Som den største forbrukeren REITs på markedet, har China CR Commercial REIT (fondskode: 180601) vekket markedsoppmerksomhet siden etableringen.Nylig rapporterte fondet første gang etter at China Resources Commercial REIT ble oppført.I første kvartal i år var den underliggende formuesoperasjonen av fondet stabil og resultatene var lys. 5.122.900 yuan.Huaxia China Resources Commercial REIT oppnådde en populær ytelse og sendte inn et tilfredsstillende svar til investorene.

Underliggende eiendeler med høy kvalitet og profesjonell driftsledelse hjelper ytelsen til å åpne døren «

Fra slutten av første kvartal i år har Huaxia China Resources Commercial REIT bare etablert 54 dager.Det kan oppnå utmerket inntektsytelse på kort tid, uatskillelig fra den medfødte begavelsen av underliggende eiendeler og den profesjonelle myndigheten til transportstyringsteamet.

Huaxia China Resources Commercial REITs første -nivå eiendeler er Qingdao Vientiane City, som er et referansemessig kommersielt prosjekt av China Resources Land.Qingdao Vientiane City ligger i Core Business District of the City. , noe som bidrar til å generere bærekraftig og stabil kontantstrøm og realisere investeringsavkastning.

Driftsstyring av kjøpesenter involverer mange lenker og sterk profesjonalitet, og ytelsen er i stor grad avhengig av profesjonelle operasjonsstyringsfunksjoner.Etter oppføringen av fondet fortsatte China Resources Land og China Resources Vientiane Life å tilby driftsstyringstjenester, fortsatte den eksisterende driftsledelsesgruppen og styringsmekanismen, og effektivt sikre den stabile driften av prosjektet.Stoler på Kina Resources Land og de dype merkeressursene i Kina Resources Vientiane Life og et perfekt driftssystem for full verdi kjede, fortsetter det å styrke Qingdao Vientiane City og fremme kontinuerlig forbedring av ytelsen.

Rapporten fra første kvartal viste at fra slutten av første kvartal var leieprisen i Qingdao Vientiane City 99,16% Passasjerstrømmen økte med 12,3%år -år, som alle fortsatte å vokse.Som en stor mengde kjøpesentre fortsetter konsentrasjonen av leietakerne i Qingdao Vientiane City å opprettholde et lavere nivå ), Shandongs første Nike Rise 1200 (forberedelse til åpning), profesjonelt sminkemerke Bobbi Brown Boutique (forberedelsesåpning) og andre merkevarebutikker for å berike formatoppsettet ytterligere, noe som vil gi høyere fordeler for prosjektet og introdusere strømmen av passasjerstrømmen. EssensDet er verdt å nevne at Qingdao Vientiane City gjennomgår lokale formater for å aktivt optimalisere og justere og renovere. På den tiden.

Stabil utbytte kontantstrøm, investeringsmål som er verdig oppmerksomhet

Med oppføringen av den første gruppen av Consumer Infrastructure REITs, har Real Estate Investment Trust Fund (REITs) markedet i infrastruktursektoren i mitt land oppnådd jevn utvidelse og økning, og hvilke typer eiendeler og investeringsmål er ytterligere beriket.Artikkel ni av den nye staten foreslår at «den høye kvalitetsutviklingen av Reistor Investment Trust Fund (REITs) markedet» fremmes, og det forventes påfølgende utvikling.

Infrastruktur REITs er en internasjonal tildeling av tildeling, som har egenskapene til høy likviditet, relativt stabil inntekt, sterk sikkerhet, etc. REITs produkter bruker 90%av årets årlige distribusjonsoverskudd for utbytte, høy andel av utbytte, i det minste En gang i året, minst en gang utbytte en gang i året, minst en gang i året utbytte en gang i året. Sekundære markedsinvesteringstransaksjoner med REIT gjennom aksjeappen og andre kanaler, for å glede seg over utbytteinntekter og potensiell verdi -tilsatt inntekt.

Det er verdt å nevne at i henhold til rekrutteringsinstruksjonene er China CR Commercial REIT ikke mindre enn en gang hvert halvår.

Ser frem til markedsutsiktene, fortsetter innbyggernes disponible inntekt å øke, noe som vil gi sterk støtte for forbruket av urbane innbyggere Forventes å bli utgitt ytterligere.Kjøpesentre med utestående beliggenhetsfordeler som Qingdao Vientiane City, stor skala, storskala volum, rike formater og fremragende driftsevner kan bedre dekke forbrukets behov for innbyggere i høy kvalitet, og oppnå ytelsesvekst gjennom forbedring av markedsandeler.

By hzshzy