I 2020 møtte den globale autonome kjøringen den første kalde vinteren.Når ser FoU -investeringen av «Burning Money» se kommersialiseringens morgen?Hvordan kan førerløse biler bryte de eksisterende forskriftene og begrense gatene på gaten?
I dette året åpnet Beijing stille en innovasjon i Yizhuang: å bygge verdens første vegsky -integrerte høyt nivå autonome drivområde.Etter hvert som territoriet til demonstrasjonsområdet gradvis blir større, har det blitt et reelt prøveområde for globale autonome kjøreselskaper. av bedrifter.

Politikk «nye» tiltrekker bedrifter å samles


På slutten av 2021 gikk Wenyuan, et autonomt kjøreselskap som vokste opp i Guangzhou, inn i Beijing.Rowling, visepresidenten i Nord, er «stressende.» Den viktigste oppgaven med denne turen er å la hennes førerløse taxi kjøre på gatene i Beijing så snart som mulig.
«Sammenlignet med det lukkede testfeltet og fast testveien, er den virkelige verden stadig endring. Alle, hver vei, og hvert signallys kan hjelpe algoritmen til å bli smartere.» Fremskritt i Beijing.
«Første gang i landet» er den mest attraktive.Ubemannet og kommersialisert er nøkkelnodene i den «andre halvdelen» av autonom kjøring.Begge har imidlertid møtt politikk. er de første i landet.Her har blitt et politisk høyt sted for autonom kjøring.
«Det er for sent å ikke komme til Beijing!» Rowling visste at iterasjonen av autonom kjøreteknologi ble oppgradert raskt.Imidlertid må Beijings ubemannede og kommersielle retningslinjer samle en viss testkjørelengde.
Dette er også det Rowling er bekymret.Imidlertid fordriver de nylig lanserte «Miles for Miles for Testing» innovasjon i demonstrasjonsområdet hennes bekymringer. .To år senere innså Beijing piloten til ubemannet kjøretøy i landet for første gang.
«Beijing Gravity» har økt mer og mer autonome kjøreselskaper i demonstrasjonsområdet.Frem til nå har demonstrasjonsområdet åpnet for totalt åtte store scenarier, distribuert mer enn 800 kjøretøyer og utstedt varsel om tester for 29 testbilselskaper, og tiltrekker seg mer enn 50 selskaper til å utvikle seg i Beijing, og kjørelengden av autonom kjøring Tester overstiger 30 millioner kilometer.
Industriell styrke av urban testfelttrening


«Yao Ban», dette dwellery -navnet er forkortelsen av datavitenskapens eksperimentelle klasse ved Tsinghua University, grunnlagt av akademikeren Yao Qizhi, en verdensnektet dataforsker.De autonome kjørekursene ble satt opp under hans veiledning, som opplyste den første partiet med talenter i Kinas autonome kjøreindustri.
Talent er nøkkelen til innovasjon.Hvordan kan Beijing forvandle et så rikt selvdrivende talentressurser til industrielle ressurser?
I krysset mellom Hongda Road og Rongjing East Street kom en førerløs bil.For tre år siden var «Kina -planen», som også kom fra Tsinghua University, den første som landet i demonstrasjonsområdet for å bygge en teknisk testplattform på bytil i demonstrasjonsområdet.
«Hele byen er som et testfelt. Den kan kontinuerlig gi et testverifiseringsmiljø for nye produkter og nye teknologier. Det støtter bedrifter for å utføre testverifiseringer av vegprøveutstyr og systemer, kjøretøyskyskyfusjonsalgoritmer og autonom kjøresimulering .
«Drive» fra Beijing til den brede verden


På motorveien fra Beijing til Shanghai kjører en autonom lastebil med en full last.Tusenvis av kilometer må vanligvis være utstyrt med to sjåfører, men takket være autonom kjørehjelp.
Lastebilen kommer fra Qianqin Technology, som ble født i demonstrasjonsområdet for mer enn to år siden.»Autonome lastebiler har reist til mer enn 20 provinser i Kina fra Beijing », og de fem store byene har blitt lansert.» Personen som har ansvaret for Qianqian -teknologi har beregnet en konto. Tørrlinjelogistikk Hvis en sjåfør reduseres, kan den redusere arbeidskraftskostnadene på 750 000 yuan på fem år og redusere kostnadstrykket for kurerfrakt.
På samme høyhastighetslogistikklinje har selskapet tatt ledelsen i å lansere en test av «ende -til -end smart kjøremodell».I det siste må det autonome kjøresystemet oppleve fire trinn med persepsjon, prediksjon, planlegging og kontroll. D -prosess trenger bare å legge inn dataene i store modeller.
Politisk innovasjon og åpningen av scenen for å fremme den iterative oppgraderingen av teknologi har også hjulpet selskaper som vokser opp i Beijing Autonomous Driving Demonstration Zone. .
Siden begynnelsen av dette året har de neolitiske ubemannede leveringskjøretøyene levert til de store industriparkene og t -banestasjonene mottatt totalt nesten 10.000 bestillinger fra mange kunder.Siden han fikk Yizhuangs første lisens for Open Road i 2021, har det ubemannede leveringskjøretøyet i Shinkishi suksessivt landet i mer enn 30 byer og regioner i Kina og begynte å dra utenlands.
Slike historier har blitt iscenesatt etter hverandre, og den nye industrielle strukturen har dukket opp i Yizhuang: flere scenarier som ubemannede drosjer, ubemannet distribusjon, ubemannet sanitær og andre scenarier innen autonom kjøring, og delene av delene som dekker laserradar , Millimeter bølgeradar, etc. Kjernetenner, bilfeltet dekker kjernesponger som smarte cockpits, autonom kjøring og MCUer, og den integrerte intelligente tilkoblede bilindustrien kjedeoppsett i det integrerte feltet Automobile Road sky … policyer, Scener og nyskapende «Beijing Gravity» er det med på å kjøre ut av laboratoriet med selvkjørende teknologi og komme inn i den brede verden.

Kilde: Beijing daglig

By hzshzy