People’s Daily Online, Beijing, 18. april (reporter Qiao Yeqiong) I dag holdt National Health and Health Commission en pressekonferanse i Qujing City, Yunnan -provinsen for å innføre promotering av høykvalitetsutviklingen av helse- og helseforetak, beskytte folket av folks liv og helse, og svar reportere.
April i år er den 36. patriotiske helsemåneden.På møtet sa Mao Qunan, visedirektør for National Aiwei -kontoret og direktøren for planavdelingen for National Health and Health Commission at statsrådet bestemte at i april for den patriotiske sanitetsmåneden var det å bruke denne måneden For å fokusere på å fremme den patriotiske helsekampanjen.
Mao Qunan sa at med endringene i livsstilen og forbedringen av levestandarden, er det mange overvektige overvekt i mengden, og viser en oppadgående trend, spesielt for overvekt og overvekt hos unge. unge menneskers sunne vekst.Verdens helseorganisasjon som er funnet i prosessen med å studere helsefaktorene som påvirker mennesker at livsstil og atferd opptar en veldig viktig andel, spesielt i urimelig kosthold og mangel på trening.
«For tiden har antallet overvektig overvekt i landet mitt økt, og vi står overfor den presserende oppgaven med å kontrollere forekomsten av kroniske sykdommer. Derfor må vi i år bruke Patriotic Health Month for å fokusere på reklame. Vær oppmerksom på til den ‘sunne vekten’. «Sa Mao Qunan.
Mao Qunan sa at forekomsten av overvekt og overvekt og til og med forårsaket forekomst av kroniske sykdommer ikke bare er et relativt fremtredende folkehelseproblem i landet mitt, men også et vanlig problem som verden står overfor.Administrer vekt og reduserer forekomsten av store kroniske sykdommer krever arbeidet med hele samfunnet for å samarbeide. Og hvordan du lager deg selv.
«Å endre folks livsstil er et vanskelig problem. Det må tas omfattende tiltak fra forskjellige aspekter som trening, medisinsk og helsetjenester. Det sies at vi håper at alle vil bruke» sunn vekt «som utgangspunkt for utført populærvitenskap Aktiviteter og helsefremmende aktiviteter, slik at allmennheten vil forstå skaden av ultravekt overvekt for helse.I prosessen kan du etablere begrepet alles første ansvarlige person, og virkelig utvikle en sivilisert og sunn livsstil.
«Gjennom formidling av denne informasjonen, mobiliserer alle aspekter av samfunnet for å bry seg om og delta i forebygging og kontroll av overvekt og overvekt, virkelig innse risikoen for å senke sykdommen med kroniske sykdommer i mitt land fra kilden, og virkelig innse At folket som er foreslått i Health China, vil gjøre massene mindre syke.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy