□ Tekst/reporter Jing Yang Han Boma Zhibo

Foto/reporter Jiang Guohong Shao Guoliang

Da han intervjuet Luan Fang, styreleder i Harbin Central Red Group Co., Ltd., var det dagen hun kom tilbake ved den europeiske inspeksjonen av organisk økologisk landbruk av Europa.Følelsene av den svarte jorda og vitaliteten som finnes i det økologiske landbruket fikk henne til å feie reisen, og spenningen var overveldende.Hun sa: «Jeg leder en gruppe kvinner på en gruppe svart jord for å fullføre drømmen om en mor, for å lage organisk økologisk landbruk på det svarte landet for barn, produsere trygg og sunn mat, respektere himmelen, gjøre god karma , og oppdra etterkommere. «

På grunn av vinden og bølgene har jeg flyttet frem alene.Når han ser tilbake på bølgen av reformer, var Luan Fang ansvarlig for den sentrale røde gruppen.På 1990 -tallet grunnla hun Central Mall som embetsmann som embetsmann, og opprettet den første første statlige kommersielle operasjonen ved å spille «troverdighet» -kortet; Offentlig kontor- og ansattes risikodeling; på tidspunktet for hennes «Cross -Border» organisk økologisk jordbruk, ble hun en ny bonde i den nye tiden. , Den sentrale røde gruppen utviklet seg fra en enkelt tradisjonell detaljhandel til kommersiell, de fire store næringene i nytt landbruk, dyp maskinering av grønt mat og ny kultur går hånd i hånd, kryss -industry, tverrregional, diversifisert og tre – Dimensjonale industrikjedegrupper.Og Luan Fang, med ekstraordinært mot og uavhengig kinesisk filosofi, dyrker dypt organisk økologisk syklus landbruk, nye forretningsmodeller med svart jordkultur som bakgrunnen, fører kvinner på svart land til å høres sunne og trygge matmerker. «Av den svarte jorda fortsetter hun å skape en ny virksomhet for overtredelsesoperasjoner.

Fratre det offentlige vervet for å opprette en «City of Reputation»

I 1992 hadde Luan Fang, daværende visedirektør for Mori -District Commercial Committee of Harbin City, passert året for ulykkelig. denne gamle gaten.»Kommersielle gater med et århundre -historie, ikke bare den historiske verdien er dyrebar, men har også ubegrenset utgravningspotensial …» Luan Fangs forskningsrapport fikk raskt oppmerksomheten til relevante ledere.Like etter var hun ansvarlig for å være ansvarlig for sjefsjefen for Central Mall på Central Street.Det overvinner det tunge dilemmaet med utilstrekkelige midler og mangel på mennesker og hester. Central Mall i Central Mall i tilfelle nedturen av den statlige eide detaljhandelen det året, vant det flere og flere forbrukernes valg og tillit.

Akkurat da Central Mall opererte, fikk Luan Fang, direktøren for District Commerce Commission, en vanskeligere oppgave. .Luan Fang husket at selskapet var i trøbbel den gangen, og til og med en krise med å oppgi auksjon dukket opp.Under dette dilemmaet ble Luan Fang den første personen i byens kommersielle statseide foretak.Hun trakk seg resolutt fra det offentlige vervet og delte med risikoen for ansatte.

På denne måten tilbrakte Central Mall vanskene under ledelse av Luan Fang.Luan Fang oppfylte også umiddelbart sitt løfte om å dele de ansatte i selskapet med et gjennomsnitt på 20%per år.»Jeg tok et lettelsens sukk den gangen. Jeg ville la bedriften leve. Jeg vil gjerne lede de ansattes 嗷» sammen og gjøre kjøpesenteret til å løpe rødt.

I løpet av de siste 18 årene har Luan Fang holdt seg til tarmen og motet, og har operert med integritet.Hun vant også National May Day Labor Medal, og vant tittelen National Outstanding Female Entrepreneurs, Outstanding Entrepreneurship Women in the Country og Top Ten Management Women in China.

Vær oppmerksom på matsikkerhet «Cross -Border» dyp dyrking av organisk landbruk

Tiden kom i 2005. På dette tidspunktet har det sentrale kjøpesenteret, under konsentrasjonen av Luan Fang, blitt et kommersielt gulltegn i Harbin.På den tiden viste statistikk at i 2005, i tillegg til varehus i 2005, i tillegg til varehus, opererte den også 6 sentrale røde supermarkeder og 146 småmåne nærbutikker samtidig. etablert.

På dette tidspunktet er innenlandske matsikkerhetsproblemer bekymringsfullt, og som mor innså Luan Fang også et spesielt ansvar: «Mors oppdrag burde være et sunt barn og få dem til å vokse sunt.» : «Heilongjiangs land er fruktbart, og det er mest egnet til å plante mat og oppdra griser.»

Men da hun foreslo utviklingsplanen for å «lage organisk økologisk landbruk og la barn spise trygg og sikret mat», var det imidlertid veldig få mennesker som knyttet dem.Å sette utsiktene til ubegrenset virksomhet gjør det ikke, gå til «kryssborder» uten erfaring og risiko og sakte effektivt landbruk.»Hva betyr det at barns matsikkerhet ikke er garantert? Hva betyr det å tjene mer penger som gründer?»

I samsvar med internasjonal praksis kan organisk sertifisering utføres uten kjemisk gjødsel og ugressmidler i fem år på rad.Av denne grunn, i prosessen med risplanting, leide Luan Fang manuell luke i presset om økende arbeidskraftskostnader år for år.For å dyrke landet plantet de Artemisia -gresset som frontruten for å forhindre at tomten ble forurenset.

