Rapport reporter qu zhongfang shanghai rapport

19. april, på åpningen av den internasjonale SAIC World Formula (F1) China Grand Prix i Shanghai, besøkte reporteren av China Business Daily utstillingshallen og vedlikeholdsområdet til Mercedes-AMG Malaysia F1-teamet.Hovedkvarteret til Mercedes-AMG Malaysia Petroleum F1-teamet ble opprettet i Storbritannia.I år er 20 -årsjubileet for F1 China Grand Prix, og det er også arrangementet å returnere til Shanghai etter fem år.

Under besøket møtte reporteren og hans parti tilfeldigvis flere lag av laget gjentatte ganger på scenen.For F1 -bilen er dekkendring en veldig komplisert og kritisk jobb.

Vår reporter intervjuet også Mercedes-AMG Maste Oil F1 Team Chief Community Officer Bradley Lord, samt Hagen Heubach, sjef for SAP Global Automobile Industry som det offisielle teamet i teamet.Blant dem sa Bradley Lord i et intervju: «F1 er ikke bare en konkurranse på banen, det er konkurransedyktig i alle aspekter av forretningsmodellen. For å lede i alle aspekter, er det nødvendig å sikre at vitenskap og teknologi og Innovasjon er i forkant.

«Gong -Limes» og «Buffet Dinner»

«Før det er en kostnadsgrense, kan du sammenligne F1 -konkurransen med» spist buffé «. Du kan spise de beste keiserkrabbene og hummeren … ingen grunn til å ta et valg. Når det er en kostnadsgrense i 2021, teamet, teamet Behov tenk -i bruk av hver komponent, produksjon, anskaffelse osv., Må sikre ytelsen og maksimale fordelene ved konkurransen i begrenset kostnadskontroll.

Det skal påpekes at den «øvre grensen» han nevnte faktisk er en «budsjetthette» -regler for den enhetlige innstillingen av budsjettgrensen utstedt av FIA i 2019, som først blir implementert i 2021 -sesongen.Før implementeringen av budsjettkapslene, oversteg det årlige budsjettet til F1 Minority Teams 500 millioner amerikanske dollar, mens budsjettet til individuelle små team var mindre enn 100 millioner dollar, noe som forårsaket en stor styrkefeil mellom F1 -teamet, og der var ingen spenning når du vinner eller tapte vinneren eller tapte.For å skape et relativt rettferdig konkurransemiljø og fremme den bærekraftige utviklingen av F1 -hendelser, ga FIFA ut en budsjettkapsregel.Hvis flåten overstiger budsjetthetten, vil den møte forskjellige grader av straffer, inkludert bøter, poengfradrag, forbud, begrensninger på FoU, etc.

Bradley Lord sa at F1 har renovert og utviklet seg, spesielt etter implementeringen av kostnadsgrensen, er F1 ikke bare konkurransedyktig på banen, men også konkurranse i forretningsmodeller og alle aspekter.Mercedes-Benz jobber globalt for å redusere virkningen av biler på jorden, noe som er like viktig i tilfelle.»Vi er produksjonskraftsenheten og hele kjøretøyet, som gir en omfattende F1 -kjøretøyløsning, så vi har absolutte beslutningsrettigheter og innflytelse på hele produktets livssyklus for bilen. Det forventes at innen 2026 vil vi innse 50% av F1 50% elektrifisering, og ved å bruke 100% bærekraftig avansert drivstoff. innovasjon.

I utstillingshallen og vedlikeholdsområdet til Mercedes-AMG Horse Oil F1-teamet observerte reporteren at det var omtrent et dusin skjermer i den store plassen. Det er mange overvåkning av sanntid for visualisering, for eksempel ytelsen til kjøretøyet, dekkstrategi, drivstofforbruk og stasjonstid osv., Som er uatskillelige fra analysen av data for å optimalisere.I tillegg, når en bil kom inn på stasjonen, omringet dusinvis av mekanikk raskt kroppen, og fullførte raskt en serie oppgaver som å erstatte dekk, tanking, justere innstillinger, rengjøring, utskifting av strømenhetskomponenter, vedlikehold, sikkerhetsinspeksjoner, poster, og analyse

Forsyningskjeden Tøffhet er gjenstand for hele bilindustrien

Effektivitet er en viktig hjørnestein i suksessen til de første klassen.To viktige områder med Mercedes-AMG Petroleum F1-team og SAP: For det første å svare på utfordringen med den øvre kostnadsgrensen, og den andre er å optimalisere den komplekse forsyningskjeden.

Hagen Heubach, som begynte i SAP i sytten år, er for tiden sjef for SAP Global bilindustri.Hagen Heubach påpekte at hele bilindustrien for øyeblikket står overfor utfordringen med forsyningskjeden seighet. Bilprodusenten i tide, det kan føre til hele produksjonsstoppet.

Hagen Heubach introduserte at SAP hjelper Mercedes-AMG malaysisk petroleum F1-team med å fremskynde driftseffektiviteten, frigjøre datainnsikt og oppnå ytelsesforbedring.Teamet bruker SAP S/4HANA økonomiske løsninger for å fordele, spare og bruke ressurser.Med den innebygde SAP -virksomheten AI -funksjonen, kan teamet gjøre et godt kostnadsbudsjett, forutsi de endelige kostnadene og optimalisere forsyningskjeden og varelageret.Når det gjelder drift, bruker Mercedes-AMG malaysisk petroleum F1-team SAP S/4HANA Cloud Private Cloud Solutions for å etablere et trygt, fremtidig skylmiljø.Teamet kan også bruke SAP Build -løsningen og SAP BTP (Business Technology Cloud Platform) for å lage en gjennomsiktig og intelligent bedriftsarkitektur, integrere dataene og systemene til hver kilde og etablere et enkelt visning.Dette kan forkorte leveringssyklusen til viktige bildeler og sikre sømløse tilførsel av deler og komponenter i løpet av helgen.

Når det gjelder de stadig strengere ESG -kravene (miljø, samfunn og selskapsstyring), nevnte Hagen Heubach at sporing og beregning av karbonavtrykk ikke er lett. Bil til litiumbatteriet må beregnes tydelig.For tiden har SAP investert i utviklingsprogramvare for å spore og beregne alle karbonavtrykk, inkludert OEM -produsenter og karbonavtrykkene generert av alle leverandører kan kobles til. , Til og med å bruke noen komponenter for å forbedre utvinningsevnen.

By hzshzy