mat, rengjør frukt og grønnsaker, og spiser ikke uren mat forsiktig mat. .

Uavhengig av ulisensierte mobile leverandører og dårlige sanitære forhold.

Bestill for catering takeaway.

Før og etter måltider, vaske hendene riktig før du behandler mat, og bruk offentlige spisepinner.

Velg ville grønnsaker om våren for å ta hensyn til sikkerhet, spis ville grønnsaker med forsiktighet, ikke spis ville grønnsaker som ikke kjenner formen og ikke forstår kilden.

Rengjør hjem og skap et sunt miljø

Alt gjenoppretter, varsler de smittsomme sykdommene i insektmedier, holder innendørs og utemiljø rent, fjerner de døde hjørnene av sanitær dødelig, mister ikke søppel og hoper ikke opp rusk.

Installer garndøren og skjermen, fjern støvet under sengen, baksiden av møblene, og under bassenget, og klapp myggen som flyr ut; .

Vær oppmerksom på hygiene i stuen, ofte åpne vinduer og ventilasjon, spesielt fuktigheten på badet, styrker ventilasjonen og hold tørr.

Soverommentene er kortfattede, og soverommene vaskes og tørker ofte;

Søppekanten er best å dekke søppelbøttene og omkringliggende forurensning i tide.

Under populariteten til luftveis smittsomme sykdommer anbefales det å bruke 75%alkohol bomullsboller eller desinfiserte våte håndklær som dørhåndtak, dørklokke, bryter, fjernkontroll og andre nøkkeldeler.

Spill om våren, vær forsiktig med å sove allergi våren

Våren blomstrer.Føler deg søvnig, parkering og hvil på trygge steder i tid, eller smøret vindolje essens for å fjerne søvn.

Det er mange allergener som pollen om våren, allergisk rhinitt eller astma og andre mennesker med allergiske konstitusjoner som allergiske konstitusjoner for å unngå å bo på et tett sted for pollen. som mulig.

By hzshzy