Hengshan County holdt fylkets helse- og helsearbeidskonferanse i 2024.
Red Net Moment Hengyang 19. april (korrespondent Nie Shuzhen) På ettermiddagen 17. april holdt Hengshan County en helsearbeidskonferanse i 2024.
Møtet oppsummerte og gjennomgikk fylkets helse- og helsearbeid i 2023, analyserte nøye manglene og manglene ved det nåværende fylkets helse- og helsearbeid, og arrangerte og distribuerte fylkets viktigste helse- og helsearbeid i 2024.
Møtet påpekte at 2024 er et viktig år for reform og innovasjon av helse- og helseforetak, sterke baser og omfattende forbedringer. som er direkte relatert til bildet av partiet og regjeringen.For å gjøre en god jobb innen hygiene og helse i den nye epoken, er det nødvendig å stabilisere og gå videre, for å fremme stabilitet, men trenger også langvarig arbeid og mot. Hengshan helse og helse.
Møtet la vekt på at for å fremskynde konstruksjonen av de «femte fem fem seks» moderne Xinhengshan, er det ene å forstå konstruksjonen for å forbedre styrken i medisinsk tjeneste.Det er nødvendig å styrke konstruksjonen av medisinske ledere, fokusere på å skape en gruppe viktige kliniske spesialiteter, støtte utviklingen av grunnleggende fag med grunnleggende vitenskaper og styrke utviklingen av «brystsmerter, hjerneslag, traumer, farlig barselbehandling, kritiske barn og nyfødte for behandling «konstruksjon, forbedre det tre -nivå medisinske servicenettverket av fylker, townships og landsbyer og utstråle helsestasjoner for township for å fylle mer forretnings- og tekniske hull; vi må styrke infrastrukturkonstruksjon, forbedre kvalitet og transformere mange helsestasjoner i township , og oppdatere programvaren og maskinvarefasilitetene til helsesentre for township; et fremragende medisinsk serviceteam.Det andre er å forstå reform og stimulere vitaliteten i medisinsk tjeneste.Utdype reformen av det medisinske og helsesystemet, konsolidere promotering av bygging av nære medisinske konsortier, fremme senkingen av medisinske serviceressurser med høy kvalitet og kontinuerlig forbedre opplevelsen og tilfredsstillelsen av pasienter for medisinsk behandling; Sykdomsforebygging og kontrollsystem, og forbedrer standardene for bygging av forebygging av smittsom sykdom og behandlingsanlegg i generelle sykehus. Av de teoretiske metodene for tradisjonell kinesisk medisin, støtter beskyttelsen av tradisjonell kunnskap og teknisk gruvedrift de større og sterkere kinesiske medisinforetakene i fylket, og forbedrer nivået av industriell utvikling, og gir diversifiserte massene med diversifisering Huahua Health Care Service for kinesisk medisin .Den tredje er å forstå styring og forbedre medisinske tjenester.Ta tak i intern ledelse, implementere dekanens ansvarssystem under ledelse av partikomiteen, og sikre riktig retning av reformen og utviklingen av medisinske og helseforetak. Doktor, og streber etter å skape et profesjonelt talentteam med utmerket politikk, utmerket stil og utsøkt virksomhet.
På møtet ble «avgjørelsen fra helse- og helsebyrået i Hengshan County ved ros for avanserte enheter for helse- og helsearbeid i fylket i 2023» berømmet til den avanserte enheten for helse- og helsearbeid i 2023, og relevante enheter gjort utveksling.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy