Bildetekst: Xinjia Center Prisma Panoramic Renderings Kilde/intervjuobjekt gitt
Xinmin Evening News (Reporter Zhang Yuyun) Pudong New Area vil innlede et kjøpesenter med stort skala for å hjelpe byggingen av International Consumer Center.Reporteren lærte fra Xinjia Center Prisma i går at det totale volumet av prosjektet er 430 000 kvadratmeter, hvorav det kommersielle området når 360 000 kvadratmeter.
I det siste var Pudongs virksomhet sterkt konsentrert i de to hovedsektorene i Lujiazui og Qiaotan.Xinjia Center Prisma er kjerneknute for utviklingen av Jinqiaos sub -senter.
Reporteren fikk vite at Xinjia Center Prismas Asset Management Fang Hua Gate Capital foreslo det nye konseptet «Super Tod», som organisk vil integrere seg i konseptet med supersamfunnet i prosessen med å bygge Xinjia Center Prisma, det vil si de tre – Dimensjonalt transportsystem som det som utviklingsorientert, basert på de tre kjernene med bærekraftig, fantasifull og åndelig tilhørende de tre kjernene, for å bygge et sosialt rom og økosystem av byer, næringer, individer som lever, skape og utvikle seg med andre .
Som det første verket i Super Tod forretningsmodell, kobler Xinjia Center Prisma Rail Transit No. 6 og Line 12 Jufeng Road Station.Blant dem kobler Metro Line 6 Waigaoqiao Free Trade Zone, Jinqiao Export Processing Zone, Lujiazui Financial Trade Zone og Sanlin boligområde for å oppnå sømløse forbindelser mellom prosjektet og Shanghai Core Industrial Area og boligområde.Metro Line 12 er den aksiale hovedlinjen til «Southwest -Northeast» i det sentrale byområdet. .
En så enorm passasjerstrøm må samsvare med plassen på plassen for å maksimere den kommersielle verdien av landingen.Det totale volumet av Xinjia Center Prisma er 430 000 kvadratmeter, hvorav det kommersielle området når 360 000 kvadratmeter.I tillegg dekker Xinjia Center Prisma også 47 000 kvadratmeter med høykvalitetshus, et supernivå kontorbygg på rundt 25 000 kvadratmeter med høykvalitets leietakere, som har plass til nesten hundre høykvalitets leietakere. Tod kommersielt kompleks.
Gjennom den tre -dimensjonale romlige organisasjonen er den sterkt samlet av urbane livsscener som Business, Residence, Office og Community. «stor».
Først av alt, å låne TOD+stor plass for å høres forretningsmonteringsnummeret.Xinjia Center Prisma samler forskjellige forbrukernøkkelord, integrerer teknologi, fremtidige scener med vitenskap og teknologientreprenørskap, og distribuerer dobbelt første nivålag gjennom det tre -dimensjonale jernbanetransittsystemet for å forme den moderne og teknologiske siden av prosjektet.Prosjektet introduserer landskapsrommet for kultur og kunst, digital teknologi og diversifisert overlapping, noe er langt utenfor det tradisjonelle kjøpesenteret.
For det andre forfølger Xinjia Center Prisma skjønnheten i kvalitetslivet på grunnlag av et stort og komplett.Mer enn 500 butikker har nøye valgt for å sikre full dekning av hvert underavdelingsformat og forbrukernes etterspørsel, for å oppnå sømløse gaptjenester for alle forbrukere, og to -tube av kvalitetsliv og høy trafikk.
Bak Xinjia Center er Prisma en co -skapt av en internasjonalt anerkjent institusjonell investor og bygging av Kerry, med et forvaltningsområde på nesten 1,2 millioner kvadratmeter.Xinjia Center Prisma følger utviklingsegenskapene til Huamen Capitals «Landmark -nivåvolum, tre -dimensjonalt transportnettverk», og landet på «Super Tod» nye forretningskonsept.Det er forutsigbart at det fremtidige Xinjia -senteret Prisma vil hjelpe Jinqiao med å skape den «nye generasjonen av globale urbane sub -sentre» i holdningen til neste generasjon Super Tod, omskriving Pudongs kommersielle struktur, slik at det nye forretningskortet til Jinqiao Hopper i Shanghai i Shanghai.
Rapport/tilbakemelding

By hzshzy