Reporteren fikk vite fra kontoret til Shanghai kommunale helse- og helsekommisjonen og den kommunale helsefremmende komiteen i dag at Shanghai siden 2022 har lansert en spesiell evne til å forbedre evnen til helsevitenskapelige talenter støttet av finanspolitiske midler over hele landet utført i tre år på rad. Tilsetning av høy kvalitet av helsevitenskapelige ressurser.
I følge Office of the Municipal Health Promotion Commission, for å fremme sunne Kina og helse -shanghai -handlinger, og implementere de ni avdelingene som National Health and Health Commission «som styrer meninger om å etablere og impertende frigjøring og kommunikasjonsmekanisme for alle medier Health Science Popularization Knowledge «» Salgsfremmende forskrifter «,» Forskrifter om popularisering av vitenskap og teknologi for Shanghai «og» implementeringsuttalelser om implementeringen av utgivelsen og kommunikasjonsmekanismen for full mediehelsevitenskapelig populariseringsmekanisme «, tok Shanghai ledelsen i lanseringen Talentfunksjoner for helsevitenskapelig popularisering talentstøttet av finansiering av finansiering i landets spesial, fortsetter å fokusere på bruk av helsevitenskapelig popularisering og helsekommunikasjonsmetoder, popularisere medisinsk helsekunnskap fra publikums perspektiv, og fremme høye endelige populærvitenskapelige talenter og Ungdomstalenter med sunn livsstil for å utvikle en sunn livsstil.
Dette prosjektet inkluderer hovedsakelig to kategorier: Den første kategorien er spesialisering av helsepopularisering for å lede talenter. Vitenskap.Den andre kategorien er den spesielle evnen til å forbedre helsevitenskapelige populariseringstalenter. .Prosjektopplæringssyklusen er 2 år, og enheten der treningsobjektet ligger.
Kontoret til den kommunale helsefremmende kommisjonen uttalte at det er håpet at bygging av helsevitenskapelige talenter kan forbedre byggingen av talentevnen, styrke konstruksjonen av helsevitenskapelig talent echelon, drive mer medisinsk personell til å delta i helsevitenskap og fortsette For å lansere helsevitenskapelig populærvitenskap med demonstrasjons- og innovasjonsverdi for å bedre bruke medisinsk personell rollen som «hovedstyrken» har økt tilbudet av høykvalitets ressursforsyning, popularisert helsestil, hjelper helse -Shanghai -handlinger og fortsatte å forbedre den Helse for allmennheten.
Xinmin Evening News Reporter Zuo Yan
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy