Om kvelden 23. april ga Minheng Health (301507.SZ) ut 2023 rapporter.I 2023 innså Minsheng Health driftsinntekter på 58.1733 millioner yuan, en økning på 6,33%år -på -ÅT; på 79,187 millioner yuan, en økning på 12,61%år -år.Minsheng Health ga også ut en full årlig overskuddsfordeling i 2023. Den er ment å distribuere et kontantutbytte på 1,00 yuan (skatt) per 10 aksjer til alle aksjonærer. avgift).

  Minsheng Health uttalte at selskapet aktivt ønsket muligheter og utfordringer i 2023, fremmet forbedring av driftskvaliteten, fortsatte å bruke vitamin- og mineraltilskuddsserieprodukter som kjernen i forretningsutviklingen, kontinuerlig optimalisert produktstruktur, styrket kanaler for kanaler, forbedret Markedsinnflytelse, driftsresultatytelsen realiserer jevn vekst.

  Bygg flere merkevarematriser i området

  Det er rapportert at MINSHENG HELSE fokuserer på feltet vitaminer og mineraltilskudd. gruveindustri.

  I dag har «21 Jinwei» utviklet seg til et ledende merke i det innenlandske vedlikeholdsfeltet.I løpet av rapporteringsperioden oppnådde multimensjonale elementfilmer (21) en inntekt på 476 millioner yuan, en økning på 8,47%år -år.

  På grunnlag av hovedmerket «21 Golden Wei», utvider helsen til folks levebrød og aktivt utforsker, utvider publikum som en «1 belt» måte, utvider den industrielle grensen, bygger en merkevarematrise og danner en merkevareutfylling.

  Gjennom påvirkning av hovedmerket 21 Jinwei multidimensjonale tabletter, har folks levebrød helse utvidet den ikke -foreskrevne medikamentmatrisen av kalsiumtabletter, vitamin C og vitamin E.I tillegg har Minsheng Health også skapt en presis vedlikeholdsmatmatrise med helsemat med segmenterte mennesker, segmentert alder og underavdelingsfunksjoner.For eksempel underbrandet «21 Jinwei PO Number+» og barnemerket «Xiao Jinwei», som fokuserer på barns ernæring.I 2023 oppnådde selskapets andre vitamin OTC -produkter driftsinntekter på 1,16 millioner RMB, og en rekke vitaminmineralskiver helsekost og mat oppnådde en inntekt på 77 millioner yuan, en økning på 19,71%år -år.

  I løpet av rapporteringsperioden fortsatte Minsheng Health å diversifisere online og offline kanaler for å forbedre merkevaren Terminal Thrust.Mens du opprettholder den jevnlige veksten av tradisjonelle kanaler som JD, Ali og Pinduoduo, blir nye e -handelsplattformer som Douyin, Quick Hand, etc. lagt til, og de dekker et bredere spekter av brukergrupper.Samtidig har Minheng Health differenser Veksten av nytt virksomhetssalg.

  Utforsk aktivt flere spor

  De siste årene har landet mitt kraftig tatt til orde for å fremme den «sunne Kina» -strategien, og har kunngjort en rekke politikker suksessivt for å fremme den høye kvalitetsutviklingen i industrien og også fremmet høyere krav til bedrifters innovasjonsevner.

  Etter år med dyp dyrking har Minsheng Health dannet et sett med produktformler som proporsjonsteknologi, sporingsnæringsblanding av blandede enheter, vitamin- og mineraltabletter og sporings -vitamindeteksjonsmetoder. Kontroll- og inspeksjonssystem, og kontinuerlig forbedre, optimalisere, iterater på dette grunnlaget.

  Når det gjelder ny produktforskning og utvikling, har Minsheng Health etablert en FoU -mekanisme med flere avdelinger.Gjennom FoU og innovasjon fremmet kraftig forskning og utvikling av nye produkter.I den ikke -reseptfrie medisinen, helsemat, probiotika og andre sektorer, har FoU -teamet nye prosjekter for forskning.Blant dem er 3 gjenstander av OTC medikamentregistrering fullført, 1 medikamenttilskudd, 13 nye helsekost og 9 nyetablerte funksjonelle matvarer.

  I løpet av rapporteringsperioden ble 3 nye oppfinnelsespatenter og 2 verktøymodellpatenter lagt til i rapporteringsperioden.Pr. 31. desember 2023 hadde selskapet og datterselskapene 61 autoriserte patenter, 9 legemiddelregistreringsgodkjenning og 51 godkjenning av helsekost.

  I tillegg til den kontinuerlige investeringen innen vitamin og probiotika, sa Minheng Health at den også vil utforske nye spor som rått hår, tarmhelse, søvnhelse og proprietær patentmedisin tonic for å søke nye produktledninger.I fremtiden vil folks levebrød helse alltid fokusere på feltet vitaminer og mineraltilskudd som er nødvendige for menneskekroppen.

By hzshzy