For å sikre at kvaliteten på risen er forskjellig, krever Luan Fang også å plante, høste og fjerne ris strengt i samsvar med solvilkårene, og bruke den opprinnelige metoden for å skjule ris, behandle miljøbehandling med lavt temperatur og transport hele prosessen.

I prosessen med grønnsaksplanting gjorde Luan Fang «organisk» til det ekstreme.De bygde høye standarder jordbruksskur; Denne metoden for å plante organiske grønnsaker er ikke forstått, og den er ikke forstått for bønder som er vant til tradisjonelle jordbruksmetoder.

I 2016 tillot den kontinuerlige vintersnøen vintertomatene som trengte sollys i vekstperioden for å møte en jevnaldrende produksjon.På dette tidspunktet, så lenge det er litt plantevernmidler, kan det vokse sterkt.I denne forbindelse sa Luan Fang til de innleide bøndene: «Resolutt kan ikke bruke plantevernmidler.» Men å se på tomatfrøplantene på grensen til nøyaktig, noen bønder brakte fremdeles hemmeligheten fra hjemmene sine.Luan Fang, som aldri hadde mistet humøret med bønder, var rasende på dette tidspunktet: «Når plantevernmidlene bruker forurensningsland, ikke si, det bryter vår opprinnelige intensjon om å gjøre økologisk landbruk, og det er mer i strid med vår integritet. Gråt urolig, men tårene fra tigging fikk ikke Luan Fang til å ha litt snacks.Denne hendelsen fikk gården til å miste titusenvis av Yuan.Da jeg så de organiske grønnsakene som de plantet i supermarkedet, var bøndene glade: «Jeg forventet ikke at våre organiske grønnsaker er så populære.» .

Etter ti års foredling har den sentrale røde gruppen 5 egne gårder og 5 samarbeidsbaser.Antallet «Halxin» organiske grønne landbruksprodukter har nådd mer enn 10.000.I Beijing er produktene fra Harxin Supermarket mer mangelvare.Luan Fang ble også hyllet som «gudinnen for svart jord» av kunder og industrien.

Mens han dypt dyrket organisk landbruk, investerte Luan Fang også 100 millioner yuan for å etablere Wuchang da Luo New Food Industrial Park for å komme inn i den grønne matforedlingsindustrien, med fokus på produksjon av ikke -genetiske soyabønneprodukter.»Målet mitt er å gjøre Heilongjiangs ikke -overføringsgener -soyabønner berømmelse, til å treffe produktene inn i landet og til og med verden, kjempe for ære i Heilongjiang!»

«Ti år med å slipe et sverd.»I dag har den sentrale røde gruppen, som er ansvarlig for Luan Fang, utviklet seg til de fire store næringene for handel, nytt landbruk, dyp prosessering av grønn mat og ny kultur, og har uendelig vitalitet.På dette tidspunktet står mange tradisjonelle detaljhandelsindustrier overfor E -handelsvirkningsoperasjoner.»Heilongjiangs svarte jordressurser er like dyrebare som gull. Jeg brukte ti år på å dyrke land, reservere talenter og bygge modeller for å skape en ny syklus landbruksøkonomi. I denne runden med transformasjon og innovasjon, tør jeg si, jeg går inn I forkant «sa Luan Fang selvsikkert.

Å grave den svarte jordkulturen kalt merkevarenes sikkerhetsmerke

«I neste trinn planlegger jeg å oppsummere opplevelsen og praksisene med dyp dyrking av organisk landbruk de siste ti årene. Som en moderne versjon av ‘landbruksloven’ er en modell for Heilongjiang og til og med Kina.» Når jeg snakker om Gruppens neste utviklingsplan, Luan Fang Fang Fang Endless.Hun fortalte reporterne at etter ti år med samkoexistens, føler bøndene ansatt av bedriften for øyeblikket at de følger den «sentrale røde» og følger eldste søsteren Luan.»For tiden har vi bygget bønderes universiteter, og hvordan vi kan veilede landsby -kadrer og bønder hvordan man planter organiske avlinger mer i samsvar med standarder.» Eksisterende gårder og baser som sentrum.

Luan Fang legger mer vekt på å grave kvinnekulturen på det svarte landet, stimulerer kvinnelige gründere til å utvikle en trygg og sunn matindustri med morsrollen, og førte dem til det innenlandske markedet sammen, kalt de sunne og trygge matmerkene på det svarte landet til Fordel etterkommerne til etterkommerne.

For tiden leder Luan Fang de kvinnelige gründere og kvinnelige gründere på det svarte landet for å bli medlem av den store helseindustrien.Denne gruppen av «kvinnegjenger» på det svarte landet kalles et sunt og trygt matmerke.

Det er underforstått at den sentrale røde gruppen for tiden distribuerer en liten by med landlig turisme og pensjonsindustri for å drive utvikling av landsbyer og tettsteder.Samtidig utvider gradvis dekningen av supermarkeder i urbane områder, og utforsker nye detaljhandelsmodeller med svart jordkultur som bakgrunn.»Vi må ikke bare sende sunn mat til supermarkedet, men også for å åpne forelesningshallen og leseklubben inn i supermarkedet, slik at supermarkedet blir et nytt sted for innbyggere i samfunnet å kommunisere etter middag og veilede en ny modell av kulturlivet i samfunnet. «Sa Luan Fang.

By hzshzy