«Etter at HR lekket lønnen til ansatte, er det mistenkt for å lekke forretningshemmeligheter?»

«Hvem har tiltalte ansvaret for bevis under rettssaken mot forretningshemmeligheter?»

«Hvilke tiltak kan foreta for å forhindre at hemmelig informasjon lekkasje?»


I dag (25. april) organiserte Shanghai Higher People’s Court og Economic Development Service Center for Shanghai Federation of Industry and Commerce i fellesskap en serie aktiviteter i «Fajin Enterprise» -serien og «Entrepreneurs Learning FA».Foredraget inviterte fan Jingbo, en omfattende dommer av Shanghai tredje og mellomnivå folks domstol (Shanghai Intellektuell eiendomsdomstol, Shanghai Railway Transport Intermediate Court).«Hovedproblemene og tolkningen av saken av forretningshemmelig rettslig beskyttelse»Behandle emnet.


Samtidig bodde foredraget også for publikum gjennom «Shanghai High Court» -nummer, Douyin, Kuaishou, Sina Weibo, Zhihu og andre plattformer.


Forelesningsscene


Programleder

Fan Jingbo

Shanghai Tredje mellomliggende People’s Court (Shanghai Intellektuell eiendomsdomstol, Shanghai Railway Transport Intermediate Court) Intellektuell eiendoms omfattende rettsdommer


Dette foredraget er omgitt avDet faste omfanget av forretningshemmeligheter, de konstituerende elementene i forretningshemmeligheter, ansvaret for bevis på forretningshemmeligheter, definisjonens identifisering av forretningshemmeligheter og identifisering av kundens informasjon om forretningshemmeligheterDe fem temaene utspiller seg, kombinert med de virkelige tilfellene av prøvepraksis, forklarer omfangsdefinisjonen av forretningshemmeligheter i bedriftsvirksomhet, og legger frem meninger og forslag til hvordan du kan forhindre hemmelighetshemmelig lekkasje og unngå risiko for å krenke kundeinformasjon og forretningshemmeligheter .


01

Faste problemer relatert til omfanget av forretningshemmeligheter


Pekingen av det spesifikke innholdet i forretningshemmeligheter kan være all informasjon om en viss transportør eller noe informasjon om en viss transportør.Det spesifikke innholdet i forretningshemmeligheter kan gjenspeiles direkte i den tilsvarende transportøren, eller det kan være en informasjon som er dannet av riktig holder som oppsummerer, oppsummerer og foredler innholdet i transportøren.Høyre innehaver skal væreFør slutten av rettssakenAvklare det spesifikke innholdet i forretningshemmeligheter.


02

De konstituerende elementene i forretningshemmeligheter


Kommersielle hemmeligheter refererer til forretningsinformasjon som teknologiinformasjon og forretningsinformasjon som ikke vet om publikum, har forretningsverdi og vedtar tilsvarende konfidensialitetstiltak.Forretningshemmeligheter harHemmelighet, konfidensialitet, verdiEssens


(1) sekretitet


Hemmeligheten har dynamiske egenskaper, mens de oppfyller de to elementene i «generell kunnskap» og «lett å få tak i», som ikke er godt kjent på beslektede felt.To spørsmål må betales til den hemmelige identifikasjonen:

1. Kombinasjonen av offentlig informasjon og kombinasjonen av offentlig og ikke -offentlig informasjon;

2. Dom av «bruk åpen».


(2) Verdi


Verdidømmekriterier ligger i om de skal gi konkurransedyktige fordeler, inkludert realistisk verdi og potensiell verdi, positiv informasjon og negativ informasjon.Verdisertifiseringsstandarder må med rimelighet vise at informasjon med ett -sex som involverer lønnsinformasjon og budgivningsmateriell krever spesielle hensyn.


(3) Fortrolighet


Måten for konfidensialitetstiltak inkluderer tekst- og fysiske metoder.Rimelige konfidensialitetstiltak er gjenkjennelige og tilpasningsdyktige.Når det gjelder lov, har dommen over rimelige konfidensialitetstiltak gått gjennom prosessen med strengt til bred, og bestemmelsen av konfidensialitetsforpliktelser har gjennomgått endringer fra bredde til strenge.Det skal bemerkes at den tekniske hemmelige transportøren er identifisering av konfidensialitetstiltak når de sirkulerer produkter.


03

Ansvar for bevis på forretningshemmeligheter


Distribusjonen av bevisoppgaver for sammensetningen av forretningshemmeligheter har utviklet seg i rettslig praksis. Lov om gjeldende lov, den må oppfylles.


Overføring av bevisansvar for den konstituerende komponenten i forretningshemmelighetene inkluderer:

1. Saksøker sendte inn foreløpige bevisbevisTa konfidensialitetstiltakGjenstander

2. Saksøker sendte inn foreløpige bevisMed rimelighet at forretningshemmeligheter blir krenketEssens

Overføring av bevisansvar gjennom juridiske forskrifter uten overføring av bevis på bevisets ansvar kan redusere bevisbyrden.


04

Film av forretningshemmeligheter


Typene av forretningshemmelig krenkelse er:

1. Upassende midler å få tak i;

2. avsløring;

3. Bruk og la andre bruke;

4. Indirekte overtredelse;

5. Tredjepersoners brudd.


Urettferdige midler til å ta hensyn til dens uavhengige krenkelse, og skille de urettferdige midlene til andre upassende midler og lovlig liste; Goodwill tredjeparter og ikke -good -tro tredjepart.


05

Erkjenner bekreftelsen av kundens hemmeligheter for kundeinformasjon


Det er nødvendig å skille om kundeinformasjonen til kunden som ikke aktivt handler en kunde, utgjør kundeinformasjonen i anti -fransk forstand.


Du må skille om kunden er basert påTillit til ansatteFor markedstransaksjoner med enheten der de ansatte befinner seg, innebærer denne prosessen definisjonen av personlig tillit, metoden for frivillig valg og den rettslige identifikasjonen og beviset for lokke kundeatferd.



Etter foredraget spurte representanten for foretaket om det uoffisielt publiserte manuskriptet kan beskyttes som en forretningshemmelighet, hvordan man effektivt kan administrere de interne forretningshemmelighetene til foretaket, og den nåværende prøvestatusen til tekniske hemmelige saker.

<< 左右滑动查看更多照片 >>


Bedriftsrepresentanter uttryktDe«»Høsting av mye fra sakene som er forklart av dommerfan «» har en dypere forståelse av beskyttelsen av immaterielle rettigheter og har en sterk praktisk ledende betydning.


Deretter vil «loven inn i bedriften» serien med aktiviteter og «gründere som lærer» rettsstaten fortsette å utføre til det!


kilde丨 Shanghai tredje mellomliggende People’s Court (Shanghai Intellektuell eiendomsdomstol, Shanghai Railway Transport Intermediate Court)

Høyesterettsforsyningsavdeling: Divisjon av intellektuell eiendom

Tekst: Shi Leyi, Guo Hui

Fotografering: Tu Minda

Redaktør med ansvar: Jiang Mengxian

Rediger: Ding Yijian

uttalelse丨 Trykt, vennligst angi den offentlige kontoen fra «Shanghai High Court»

By hzshzy