Dongfang.com -reporter Cheng Qi rapporterte 9. mai: I «Fourthenth Five -Year Plan» -planen «, vil Golden Bridge, plassere byens sub -senter av Shanghai utmerket global by, bli sammenlignet med skulderen Zhangjiang og Qiantan, og blir den neste Produksjon og byintegrering, integrering av plikter og boliger og plikt og bolig.

  Dongfang.com -journalister ble informert om at som et av Shanghai Urban Sub -Center i byggingen av Shanghai -byen, vil Golden Bridge -senteret innlede et annet «Tod», Xinjia Center Prisma.Den totale mengden av prosjektet er 430 000 kvadratmeter, hvorav det kommersielle området når 360 000 kvadratmeter.For tiden øker prosjektet byggingen og forventes å åpne i slutten av 2025.

  Det er underforstått at byggingen av Xinjia Center Prisma, som er under bygging, ligger i sentrum av Jinqiao City.

  Relevant personell i kapitalforvaltning av Project Asset Management Fang Huajie avslørte at grunnen til at prosjektet ble avgjortDet vurderer også at den eksisterende industripopulasjonen og boligbefolkningen i Jinqiao -området kan støtte mer nytt forretningsrom.På den ene siden har flere og flere kommersielle næringer slått rot i Jinqiao.På den annen side ligger Jinqiao ved siden av høykvaliteten og levelige internasjonale samfunn som Lianyang, Biyun, Huamu og andre representative livlige internasjonale samfunn i høy kvalitet. Fotballbaner, golfbaner, hesteklubber, vannsport osv. Støttende, som gir mer utvidbare scenarier og interaksjonsmuligheter, noe som bidrar til den diversifiserte utviklingen av virksomheten.

  I prosessen med å bygge Xinjiazhong Prisma denne gangen, foreslo Huazhimen Capital også konseptet «Super Tod» for første gang, det vil si det tre -dimensjonale transportsystemet som utviklingsorientering for å skape et bærekraftig sosialt rom og økosystem.

  Når det gjelder transport, er Xinjia Center Prisma koblet til Dafeng Road Station of Rail Transit nr. 6 og linje 12.Blant dem, metrolinje 6 unicomBundet område, Jinqiao eksportbehandlingsområde,Financial Trade Zone og Sanlin boligområde har innsett den sømløse forbindelsen mellom prosjektet og Shanghai Core Industrial Area og boligområdet.Metro Line 12 er den aksiale hovedlinjen til «Southwest -Northeast» i Central City.

By hzshzy